2016 golf sipariş durumları...

Merhaba,

Benim aracımda pazartesi gelecek inş. Ödeme, kasko işlemlerini, faturasını vs. pazartesi halledicez ancak St bana bir teklifte bulundu onuda sizlerle paylaşmak isterim. Şimdi 1 temmuz itibariyle malum araçların vergileri yatacak st bana dedi ki aracın tescil işlemlerini 1 temmuz itibariyle yapalım aracın vergisini biz ödeyelim. Sizce nasıl yapmalıyım ?
@Murat_Can tescil işlerini tamamlamadan yani araç trafiğe kayıt olmadan kasko vs. nasıl yapılacakmış sordunuz mu? Size aracınızı 1 Temmuzdan sonra mı teslim edecekler yoksa aracınızı 1 Temmuzdan öncemi alacaksınız nasıl olacak bende fazladan 300 TL vergi ödemek istemem .

@cem85 hocam bende anlamadım gerçekten süreç baya hızlı işledi 10 mayısta sipariş no çıkmıştı st temmuz sonu ağostos başı demişti 1 ay erken oldu  darısı tez zamanda bekleyen arkadaşların başına diyelim 
16 Mayis siparis, 21 Temmuz da uretilecek gozukuyor :)  Cok hizli olmus sizinki.

@voice-org benim gorustugum st aracınız limanda gemi bekliyor temmuzun ılk hftası burda dedı ama resmi tatıl oldugu için bayramdan sınrasına kalıyor sızın nasıl olduda erken geldi acaba önceki siparişlerden sızın siparişe uyumlu arac vardıda vazgecen mi oldu

@voice-org benim gorustugum st aracınız limanda gemi bekliyor temmuzun ılk hftası burda dedı ama resmi tatıl oldugu için bayramdan sınrasına kalıyor sızın nasıl olduda erken geldi acaba önceki siparişlerden sızın siparişe uyumlu arac vardıda vazgecen mi oldu
@cem85 hocam aracınız şimdiden hayırlı olsun sizinki de erken geliyor :)  aynı tarihlerde sipariş verdik yanlış hatırlamıyorsam benim hala üretim aşamasında gözüküyor :)  

@Murat_Can tescil işlerini tamamlamadan yani araç trafiğe kayıt olmadan kasko vs. nasıl yapılacakmış sordunuz mu? Size aracınızı 1 Temmuzdan sonra mı teslim edecekler yoksa aracınızı 1 Temmuzdan öncemi alacaksınız nasıl olacak bende fazladan 300 TL vergi ödemek istemem .
İste benimde kafamda soru işareti olan kısım o araç trafiğe kayıt olmadan kasko sigorta vs işlemleri nasıl olacak çünkü küçük bir kısmını kredi kullanıcam ve o kasko vs işlemleride krediye dahil etmek istiyorum. Bu konuda pazartesi günü st ile görüşüp size bilgi veririm.

Diğer konu ise aracımı 1 temmuz cuma günü teslim edecekler araç orada 4 gün fazlan.

@VeYSeL benım limana sevk gosterıyo yaklaşık bır haftadır boyle yazıyor :)) iyice karışık oldu artık hayırlısı beklryelım bakalım elbet gelir artık zamdı ındırımdı oydu buydu yorulduk gelsede kurtulsak

Arkadaslar dayanamadım artık ve siparisimi verdim :) pazartesi günü kaporamı yatıracağım insallah. Makyaj veya baska bir durum olursa arac gelene kadar ona kaydırırız siparisi diye de soz verdi st :) hatta benim siparislerim vardı onlardan değisiklik yaptırabilirsem 1 ay daha erken gelir arac dedi ama ben istemedim zaman kazanmak için :) Siparis vermek isteyenlere de duyurulur... Altur Oto..

1.4TSİ 125HP DSG HIGHLINE // Kursun Gri // Cam Tavan // Durban Jant // Spor Suspansiyon // ACC & Front Assist // U Led // Light Assist // Keyless Go // Ergo Koltuk // Yer Tasarruflu Stepne // Geri Gorüs Kamerası // App Connect // Sürüs Profili olarak gectim siparisi.

- Kursun Gri hep istediğim renkti 1 beyaz golf 6, 1 siyah golf 6, 1 beyaz polo dan sonra artık siparis gecmenin gücünü hissettirici bir renk istiyorum :)

- Cam tavan olmazsa olmaz.

- Durbanda aynı sekilde kursun griyi gosteren tek jant bence (belki sonra siyaha boyatabilirim)

- Acc ve Front Assist özellikle istanbul sartlarında olmazsa olmaz diye düsünüyorum (hiç test etmedim ama yeterince video izledim)

- Ergo Koltuk tartısmıyorum :)

- Kamerayı Apple için almak zorunlu olduğundan ekletiyorum.

- Sürüs profili de DSG için forumda abilerin onerisi doğrultusunda tabiki.

