2016 golf sipariş durumları...

Bugün teslim aldık hayırlısı ile Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

image.jpeg

image.jpeg

Bugün teslim aldık hayırlısı ile Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin./monthly_2016_06/image.thumb.jpeg.900a64a5a0191eb7eed4751b6ad709cb.jpeg

/monthly_2016_06/image.thumb.jpeg.5a7626c913afdfa3f691218a2b45bcee.jpeg
Gözünaydın hocam gülegüle bin kazasız belasız...

@Ahmet ARIKANhayirli ugurlu olsun hocam cok yakisikli masallah. Plakada muazzam olmus [emoji4]

bu arada arkadaslar Car Play'i kullanamiyorum. Direksiyon simidi uzerindeki tusa bastigimda sesli kullanim hizmet disi diyor. Bu durumla karsilasan var mi daha once. 

Telefon; iphone 6s. 
Bunun icin 2 soru soracagim size.

1-Composition media menusunde appconnect var mi?

2-Appconnect varsa actirdiniz mi servisten ücret karsiligi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Erdem Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız insallah.. :) anlasılan yeni gelen araçlar artık shark antenli geliyor hep..

@cptmetin Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız insallah.. Yeni dikiz aynası nedir acab ozelliği neymiski? ve shark anten var sanırım tepede gerigorüs olmadan nasıl oyle geldi ki arac? @silvershadow
Değerli Hocam 

22. Haftadan itibaren üretilen araçlarda diger modelunden artı bir kaç özelliğe sahip çerçevesiz dikiz aynası geleceğini yine ilk kez biz bildirmiştik. Gözden kaçmış olabilir diye bir link ekleyelim... buyrun...

Shark anten; cam tavan alan tüm  2016 modellerde standart ama içinde anten tesisatı bulunmuyor, sadece görsel olarak eklenen  bir özellik

@silvershadow Değerli Murat Abi diyim :) artık...

Ben sadece shark anten icin app connect ve sırf onun için gerigorüs eklettim ozaman bosuna mı oldu yani s=s19

Değerli Hocam 

22. Haftadan itibaren üretilen araçlarda diger modelunden artı bir kaç özelliğe sahip çerçevesiz dikiz aynası geleceğini yine ilk kez biz bildirmiştik. Gözden kaçmış olabilir diye bir link ekleyelim... buyrun...

Shark anten; cam tavan alan tüm  2016 modellerde standart ama içinde anten tesisatı bulunmuyor, sadece görsel olarak eklenen  bir özellik
benim araç da dikiz aynası eski tip geldi. şansızlık :(

@ansolakhocam oyle bi menuye denk velmedim. Eger yok ise neden bu CarPlay deki amcanin resmi var direksiyonda. ST yi aradim henuz kullanimda degil VW mail atacaktir size kullabima baslandigi gun dedi..

@ansolakhocam oyle bi menuye denk velmedim. Eger yok ise neden bu CarPlay deki amcanin resmi var direksiyonda. ST yi aradim henuz kullanimda degil VW mail atacaktir size kullabima baslandigi gun dedi..
Dirksiyondaki carplay degil sesli komut hocam. Arabanin kendi sesli komutunu actirabilir. 1000tl gibi bi fiyati var.

Appconnect olunca o tus google sesli yardim ve siri tusu oluyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt