2016 golf sipariş durumları...

@ansolak

Arkadaşlar herkesin bir huyu var suyu var. Kimi heyecanlı kimi sakin kimi agresif kimi daha farklı bir özelliğe sahip. Ben heyecanlı bir insanım. Belki hastalık belki değil bilmiyorum.

Çokta önemli değil, o kadar para verip araba alıyorum eh getirip versinler bir an önce. Vermeleri içinde arkasını arıyorum ST ve diğer kim varsa sürekli bilgi istiyorum. Onlarında işi bu, müşteriyle ilgilenmek. Sonuçta her sattığı araç için birşeyler kazanıyor. Emeksiz yemek olmaz.

@ansolakArkadaşlar herkesin bir huyu var suyu var. Kimi heyecanlı kimi sakin kimi agresif kimi daha farklı bir özelliğe sahip. Ben heyecanlı bir insanım. Belki hastalık belki değil bilmiyorum.

Çokta önemli değil, o kadar para verip araba alıyorum eh getirip versinler bir an önce. Vermeleri içinde arkasını arıyorum ST ve diğer kim varsa sürekli bilgi istiyorum. Onlarında işi bu, müşteriyle ilgilenmek. Sonuçta her sattığı araç için birşeyler kazanıyor. Emeksiz yemek olmaz.
Hastalik değildir merak etmeyin. Yalniz onlarda insan ve birisi basinda durup hadi hadi diyince pek hos seyler soylerek is yapmiyorlar haberiniz olsun. Zaten belli bir programi var bu isin kimi arac denk geliyor ne fabrika otoparkinda ne de limanda bekliyor erken geliyor. Bazısı gec geliyor bekliyor. Malum yaz izin dönemi oldugu icin izne çıkan personel yuzunden az da olsa isler yavaslayabiliyor.

Kendi ST mi cok iyi tanırım simdi filoya gecti devamli arayan musteri telefonlarini herzaman acmiyordu artik bunaliyordu. Gümrüğe telefon acip hizlandirin islemleri yada tir şoförünu arayip bas gaza hızlı gel diyecek halim yok diyordu.

Bilgi konusunda hala eksikleri var ama teslimat konusunda tek yapabileceginiz beklemek. Sonucta bedava alan yok herkes para verip aliyor.

Sabrin sonu selamet.

Birde insan olarak soyle bir duygu gelisiyor. Siparis verirken yada alirken gunlerce bekleyen insan su teslimata son günler kala 1 gün dahi bekleyemiyor.@silvershadow hocamız bu davranis seklini bize belki daha iyi izah eder.

Araciniz hayirli olsun bu arada.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba,

Bir süredir sitede yazılanları takip ediyorum ve ben de bugün üye olup aranıza katılmak istedim.

10 haziran cuma günü ben de golf 7 1.4 tsi 125 ps comfortline paket ilave olarak panaromik açılır cam tavan,bi-xenon far ve tungsten grisi araç siparişi verdim.Heyecanlı bekleyişten dolayı hergün ve günde birçok sefer olmak üzere sipariş durumunj takip ediyorum :)13 haziran pazartesi günü sipariş no yu aldım st den ve o günden beri araç üretim aşamasında görünüyor.

Sizin de tecrübenize güvenerek acaba aracın elime ulaşması normal şartlarda ne zamanı bulur.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Hastalik değildir merak etmeyin. Yalniz onlarda insan ve birisi basinda durup hadi hadi diyince pek hos seyler soylerek is yapmiyorlar haberiniz olsun. Zaten belli bir programi var bu isin kimi arac denk geliyor ne fabrika otoparkinda ne de limanda bekliyor erken geliyor. Bazısı gec geliyor bekliyor. Malum yaz izin dönemi oldugu icin izne çıkan personel yuzunden az da olsa isler yavaslayabiliyor.

Kendi ST mi cok iyi tanırım simdi filoya gecti devamli arayan musteri telefonlarini herzaman acmiyordu artik bunaliyordu. Gümrüğe telefon acip hizlandirin islemleri yada tir şoförünu arayip bas gaza hızlı gel diyecek halim yok diyordu.

Bilgi konusunda hala eksikleri var ama teslimat konusunda tek yapabileceginiz beklemek. Sonucta bedava alan yok herkes para verip aliyor.

Sabrin sonu selamet.

