2016 golf sipariş durumları...

@ERKANhocam şuan 69800 liste fiyatı sürüş ve ışık paket 1244 toplam 71044 olması gerek artık ön arka park sensörü standart geldıgınden onlar düşülüyor sizin toplam rakamda bı yalnışlık olmasın? 

Arkadaslar herkese iyibayramlar dilerim temmuz ayı içinde arac bekleyen arkadslar varmı? Benım yaklasık bır haftadır gemi uzerınde dıyor st ıle gorustum 18 temmuzdan sonra dıyor acaba erken gelme ıhtımali varmı gorusen arkadslar oldumu?

Arkadaslar herkese iyibayramlar dilerim temmuz ayı içinde arac bekleyen arkadslar varmı? Benım yaklasık bır haftadır gemi uzerınde dıyor st ıle gorustum 18 temmuzdan sonra dıyor acaba erken gelme ıhtımali varmı gorusen arkadslar oldumu?
Daha erken gelme ihtimali kesinlikle var. Yoğunluktan dolayı belki teslim edemezler.

@yusufişallh yusuf bey oyle olur 11 temmuz haftası gelır dıye tatıl ıcın yer ayarladık ızınlerı aldık şimdı arac bır hafta sarkarsa sıkıntı olcak önumuzdeki hafta cuma ya kadar işallah gelir gemiden indıkten sonra gümrukleme çok uzun suruyormu ızmırden alcam aracı burdaki bayıde ne zaman olur acaba

@cem85 bayramdan sonra bir yoğunluk olmaz ise 2-3 gün içinde halledilir işlemleri. Siz styi arayıp yetişebilirse iyi olacağını falan belirtin.

@yusufaynen aradım konuştum 14/15 i gıbı olur gumruklemeye baglı dedı işte gumruk işlerı kac gun surer bayıye geliş felan işllh yetısr yoksa butun plan alt ust olck hayırlısı artık 

@cem85 Üstat liste fiyatı 69.800,  park sensörleri standart  -  hız sabitleme ve ışık paket farkı 674 yansıtıyorlar teklifte park sensörleri için - 850 tl düşülmüş % 3 dost live indirimi %2,5 ta doğuş grubu çalışanı olduğum için özel verdikleri personel indirimi  69.800 + 674 :70.474  %5,5 indirimle 66.602 tl ye araç bugun olsa alabiliyordum. Personel olmayan bir alıcı için aracın paketsiz fiyatı sadece % 3  dostlive indirimi ile de 67.700 + 674 (hız sabitmele + ışık peket eklenirse de ) :68.300 e gelir  benim tespitlerim bunlar... Siz nasıl bir araç aldınız fiyatlama  ve indirim nasıl oldu peki ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ERKAN doğuş çalışanı olmasanız da çoğu bayi %1-2 indirim veriyor. Sizin 0.5 lik bir extra var sadece. Bu da az gibi geldi bana. 

@yusuf Size katılıyorum Yusuf bey aynen banada öyle geldi araştırmaya devam ediyorum bir çok bayi personel indirimini vermek istemiyor telefonlada net ve doğru bilgi almak zor Doğuş  oto bayileri direk olarak yansıtıyo ,  benim bildiğim personel indirimi ve beni alım için ateşleyen faktör olan oran % 4 tü bu ay için 2.5 diyorlar kafam karışmadı desem yalan olur adam akılı ilgilenip bilgilendirecek bir St bulamadım.Sizin bayi ve danışman öneriniz varmı ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ERKAN ne yazıkki benim de servislerden yana yüzüm gülmedi. Size net bilgiyi doğuş merkez verebilir belki. En azindan hakkınızı öğrenin. 

@ERKANben paketlerın 1244 oldugunu bılıyorym bendeki listede o şekil ama bu opsiyonların fıyatı bu ay itibari ile degıştyse bişey dıyemem 

@cem85 Üstat liste fiyatı 69.800,  park sensörleri standart  -  hız sabitleme ve ışık paket farkı 674 yansıtıyorlar teklifte park sensörleri için - 850 tl düşülmüş % 3 dost live indirimi %2,5 ta doğuş grubu çalışanı olduğum için özel verdikleri personel indirimi  69.800 + 674 :70.474  %5,5 indirimle 66.602 tl ye araç bugun olsa alabiliyordum. Personel olmayan bir alıcı için aracın paketsiz fiyatı sadece % 3  dostlive indirimi ile de 67.700 + 674 (hız sabitmele + ışık peket eklenirse de ) :68.300 e gelir  benim tespitlerim bunlar... Siz nasıl bir araç aldınız fiyatlama  ve indirim nasıl oldu peki ?
Değerli Hocam 

Doğuş personeli indirimi minimum %4 ila 6 arasında 

Dost drive indirimi standart %3

Bayi indirim yapmayıp sizin indirimden kesmişler gibi geldi.

Doğuş merkezini arayıp öğrenebilirsiniz.

@ERKAN dostum bendeki sözleşmede sürüş paket park sensörlerı duştukten sonra 984  ışık paket 260 toplam 1244 sende 674 acaba senın rakam bugunki guncel rakamlardan dolayımı ben nısanda sozleşme yapmıştım eger oyleyse benım ıcın daha ıyı opsıyonlar bıraz daha dusmuş olur ?

@silvershadow  Hocam sizden gelen bilgilendirme için çok teşekkür ederim merkezi arayıp hakkımızı arayacagız artık

@cem85 Sizin içinde bir miktar fiyatta indirim görünüyor hayırlı olsun diyelim 

Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun süredir forumu takip edip buradaki bilgiler ışığında golf için sipariş verdim. Bugün sipariş takibi bölümüne baktığımda aracımın limana sevk ediliyor yazısını gördüm. Tecrübeli arkaşlarımdan öğrenmek istediğim tahminen ne zaman aracı teslim alabilirim sizce? Bir ikincisi belki biraz erken ama yine de öğrenmek istediğim arabayı alır almaz şunu kesinlikle yaptırmalısın dediğiniz arabanın ne bilim herhangi bir parçasını koruyucu tarzında bir öneriniz var mı? 

Geri
Üst Alt