- Light Assist ve Keyless konusunda haftasonu düsüneceğim çok gerek duymuyorum acıkcası hemde maliyeti düsürmüs olurum azda olsa ancak insanoğlu nefsine yeniliyor bazen :) yorumlarınız benim için onemli.

Saygılar...

Arkadaslar dayanamadım artık ve siparisimi verdim [emoji4] pazartesi günü kaporamı yatıracağım insallah. Makyaj veya baska bir durum olursa arac gelene kadar ona kaydırırız siparisi diye de soz verdi st [emoji4] hatta benim siparislerim vardı onlardan değisiklik yaptırabilirsem 1 ay daha erken gelir arac dedi ama ben istemedim zaman kazanmak için [emoji4] Siparis vermek isteyenlere de duyurulur... Altur Oto..1.4TSİ 125HP DSG HIGHLINE // Kursun Gri // Cam Tavan // Durban Jant // Spor Suspansiyon // ACC & Front Assist // U Led // Light Assist // Keyless Go // Ergo Koltuk // Yer Tasarruflu Stepne // Geri Gorüs Kamerası // App Connect // Sürüs Profili olarak gectim siparisi.

- Kursun Gri hep istediğim renkti 1 beyaz golf 6, 1 siyah golf 6, 1 beyaz polo dan sonra artık siparis gecmenin gücünü hissettirici bir renk istiyorum [emoji4]

- Cam tavan olmazsa olmaz.

- Durbanda aynı sekilde kursun griyi gosteren tek jant bence (belki sonra siyaha boyatabilirim)

- Acc ve Front Assist özellikle istanbul sartlarında olmazsa olmaz diye düsünüyorum (hiç test etmedim ama yeterince video izledim)

- Ergo Koltuk tartısmıyorum [emoji4]

- Kamerayı Apple için almak zorunlu olduğundan ekletiyorum.

- Sürüs profili de DSG için forumda abilerin onerisi doğrultusunda tabiki.

- Light Assist ve Keyless konusunda haftasonu düsüneceğim çok gerek duymuyorum acıkcası hemde maliyeti düsürmüs olurum azda olsa ancak insanoğlu nefsine yeniliyor bazen [emoji4] yorumlarınız benim için onemli.

Saygılar...
Aralikta aldığım tdi dsg aracimdan 1-2 opsiyonu eksik 1-2 opsiyonu fazla.

Guzel kombinasyon olmus. Bence hicbirini cikarmayin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak insallah ozmn light assisti cikariyim bari [emoji4] cok tesekkurler yorumlriniz icin
Bence light asisti çıkarmayın neden?

Light asist ile birlikte lane asist ve traffic sign asist acabiliriz bos bir vakitte vag ile eger Ankara'da iseniz

@ansolak dogru diodunuz tesekkur ederimde cok kullandiginiz bsy midirki acc yi anliyorimda onu cok anlamiorum acikcasi? 

@ansolak dogru diodunuz tesekkur ederimde cok kullandiginiz bsy midirki acc yi anliyorimda onu cok anlamiorum acikcasi? 
Hic arabada seyrederken arka koltuga uzanip birsey almak istediniz mi?

Yada gunes gozlugunuzu silmeniz gerekti.

Yada zemine yada konsola ufak tefek birsey dustu almaniz zor?

Bunlar sadece suan benim turettiklerim.

Acc ve lane asistle otonom sürüs farkiyla bu cok acil durumlarda yapilabilecek seyleri yapabilirsiniz.

Sizi 1 kazadan kurtarsa zaten parasini hayli hayli kurtariyor.

Hic dalıp uyuyp kaza yaptiniz mi seritten cikip?

Bunuda engeller.

Bakin diger markalar gibi ötmez sadece istemsiz seritten ayrilirken.

Direksiyonu titretir.

Ve direksiyona kuvvet uygulayarak sizi seritte tutar hatta cok keskin olmadigi surece viraj döner.

Sign asist belkide bir tatile gittiginiz sirada tabelayi kacirdiniz ve hiz limitlerini bilmiyorsunuz(bazen cok garip limitler olabiliyor tatil yorelerinde)

Sign asist sizin yerinize kamera ile tabelayi okur ve yol bilgisayari ekranının en tepesine hiz limitini konumlandirir.

Muthis bir teknoloji.

Bir mercedes e class kadar otonom bir suruse sahip değil

(bir tusla otomatik sollama vs yapamiyor)

ama bu klasmanda bu kabiliyette bir otomobil yok.

Dla dan bahsetmiyim videolari da var forumda devamli uzunlarla gittiginiz parlak bir gece sürüsü düşünün.

Bu ozelliklerin hepsi aracimda mevcut. Tecrube ile size bu bilgileri aktariyorum.

Mumkunse ekletin derim.

Golf=Best

@ansolaktamam ozmn geri aldim solediklerimi bu sekilde siparisime devam edicem :)  cok tesekkur ederim ilginize.. Ankarada diilim ama geliorum arada ankarada okudum universiteyi.. ;)  ozaman son bir sorum olucak genel durban mi bu renge madrid mi?

Geri
Üst Alt