2016 golf sipariş durumları...

Benim siparisim geldi  s=bigstar  Tabiki soyle bir durum oldu yone enterasanlik olmazsa olmaz 1 siparis verdim 2 tane geldi :)  napicam simdi ariorum vw shopu kimse acmiyo.... 

Ekli dosyayı görüntüle 5140

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar nihayet araçlarımız gelmiş bayi ile görüştüm muhtemelen yarın öğleden sonra yada en geç cuma sabahı aracımı teslim alacağım benim gibi bekleyen arkadaşlara hayırlısı olsun bu arada bilgisi olan varSa  paylaşırsa sevinirim opsıyon fiyatlarında  herhangi bir indirim mevcut mu sürüş paket ışık paket İkisinin fiyatı nedir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

OnurD7 dedi:
Fabrikanın tatilde olması çok şey değiştirmiyormuş, Taner Göde'ye sorduğum sorunun cevabında detaylı anlatmış. 

Wolfsburg (W) ve Mosel-Zwickau (P) fabrikasında Golf üretiliyor. W tatile girer ama P devam eder, sonra P tatile girer ve W devam eder. Tatil demek vardiyanın 3'ten 2'ye düşmesi demek. Zaten Volkswagen için üretimin durması felaket demek ve 1 ya da 2 gün aksaması ya da durması eyalet meclisine ve çok güçlü ve söz sahibi olan işçi sendikasına hesap vermesi demek. 
Değerli Hocam 

Tanıdığınız bir satış temsilcisi varsa arayıpkendisine sorarlar mısınız lütfen? Sipariş ekranında yaklaşık son 15 gündür hangi ibare varmış?

Ben aldığım yanıtı söyleyeyim: improduction

Bende bugun sordum st ye 35. Hafta gorunuo seninki dedi fabrikada tatilde belli olmaz dedi...  s=aman  Tatil yuzunden bu kadar sarkmis dimi hocam? @silvershadow

OnurD7 dedi:
@silvershadow Tanıdığım satış temsilcisi yok fakat sipariş verdiğim süreci incelediğimde daha önce yazdığım mesajın pek de doğru olmadığını anladım. Fabrika tatile giriyor ve üretim tamamen duruyor sanırım. Yanlış bilgi için özür dilerim, bu benim ilk VW siparişim ve pek bilgim yok ben de bu konuda oldukça bilgisi olan Taner Göde'ye sormuştum bana bu cevabı verdi. 
Estağfurullah Değerli Hocam 

Mesele sen ben meselesi degil; mesele oldukça fazla sayıdaki sessiz takipçilerimizi de doğru bilgilendirmek. 

Asıl ben teşekkür ederim doğru bilgiyi vermeye vesile olduğunuz için 

Arkadaslar selam, su fabrika tatilde olayini cozemedim, benim aracima 21 Temmuz da uretim tarihi vermisler, tatilde ise nasil yapiyorlar nasil tarih veriyorlar anlamiyorum.

Arkadaşlar selam,

10 haziranda verdiğim golf siparişini o günden bu güne hergün takip ediyorum bugün yine öğlen baktığımda üretim aşamasında yazıyordu ama 21:30 dan beri bakıyorum kayıt bulunamamıştır şeklinde bi yazı çıkıyor. Bu durumla daha önce karsılasan var mı acaba ?

Arkadaşlar selam,

10 haziranda verdiğim golf siparişini o günden bu güne hergün takip ediyorum bugün yine öğlen baktığımda üretim aşamasında yazıyordu ama 21:30 dan beri bakıyorum kayıt bulunamamıştır şeklinde bi yazı çıkıyor. Bu durumla daha önce karsılasan var mı acaba ?
Değerli Hocam 

Dostlarımızdan bir kısmı satış temsilcilerinin söyledikleri gibi sipariş üretimlerinin temmuz ayı içerisinde gerçekleşeceğine inanıyorlar. 

Benim bilgim ve geçtiğimiz günkü teyidim, üretimin durduğu ve ay sonunda fabrikanın yıllık ağır revizyon ve bakımlarının tamamlanmasına müteakiben tekrar başlayacağı yönünde. 

Yanılıyor da olabilirim; bu durumda bilgisayardaki online göstergede kimi zaman karşılaştığımız gecikmelerden biri yaşanıyor olabilir. 

Bir ay sonra bugün aracınızı teslim almışsanız ben yanılmışım demektir. Bir ya da iki hafta sonra teslim alırsanız ben haklıyım demektir. 

Bunu zaman gösterecek. 

Allah sabır versin. Ne zor bilirim beklemek..

@silvershadow Murat Hocam, uretim tarihini fabrika veriyor, uretim olmayan fabrika neden tarih versin anlamadim :(  Benim aracin fabrikadan verilen tarihe gore bu hafta uretilmesi gerekiyor :(  

Ulkenin bu konumunda bizim üretim aşamasında olan araçların durumu ne olur sizce? Euro artışı, ohal durumu bizlere nasıl yansır:(

@golfcan ST sistemden bakiyor, Week 30, Day 4 diye gozukuyor. oda 21 Temmuz a tekabül ediyor.

@golfcan hocam bende sorun düzelmiş görünüyor sipariş durumu hala üretim aşamasında görünüyor. St ile konustum bu konuyu sanırsam uygulamada yaptıkları değişiklikten dolayı kısa süreli kesinti gibi bir durum yaşanmıs olabilir dedi kendileri de sabah gelip sipariş takip sistemini açtıklarında farklı bir önyüz ile karşılaştığını söyledi.

kur konusundaki duruma gelince ben de aynı endişeden dolayı bugün st ile konuştum bu konuyu açıkçası biraz olsun su serpti içime, doğuş otomotivin bu denli yüksek kur dalgalanmalarında çook yüksek zamlar uygulamadığını kur sabitleme yaptığını ve oluşabilcek zararın en fazla 500-600 tl civarinda bir fiyat olacağını söyledi.

@Aykutengin hocam bnde de düzeldi ekran bende görüştüm st ile agustos başına yüzde 2 gibi bir zam söz konusu olabileceğini söyledi net olmamakla birlikte.

Geri
Üst Alt