2016 golf sipariş durumları...

@silvershadow Ben artik cok arada kaliyorum siparis vermek icin uykumda bile konfiguratordeyim :)  son kez size engin bilginize dayanarak sormak istiyorum siparis gecmelimiyim yoksa yilsonuna kadar dayanmalimiyim... Nerdeyse golfu aldaticam o hale geldim yani :(  de aldaticak baskasinida bulamiyorum ;)  makyaj gelmicek dedginiz icin size danismak istedim tekrar. Siparisimden bahsetmistim onceden dolu bi arac dusunuyorum ve uzun sureli dusunuyorum sonradan icimde kalmasin diye korkuyorum acikcasi...

Benim aracın faturası kesildi ödemeyi de yaptım pazartesi vereceğiz dediler bekliyoruz 

@Erdem Ben güvenip ödeme felan yapmadım. Pazartesi sabah aracı göreceğim stok sahasında sonra işlemleri halledeceğiz ST ile. 

Arkadaşlar merhabalar 4 mayıs itibari ile sipariş verdiğim aracım neptune thalassa isimli gemi ile şuanda derince limanına yanaşıyor doğuş oto çankayadaki st arkadaş aracı 28-29 u teslim edebileceğini söyledi haftasonu gümrükleme işlemi yapılıyor mu st nin teslim tarihi ne kadar gerçekçi bayram için bilet bakıcam yoksa şimdiden cevaplarınız için teşekkürler aracım 1.2 tsi comfortline saf beyaz cam tavan ışık görüş pkt sürüş konfor paket, cam tavan , bixenon basic, kumbeji döşeme opsiyonlu 

Dijon jant opsiyonunu unutmuşum ? Ayrıca pazartesi vekalet işlemini halledip diğer işlemler için st nin yanına gideceğim 

Arkadaşlar aranızda kasko ve trafik sigortası teklifi alan var mı? benim aldığım fiyatlar bu şekilde.

geçen sene trafik sigortasını 260 TL yaptırmıştım şimdi en düşük fiyat 1000 TL resmen soygun. :(  

IMG_1966.JPG

Arkadaşlar Ankara için araç taşıyacak tır saat 6 civarı yola çıkıyor. ST'den değil direk Taşıyıcı firmanın Operasyon Biriminden bilgi aldım. Diğer şehirler içinde muhtemelen bugün çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Herkese hayırlı olsun.

Pazartesi günü kredi vb. işlemler için imzaya gidecem. Hemde aracı inceleyeceğim satıştan önce eksiği gediği var mı diye. Salı günü saat 10 gibi teslim alacağım tekrar bir aksilik olmazsa. Darısı araç bekleyenlere.
Hocam hangi nodan ulaştınız bidaha ararsanız benim içinde sorarmısınız Kdz.EREĞLİ deyim 

saygılar....

@Semih Hocam Tır Kodu ile sorgulanıyor. Tır kodunu istemeniz lazım ST'den. Ama Pazartesiye ulaşır haftasonu da taşıma devam ettiği için. Tır kodu alıp aramak isterseniz numarayı özelden paylaşırım sizinle.

Pazartesi işlemler başlayacak. Tarafıma yapılan teklifte iptal ettirebileceğim fazlalık olarak alınan bedel var mı acaba? Örneğin tescil işlemlerini kendim yapamıyor muyum? 280 lira büyük para :(

bbvEA8.jpg

@cptmetin hocam ben trafik kayit islemlerimi kendim hallettim ozel plaka istiyordm ona biraz bagis verdim onun haricinde para almadilar

@Erdem hocam sizin aracin ozellikleri neydi ? 

Ben kredi kullandim dusuk faizli olsun diye kasgoyu bayiden aldim 1490 tl 

Trafik sigortasinida 700 tl cikartti bayi onu da yaptirdim gectim.

Merhaba,

Benim aracımda pazartesi gelecek inş. Ödeme, kasko işlemlerini, faturasını vs. pazartesi halledicez ancak St bana bir teklifte bulundu onuda sizlerle paylaşmak isterim. Şimdi 1 temmuz itibariyle malum araçların vergileri yatacak st bana dedi ki aracın tescil işlemlerini 1 temmuz itibariyle yapalım aracın vergisini biz ödeyelim. Sizce nasıl yapmalıyım ?

@voice-org öncelikle hayırlı olsun ben aracımı 30 nisan sipariş verdım siz benden sonra vermişsınız ama nasıl olduda aracınız geldi

@Erdem hocam sizin aracin ozellikleri neydi ? 

Ben kredi kullandim dusuk faizli olsun diye kasgoyu bayiden aldim 1490 tl 

Trafik sigortasinida 700 tl cikartti bayi onu da yaptirdim gectim.
@Ahmet ARIKAN benim araç 1.2 TSI DSG COMF. IŞIK+SÜRÜŞ paket var ben aracı peşin aldım kredi kullanmadım ST bizde size teklif sunacağız kasko ve trafik için dedi ama arayan olmadı henüz. Kasko ve trafik sigortasında sürücünün trafik geçmişi, yaşı, mesleği, eğitim durumu, yaşadığımız şehir hepsi fiyatı ekliyor. 

@cem85 hocam bende anlamadım gerçekten süreç baya hızlı işledi 10 mayısta sipariş no çıkmıştı st temmuz sonu ağostos başı demişti 1 ay erken oldu  darısı tez zamanda bekleyen arkadaşların başına diyelim 

Geri
Üst Alt