Peki hangi gemi olduğu bilgisine nereden ulaşabiliyoruz hocam? Gemi üzerinde gelişi ne kadar sürüyor?Marinetrafik die arat hocam
https://www.vesselfinder.com/tr/?imo=9668506Peki hangi gemi olduğu bilgisine nereden ulaşabiliyoruz hocam? Gemi üzerinde gelişi ne kadar sürüyor?
Aracınızın son durumu nedir Hocam?@silvershadow Murat Hocam, uretim tarihini fabrika veriyor, uretim olmayan fabrika neden tarih versin anlamadim Benim aracin fabrikadan verilen tarihe gore bu hafta uretilmesi gerekiyor
Temmuz da uretim vardi hocam, benim aracim 27 Temmuz da uretimden cikti.@Aykutengin
Sizin baktığınız takip ekranı geçikmeli olarak bilgiler güncellenir., satış temsilcilerinin baktığı sistemde daha güncel bilgiler içerir., fabrika temmuz ayı boyunca tatilildeydi yeni üretime başladı., En geç 1 hafta içinde üretimi tamamlanmış olur., Önümüzdeki hafta st ile görüşürseniz son durumu hakkında gelişmeleri bildirsin..
27 Temmuzda üretimden çıktığını ne şekilde öğrendiniz..?Temmuz da uretim vardi hocam, benim aracim 27 Temmuz da uretimden cikti.