2016 golf sipariş durumları...

@MaDOnion Eylül ilk haftası malesef :)  Benim hala üretim aşamasında gözüküyor alamayacağız diye korkmaya başladım :)  

@FurcHT benimde daha bayramdan onceden beri uretim asamasinda da st 35. Hafta derken uretime girecegi haftayimi soledi acaba yoksa teslim alacagim tahmini haftayi mi  s=s20 s=bur2 s=alsaa

benimde üretim 31.hafta teslim 35.hafta/Ağustos 2016 st'nin bana attığı ekran görüntüsü.

image.png

2 Mayıs Sipariş Verildi.

22 Mayıs Sipariş Kodu Alındı.

Üretim 30.Hafta(18-24 Temmuz)

Tam 64 gün sonunda "Üretim Aşamasında" basamağını çıkabildik :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ms7gecmis olsun artik buyuk kismi gitmis ben bile heyecanlandim adiniza :)  darisi basimiza...  acıktım

Degisik bir soru sormak istiyorum volkswagenim de arac goruntusu oluyordu eskiden simdi ise ustleri ortulu gorunuyor hep neden acaba? Golf 6 da benim aracim gorunuyordu, simdi poloda gorunmedigi gibi ortunun altinda station bir arac var sanirim yeni station polo. Yeni golf siprisi verenlere de bakiyorum hep ustu ortulu? @silvershadow

@MaDOnion

Teşekkür ediyorum hocam sizin içinde zaman hızlı geçer inşallah :)  Dün sabrımın dama dediği noktada bu sabah bu ekran görüntüsüyle karşılaşmak gerçekten beni de çok heyecanlandırdı  :'(  

Arkadaslar bugun benim aracim da cok sukur uretimden cikmis :)  

16/05/16 - Siparis

23/05/16 - Uretim Asamasinda

27/07/16 - Limana Sevk Ediliyor

Capture.JPG

@FurcHT Hocam hayırlı olsun simdiden :) st ye soyleyin hediyeleri hazırlasın simdiden paspas, havuz vb... :)

Simdi farkettim, Volkswagenim in web sitesinde Limana Sevk Ediliyor gozukuyor fakat IOS uygulamasinda Uretim Asamasinda hala :)  ST de mail atmis uretimi tamamlandi diye, boyle birseye denk gelen var mi arkadaslar, uygulama daha gec update oluyor sanirsam.

Simdi farkettim, Volkswagenim in web sitesinde Limana Sevk Ediliyor gozukuyor fakat IOS uygulamasinda Uretim Asamasinda hala [emoji4] ST de mail atmis uretimi tamamlandi diye, boyle birseye denk gelen var mi arkadaslar, uygulama daha gec update oluyor sanirsam.
Güncellemeler farklı oluyor hocam mobil bazen geriden geliyor benim araç limandayken mobilde üretim aşamasındaydı en doğrusu st ekranı ve int sitesi saygılar...

Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız günlerde binersiniz inşllh...

Geri
Üst Alt