Birde insan olarak soyle bir duygu gelisiyor. Siparis verirken yada alirken gunlerce bekleyen insan su teslimata son günler kala 1 gün dahi bekleyemiyor.@silvershadow hocamız bu davranis seklini bize belki daha iyi izah eder.

Araciniz hayirli olsun bu arada.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu en iyi bekleyenler bilir Değerli Hocam;

Hatta aramızda bunu birden fazla kere yapma zevkine erişenler de mevcut :)

Şu an azap gelen bu durumun aslında güzel ve sade bir açıklaması var kendimce:

Golf tutkusu

@OnurD7 teşekkür ederim.sizin aracınız da şimdiden hayırlı olsun diyorum:)

Beklemek gerçekten çook zor. :) Bu benim ilk 0 aracım olcak ve golf e binicek olmak beni daha da fazla heyecanlandırıyor.:)

Herkese merhaba,

Bir süredir sitede yazılanları takip ediyorum ve ben de bugün üye olup aranıza katılmak istedim.

10 haziran cuma günü ben de golf 7 1.4 tsi 125 ps comfortline paket ilave olarak panaromik açılır cam tavan,bi-xenon far ve tungsten grisi araç siparişi verdim.Heyecanlı bekleyişten dolayı hergün ve günde birçok sefer olmak üzere sipariş durumunj takip ediyorum :)13 haziran pazartesi günü sipariş no yu aldım st den ve o günden beri araç üretim aşamasında görünüyor.

Sizin de tecrübenize güvenerek acaba aracın elime ulaşması normal şartlarda ne zamanı bulur.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:)
Değerli Aykut Hocam;

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Siğpariş tarihinden sonra genellikle 47 ila 90 gün içerisinde teslimat gerçekleşir.

Bu da demek ki teslimat süresinin en kısa olması rekorunu kırmazsa 26 temmuzda.. Cam tavan nedeniyle 2 haftalık eklemeyi yapınca Ağustos'un ikinci veya üçüncü haftasında..  biraz gecikmeli halde ise Eylül ayının ilk haftasında teslim alacaksınız.

Sizin istisnai durumunuz; üretim tarihinin fabrikanın tatile gireceği Temmuz ayına denk gelip gelmeyeceği... Gelirse üzerine bir ay eklemek gerekirEğer Temmuzdan önce üretime planlandı aşamasını aşarak üretime girerse sorun yaşamayacaksınız elbet.

Anladığım kadarıyla Cruise control özelliğini içeren Sürüş konfor paketini almak istemediniz.

1.4 Comfortline almanızın özel bir sebebi var mıdır?

@silvershadowben yılda ortalama 11 -12 bin civarında km yapıyorum. Bu veriler de fiyat farkı olarak beni 1.4 tsi golf e yönlendirdi açıkçası ve 1.4 125 ps aracın performans testlerini izlediğimde beni gayet tatmin eden bir performansı var.

@ansolak Satış Temsilcisinin görevi satış yaptığı müşterisi ile ilgilenmek sonuçta. Bunalsa da, sıkılsa da müşteriye hizmet vermek zorunda. Sonuçta bunu yaptığı için para kazanıyor. 

Bende aynı baskılara, aramalara, taleplere maruz kalıyorum satış ile alakam olmadığı halde (Yazılım Mühendisiyim) ki satış temsilcisinin hiç laf etmemesi lazım bu konuda.

Akşama doğru tekrar nakliye firması ile görüşüp araç bekleyenleri bilgilendiririm buradan. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)

Arkadaşlar Ankara için araç taşıyacak tır saat 6 civarı yola çıkıyor. ST'den değil direk Taşıyıcı firmanın Operasyon Biriminden bilgi aldım. Diğer şehirler içinde muhtemelen bugün çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Herkese hayırlı olsun.

Pazartesi günü kredi vb. işlemler için imzaya gidecem. Hemde aracı inceleyeceğim satıştan önce eksiği gediği var mı diye. Salı günü saat 10 gibi teslim alacağım tekrar bir aksilik olmazsa. Darısı araç bekleyenlere.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@FurcHT Teşekkür ederim. Allah sabır versin, gerçekten zor oluyor beklemesi.

@Erdem hocam komyoncunun keyfini bekliyoruz ....

pazartesiye kaldı artık...

Geri
Üst Alt