2016 golf sipariş durumları...

Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız sürmek nasip olur hepimize ☺️

@Semih Hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız nazarsız sürün inşallah

@cptmetin Gule gule kazasiz belasiz kullanin, sizlerin sevincini gorunce daha da sabirsizlaniyor insan gercekten, darisi basimiza ins.

@umermer

Stok sahasına giderken Leon ile gittik. Aynası standart olandı ve küçüktü. Golfteki yeni modelde baya geniş ve çok tatlı duruyor kenarları olmadığından. Bilmiyorum ama ben çok beğendim.

Shark anteni siz söyleyince fotoğrafa tekrar baktım ve farkettim :D Heyecandan hiç bakmadım başka yere. Stok sahasında verdiler anahtarı çalıştırdım kullandım öyle fotoğraf felan çektim o kadar. 

Hayirli olsun hepinizin araclari. Yeni dikiz aynasiyla beraber torpido gozundeki kilit de tarih olmus.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selam Arkadaşlar, 

Aranıza yeni katıldım. gerçi 3 aydır forumu hergün takip ediyordum:)

26 Mart 2016 tarihinde Kartal doğuş oto Bayininde, Golf 1.2 tsı 110ps comf. DSG, 2016 tornado kırmızı, İçi Kum Beji, 17" Geneva jant, Işık görüş paketi, Panoramık cam tavan, Sürüş konf. Paket, Yer tasarrufu stepne Çarpışma Önleme, 6,5" Composition Media ve Geri Görüş Kamerası içeren bir paket siparişi vermiştim.

Kısa tutacağım, ST. sinin yeterli bildirimde bulunmaması ve sipariş süresini uzatması sebebiyle başka arayışlara girdim, Mercedes'in 0 araçlarda cazip kredi faiz (3 Yıl %0,49) oranlarında beni cezbetmesi sebebiyle, B180 D aracı satın aldım.  Ve doğuş otoya vazgeçtiğimi söyledim.

Eğer sipariş ettiğim golf aracı ile ilgilenen çıkar ise en geç 10 gün içinde kartal doğuş otoya geleceği bilgisini aldım. ilgilenenlere duyurulur.

Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz darisi basimiza ins

Evet arkadaslar dün siparisimi alturdaki bayan geri aramayınca Doğuş Oto Maslaktan geçtim. Bugün sabah 8.50 de siparis numaramı almıs bulunuyorum. Vahşi batının en hızlı siparisi oluyor heralde:) Gün gün paylaşmayı düsünüyorum sizlerle durumu. Bu arada app connect ekledik diyor sistemden gg ile birlikte tam detaylı siparis formunu henüz almadım onuda paylasacağım. veee ilk resmim ta taa.. :)

Ekli dosyayı görüntüle 4879

Geri
Üst Alt