2016 golf sipariş durumları...

@ansolaktamam ozmn geri aldim solediklerimi bu sekilde siparisime devam edicem [emoji4] cok tesekkur ederim ilginize.. Ankarada diilim ama geliorum arada ankarada okudum universiteyi.. [emoji6] ozaman son bir sorum olucak genel durban mi bu renge madrid mi?
Durban ile lastik masraflari biraz fazla olacak kis lastikleri ve degisimlerde ama görünüm cok iyi oluyor. Konfor kaybı tolere edilebilir seviyede.

Madrid allstarla geldigi icin ben madrid almazdim. Alternatiflere yönlenirdim.

Ya standart dijon ya durban olurdu tercihim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durban ile lastik masraflari biraz fazla olacak kis lastikleri ve degisimlerde ama görünüm cok iyi oluyor. Konfor kaybı tolere edilebilir seviyede.Madrid allstarla geldigi icin ben madrid almazdim. Alternatiflere yönlenirdim.

Ya standart dijon ya durban olurdu tercihim.

Rica ederim.

@ansolak cok iyi bi firtina oldu valla tekrar tesekkur ederim. Pazartesi devam ediyorum ozmn kaldigim yerden. Insallah en kisa surede kavusur ve makyaj veya benzeri bi yenilikle en az 2 sene karsilasmam :)  

@Erdem hocam sizin aracin ozellikleri neydi ? 

Ben kredi kullandim dusuk faizli olsun diye kasgoyu bayiden aldim 1490 tl 

Trafik sigortasinida 700 tl cikartti bayi onu da yaptirdim gectim.
@Ahmet ARIKAN bayinin fiyatları geldi trafik sigortası 980 TL kasko 1410 TL. en uygun fiyatı bayi verdi bende bayiden aldım 

@umermer bu arada durban yerine normal dijon istesem gelince burda r jantlariyla bi lastikcide takasa girsem olurmiki acaba ? @ansolak

@umermer bu arada durban yerine normal dijon istesem gelince burda r jantlariyla bi lastikcide takasa girsem olurmiki acaba ? @ansolak
Tabiki orjinal.bulursaniz boyle bir ihtimal var fakat daha pahaliya denk gelir gibi sanki. 17 den 18 e gecerken lastikler ve yay değişir cunki.

@Semih Hocam gözünüz aydın aracınız gelmiş  :)  Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

@ansolak Merhaba hocam ben Ankaradayım ve kısmetse aracımı Salı günü teslim alıyorum. Vag konusunda yardımcı olur musunuz acaba? Birde hangi özellikler açılabiliyor? Benim aracım sadece cam tavan opsiyonlu Golf 1.4 TSI 125 BG Highline.

@ansolak Merhaba hocam ben Ankaradayım ve kısmetse aracımı Salı günü teslim alıyorum. Vag konusunda yardımcı olur musunuz acaba? Birde hangi özellikler açılabiliyor? Benim aracım sadece cam tavan opsiyonlu Golf 1.4 TSI 125 BG Highline.
Vag kodlamalar bölümünü inceleyin hocam. Acıkabilecek bayağı bisey var. Ankara gurubu buluşuyor sürekli yardımcı olurlar size ;)

Geri
Üst Alt