2016 golf sipariş durumları...

@silvershadow

Sayın Hocam

Aracımın üretim tarihi 30. Hafta(18-24 Temmuz) olarak planlanmış. Fabrika tatilde olduğu için üretimin durduğunu yazmışsınız. Kafamda soru işareti oluştu bu konuyla ilgili teslim tarihi ileri mi atılacak şimdi ?
Değerli Hocam 

Fabrika Son hafta açılabilir belki ama durum aynen söylediğim gibi maalesef 

@silvershadow

Benim siparişim yılan hikayesine döndü hocam valla sürekli birşeyler çıkıyor.

2 Mayısta verdim siparişi, sipariş kodumu 20 gün sonra alabildim.

Şimdi bide fabrikanın tatili çıktı. Sabrımızın sınırlarını zorlayalım bakalım sonu güzel olur inşallah :)  

OnurD7 dedi:
Fabrikanın tatilde olması çok şey değiştirmiyormuş, Taner Göde'ye sorduğum sorunun cevabında detaylı anlatmış. Wolfsburg (W) ve Mosel-Zwickau (P) fabrikasında Golf üretiliyor. W tatile girer ama P devam eder, sonra P tatile girer ve W devam eder. Tatil demek vardiyanın 3'ten 2'ye düşmesi demek. Zaten Volkswagen için üretimin durması felaket demek ve 1 ya da 2 gün aksaması ya da durması eyalet meclisine ve çok güçlü ve söz sahibi olan işçi sendikasına hesap vermesi demek. 
Ben de okumustum bunu hocam, orayi da takip eden biri varmis sitede :) Taner Gode bu ulkede vw ve ozellikle passat konusunda bilgi seviyesi en yuksek kisilerden birisidir. Kendisinin yanilacagini ya da fabrikanin tamamen kapatilacagi doneme uretim planlanacagini sanmiyorum. Internette yaptigim arastirmalarda da vw fabrikasinin tamamen kapali olacak sekilde gecen sene aralik ayinda (noel ve yeni yil oncesi) tatile girdigini bunun nedeninin de uretim hedefine ulasilmasi ve gecilmesi oldugu belirtilmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gemi üzerınde olupta arac  bekleyen arkadaşlar gemilerin son durumu hakkında bilgisi olan varmı

Merhaba arkadaslar,

Mayis ayi icerisinde siparis gecen arkadaslarin siparisleri ne durumda paylasabilirler mi? 16 Mayis ta siparis ettigim aracim hala uretim asamasinda, bu kadar uzun sure beklemesi normal mi?

nisan 30 sipariş geçmiştim araç bugun itibari ile varış limanında diye görünüyor st ile konuştum en geç persenbe cuma teslim ederiz dedi. diger arkadaşlarında bilgisi olsun siparişten sonra yaklaşık 1 ay üretim aşamasında diye göründü sonra iki hafta kadar limana sevk olarak göründü daha sonrada 10 gün kadar çıkış limanı diye yazdı yine iki hafta kadar gemi üzerinde diye göründü ve bugun varış limanı yaklaşık 75 gün kadar oldu işte aşağı yukarı tahmini süreler böyle takip eden arkadaşların bilgisi olsun herkese kazasız belasız iyi sürüşler 

@FurcHT

Hocam 2 Mayısta verdiğim siparişin kodunu 22 Mayısta aldım. Şu an hala üretim aşamasında görünüyor. Üretime planlanmış durumda. Üretim 30. Hafta (18-24 Temmuz) Teslimat tarihi 15-20 Ağustos gibi görünüyor.

Beklemedeyiz...

@Ms7

Bende de ayni durum hocam, bayi 21 Temmuz da uretim gozukuyor, Agustos ortasida teslimati olur dedi. Ne uretim planlamasi imis arkadas vallahi anlamadim :)  

@FurcHT

Aynen öyle hocam süreç uzun ama heyecan verici herşeye rağmen :)  Ağustos 15den sonra gelmesi benimde işime geliyor açıkcası peşinata biraz daha ekleme yapabilirim  :000074-medium:

@Ms7

Aynı durum bende de var ama işte insan sabredemiyor :)  Hayırlısı artık bekleyeceğiz. Zam yemez kampanyadan da olmayız inş. 

Geri
Üst Alt