2016 golf sipariş durumları...

@ansolak burada olsaydim sizinle gorusmek isterdim fakat bende hem bayram hem tatil icin kusadasina geciyorum :)

arkadaşlar merhaba 30 nisanda siparişini verdiğim aracım şuan çıkış limanında görünüyor bayramdan sonrasına kalacağı kesinde acaba bayramdan sonraki haftaya yetişirmi benim gibi bekleyen bilgi alan varmı?

Evet abiler formum ektedir. St dla ile lane assist birlikte alınabiliyomus artık ayrı kabul etmemis sistem dedi ama ne diyim bilemedim artık... Appconnect için gerigorüs gerekiyormus birde usb kısmında bir ekleme yapmaları gerekiyormus onuda bole eklemis. Simdilik bildiklerim bunlar. :) beklemeye devam... @silvershadow@ansolak

Ekli dosyayı görüntüle 4888

Evet abiler formum ektedir. St dla ile lane assist birlikte alınabiliyomus artık ayrı kabul etmemis sistem dedi ama ne diyim bilemedim artık... Appconnect için gerigorüs gerekiyormus birde usb kısmında bir ekleme yapmaları gerekiyormus onuda bole eklemis. Simdilik bildiklerim bunlar. [emoji4] beklemeye devam... @silvershadow@ansolak
/monthly_2016_06/teklif.thumb.jpg.d3adb3892cd3088227a7c0a6318b5cf3.jpg
Konfiguratorde ayri alınabiliyor.

Aklima birsey takıldı en son siradaki opsiyon "UI4" kodlu opsiyon onu nicin eklemis sistem sorabilirmisiniz ST ye.

Appconnect ekleyince mi geliyor.

Malum golf7 lerin usb arayuzu iphone lar ile uyumlu degil 130 lira gibi bir fiyati var degistirmeniz gerekiyor apple carplay icin.

O yuzden mi eklemis onu? Yine onemli bir bilgiye ulasmak uzereyiz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak Evet appconnect için gerekliymis. DLA da konfiguratorden eklenebilio dedim, bende oyle eklemistim dedi ama merkezden düzellttiler artık oyle oluyormus dedi lane assistle birlikte diye.

@ansolak yani 1000₺ verilip actirilan sesli komutmu oluyor ben simdi bu siparise bile hala geldiginde 1000₺ verip actiricakmiyim?? 

@ansolak yani 1000₺ verilip actirilan sesli komutmu oluyor ben simdi bu siparise bile hala geldiginde 1000₺ verip actiricakmiyim?? 
Sesli komut bekleyip göreceğiz.skodalarda bile fabrika cikisi gelen bu ozellik golflerde 1000tl gibi bir rakama aciliyor. Appconnect olunca zaten ona gerek kalmiyor neden.

Zaten o tus apple da siri

Androidde google sesli yanit hizmetini çağırıyor.

Yani sikinti yok.

@ansolak Tesekkurler. Simdi imzanızda gordüğüm için sormak istedim ben keyless i alarmsız eklettim ama tam farkını bilmiyorum acıkcası cok onemli bir opsiyon mudur? güvenli kilitmele deyince ne fark ediyor uzaklasınca otomatik kapıları kitleme gibi birsey mi?

@ansolak Tesekkurler. Simdi imzanızda gordüğüm için sormak istedim ben keyless i alarmsız eklettim ama tam farkını bilmiyorum acıkcası cok onemli bir opsiyon mudur? güvenli kilitmele deyince ne fark ediyor uzaklasınca otomatik kapıları kitleme gibi birsey mi?
Alarm hocam bildiginiz. Ic hareket sensoru ve cekici uyarisi var ekstradan.

Vag ile acilirsa sesli acilis ve kapanis buzzerdan. Güvenli kilitleme cift kitlerseniz icerden de kimse acamaz.

Merhabalar.  

1.4 150 PS ACT Highline aracımı 28.03.2016 tarihinde İstanbul Altur'dan sipariş verip 25.05.2016 tarihinde teslim aldım.(Araç 19.05.2016 da bayiye geldi bu arada) 

Panoramik Cam Tavan - 18' Durban Jant ekletmiştim opsiyonel olarak. Keşke forumda daha önce görseydim Appconnect mevzularını Geri Görüş Kamerası ve İphone USB giriş soketide alırdım. Güzel bir günde fotoğraflayıp paylaşacağım aracı.

@diabloMerhabalar. İphone USB giriş soketi diye belirtmemiz mi gerekiyor satış danışmanına ?

Geri
Üst Alt