Değerli HocamBugün teslim aldık hayırlısı ile Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Ekli dosyayı görüntüle 4882
Ekli dosyayı görüntüle 4883
Değerli Hocam@silvershadow Değerli Murat Abi diyim artık...
Ben sadece shark anten icin app connect ve sırf onun için gerigorüs eklettim ozaman bosuna mı oldu yani s=s19
Rica ederiz hocam. Cts gunu balikesire geliyorum hem bayram hem tatil diyelim altinoluk civarina.Anladim hocam bilgilendirmeleriniz cok net ve acik tesekkur ederim @ansolak
Konfiguratorde ayri alınabiliyor.Evet abiler formum ektedir. St dla ile lane assist birlikte alınabiliyomus artık ayrı kabul etmemis sistem dedi ama ne diyim bilemedim artık... Appconnect için gerigorüs gerekiyormus birde usb kısmında bir ekleme yapmaları gerekiyormus onuda bole eklemis. Simdilik bildiklerim bunlar. [emoji4] beklemeye devam... @silvershadow@ansolak
/monthly_2016_06/teklif.thumb.jpg.d3adb3892cd3088227a7c0a6318b5cf3.jpg
Sesli komut bekleyip göreceğiz.skodalarda bile fabrika cikisi gelen bu ozellik golflerde 1000tl gibi bir rakama aciliyor. Appconnect olunca zaten ona gerek kalmiyor neden.@ansolak yani 1000₺ verilip actirilan sesli komutmu oluyor ben simdi bu siparise bile hala geldiginde 1000₺ verip actiricakmiyim??
Alarm hocam bildiginiz. Ic hareket sensoru ve cekici uyarisi var ekstradan.@ansolak Tesekkurler. Simdi imzanızda gordüğüm için sormak istedim ben keyless i alarmsız eklettim ama tam farkını bilmiyorum acıkcası cok onemli bir opsiyon mudur? güvenli kilitmele deyince ne fark ediyor uzaklasınca otomatik kapıları kitleme gibi birsey mi?