2016 golf sipariş durumları...

Bir aşamada daha ilerledik  :'(

2 Mayıs Sipariş.

22 Mayıs Üretim Aşamasında. (Sipariş Kodu Alındı.)

26 Temmuz Limana Sevk Ediliyor.

2 Ağustos Gemi Üzerinde.

image.png

@Ms7 Hocam benimki de bu akşam gemi üzerinde gözükmeye başladı :)  Hadi hayırlısı. 

Arkadaşlar bu gemiyi takip eden arkadaşlar  nereden takip ediyorlardı bilgisi olan var mı?

@FurcHT 

Tahminimizden erken gelecek araçlar galiba hocam hayırlısı inşallah sizinle devre olduk biz  :)

Selam arkadaşlar,

10 haziranda siparişini verdiğim ve 13 haziranda üretime başlanan golf aracım hakkında st bugün telefonda aracın montaj aşamasına geçtiğini söyledi, fakat ben sipariş takibinde baktığımda sadece üretim aşamasında görünüyor. Normalde aracın 36. Haftada geleceğini söylemişti. Bu montaj aşaması daha ne kadar sürer acaba ve st nin verdiği tarihe yetişme ihtimali nedir ?

@Aykutengin

Sizin baktığınız takip ekranı geçikmeli olarak bilgiler güncellenir., satış temsilcilerinin baktığı sistemde daha güncel bilgiler içerir., fabrika temmuz ayı boyunca tatilildeydi yeni üretime başladı., En geç 1 hafta içinde üretimi tamamlanmış olur., Önümüzdeki hafta st ile görüşürseniz son durumu hakkında gelişmeleri bildirsin..

@silvershadow Okeanis isimli gemide Koper limanindan demir almayi bekliyor hocam :)  10 Agustos ta Derince Liman da olacak ins.

@Aykutengin

Sizin baktığınız takip ekranı geçikmeli olarak bilgiler güncellenir., satış temsilcilerinin baktığı sistemde daha güncel bilgiler içerir., fabrika temmuz ayı boyunca tatilildeydi yeni üretime başladı., En geç 1 hafta içinde üretimi tamamlanmış olur., Önümüzdeki hafta st ile görüşürseniz son durumu hakkında gelişmeleri bildirsin..
Temmuz da uretim vardi hocam, benim aracim 27 Temmuz da uretimden cikti.

Geri
Üst Alt