Gözünaydın hocam gülegüle bin kazasız belasız...Bugün teslim aldık hayırlısı ile Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin./monthly_2016_06/image.thumb.jpeg.900a64a5a0191eb7eed4751b6ad709cb.jpeg
/monthly_2016_06/image.thumb.jpeg.5a7626c913afdfa3f691218a2b45bcee.jpeg
Bunun icin 2 soru soracagim size.@Ahmet ARIKANhayirli ugurlu olsun hocam cok yakisikli masallah. Plakada muazzam olmus [emoji4]
bu arada arkadaslar Car Play'i kullanamiyorum. Direksiyon simidi uzerindeki tusa bastigimda sesli kullanim hizmet disi diyor. Bu durumla karsilasan var mi daha once.
Telefon; iphone 6s.
evet hocam
Değerli Hocam@cptmetin Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız insallah.. Yeni dikiz aynası nedir acab ozelliği neymiski? ve shark anten var sanırım tepede gerigorüs olmadan nasıl oyle geldi ki arac? @silvershadow
benim araç da dikiz aynası eski tip geldi. şansızlıkDeğerli Hocam
22. Haftadan itibaren üretilen araçlarda diger modelunden artı bir kaç özelliğe sahip çerçevesiz dikiz aynası geleceğini yine ilk kez biz bildirmiştik. Gözden kaçmış olabilir diye bir link ekleyelim... buyrun...
Shark anten; cam tavan alan tüm 2016 modellerde standart ama içinde anten tesisatı bulunmuyor, sadece görsel olarak eklenen bir özellik
@Ahmet ARIKAN hocam sizin araç da hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun. Teşekkürler@Erdem hocam hayirli olsun Allah kazadan beladan korusun.
Dirksiyondaki carplay degil sesli komut hocam. Arabanin kendi sesli komutunu actirabilir. 1000tl gibi bi fiyati var.@ansolakhocam oyle bi menuye denk velmedim. Eger yok ise neden bu CarPlay deki amcanin resmi var direksiyonda. ST yi aradim henuz kullanimda degil VW mail atacaktir size kullabima baslandigi gun dedi..