2016 golf sipariş durumları...

@cem62 Aramıza hoşgeldiniz değerli Cem Hocam. :)

Siparişiniz hayırlı olsun, beklemesi biraz zor ama sonuca ulaşınca değdiğini göreceksiniz. 

Boya koruma vb tavsiyeleri ben bilemem ama aksesuar olarak;

Ön panjur ilave krom çıta

Krom egsoz ucu

Plakalık iptali

Krom cam çıtası

Krom kapı eşikleri

İsteğe göre bagaj çıtası

Şeklinde devam edebilir. 

@cem62 Aramıza hoşgeldiniz değerli Cem Hocam. :)

Siparişiniz hayırlı olsun, beklemesi biraz zor ama sonuca ulaşınca değdiğini göreceksiniz. 

Boya koruma vb tavsiyeleri ben bilemem ama aksesuar olarak;

Ön panjur ilave krom çıta

Krom egsoz ucu

Plakalık iptali

Krom cam çıtası

Krom kapı eşikleri

İsteğe göre bagaj çıtası

Şeklinde devam edebilir. 
Teşekkür ederim cevabınız için :)  krom kapı eşiği kapıları açınca siyah plastiklerin olduğu kısım mı oluyor :)  eğer öyleyse çok gerekli aslında çünkü arabaya binip inince ayakların değmesinden dolayı en çok çizilen kısım oluyor. Yoksa dediğim bölüm farklı mı oluyor :)

@cem62 forumdaki rehber bilgiler bölümüne ve aksesuar bölümüne bir göz atın. Aradığınız çoğu bilgi orada ;)

Teşekkür ederim cevabınız için :)  krom kapı eşiği kapıları açınca siyah plastiklerin olduğu kısım mı oluyor :)  eğer öyleyse çok gerekli aslında çünkü arabaya binip inince ayakların değmesinden dolayı en çok çizilen kısım oluyor. Yoksa dediğim bölüm farklı mı oluyor :)
Siyah kısım için olanda var onun hemen altında metal kısım olan da var. :)

@silvershadow merhaba hocam,

bir sorum olacaktı.ben 10 haziranda sipariş verdim sipariş numarası 13 haziranda aldım ve sipariş durumu şu an hala üretim aşamasında görünüyor. Sonradan araştırdım düşündüm 17 inç madrid jant istemediğim için pişman oldum şu aşamada st yi arayıp ekletme şansım var mı acaba ?

@silvershadow merhaba hocam,

bir sorum olacaktı.ben 10 haziranda sipariş verdim sipariş numarası 13 haziranda aldım ve sipariş durumu şu an hala üretim aşamasında görünüyor. Sonradan araştırdım düşündüm 17 inç madrid jant istemediğim için pişman oldum şu aşamada st yi arayıp ekletme şansım var mı acaba ?
Değerli Hocam 

Şu an fabrika tatilde; dolayısıyla bu gune kadar üretimi tamamlanmadıysa üretilmesi geçen haftadan itibaren mümkün değil. 

Planlamaya alınmadıysa siparişte değişiklik yapılabilir ancak planlandıysa biraz zor.

Yine de satış temsilcinizle görüşün ve ısrar edin. Bir kaç hafta gecikmeyle teslim alacak olsanız da kabul ederseniz henüz planlamaya alınmamış bir sipariş üzerinden sizin siparişiniz geçilebilir. 

Hayırlı olsun 

Dediğim gibi eğer üretimden temmuz başında çıkmadıysa imkansız 

@OnurD7

Değerli Hocam

Benim bilgim üretimin tamamen durdurulduğu ve ağır bakımlar ile revizyonlarin yapıldığı biçiminde 

Bu ay içersinde aracını almayı bekleyen arkadaşlar st ile görüşen bilgi alan varsa paylasalım lütfen benim araç iki haftadır gemi üzerinde dıye görünüyor st pazartesi haberleselim dedi varmı başka bilgisi olan 

@silvershadow

Sayın Hocam

Aracımın üretim tarihi 30. Hafta(18-24 Temmuz) olarak planlanmış. Fabrika tatilde olduğu için üretimin durduğunu yazmışsınız. Kafamda soru işareti oluştu bu konuyla ilgili teslim tarihi ileri mi atılacak şimdi ?

Geri
Üst Alt