2016 golf sipariş durumları...

@OnurD7hocam hayırlısı olsun bildigim kadarıyla iki hafta içinde opsiyon ekletiliyor yinede st ile görüşün işallh olur

@Uwais merhaba, appconnect ekletmek istediginizi soyleyin st ye ozaten soket degisiminide gerigorus kamerasinida ekliyor. 

@umermerGeri görüş kamerasını ekletmiştim. Appconnect geri görüş kamerası olunca geliyor mu ? St ye belirtmek mi lazım ?

@diabloMerhabalar. İphone USB giriş soketi diye belirtmemiz mi gerekiyor satış danışmanına ?
Değerli Hocam artık App-Connect donanım olarak ekletilebiliyor. Eğer siparişiniz onaylanmadıysa bu değişikliği yapmanız halinde fabrikasyon olarak App connect açık geleceği gibi fiyat da yarı yarıya olacak.

I phone soketi ayrıca satılıyor maalesef. Donanımlar arasına bunu da ekletiniz. sonradan aksesuar kabilinde sayılıp pahalıya gelir.

@Uwais bendeki isleyis soyle oldu; ben appconnect istedigimi soledim st ye o da once gerigorus eklemek gerekiyor diye onu ekledi ardindan siparisi merkeze ilettiginde soket degisimide ekletmek gerektigini ogrendi ve onuda ekledi. Diger yandan ustadlarinda belirttigi gibi bu opsiyonlari siparisiniz tam gecilmediyse bastan ekletmeniz sizin yarariniza olacaktir hem fiyat daha uygun oluyor sanirim hemde fabrika cikisli olacaktir sonucta. 

Yarın arayayım. App-connect ekleteyim. Tam olarak ST ye ne diyeyim ? Sipariş geçeli 4 gün oldu. Sıkıntı çıkmaz değil mi ? ST , 3LM diye kod eklemiş siparişe. Nedir ki bu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@umermer Üstad bende geri park kamerası ekli.

9WT App-Connect ile UI4 Electric interface for external use,AUX-IN, USB (ipod-capable) mi ekleteceğim ?

Arkadaşlar Herkese Merhaba

Aranıza yeni katıldım.Öncelikle böyle bir sitenin varlığından dolayı vesile olan kuruyuca ve katılımcılara bilgilendirme ve paylaşımlar için  teşekkür ederim.gerçekten çok güzel bir paylaşım platrofmu olmuş benden 1 ay dır  zevkli takip ediyorum ve fikirler alıyorum.

22/06/2016 yılında doğuş otodan sipariş nosu hazır olan Golf 1.2 TSI BMT 110 PS Manuel 2016 - BEYAZ - Titanyum Siyah Döşeme - Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) - Işık Görüş Paketi (Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü) için fiyat aldım. 2. ellere bakıtığımda derya deniz ve birbirinden alakasız fiyatlar ve kafa karştıran bir piyasa,güvensizlik...

Şuan için 2015 titanyum Dizel Fiesta nın yerine bir tercih olacak benimki , aracım 51-51,5 gibi yapar deniyor ortalama 15-16 tl borcun altına girmemde sakınca yok gönlüm DSG DEN yana fakat + 10 binlik fark beni üzülerek durduruyor vites atamanın hazzına devam etmek çok daha mantıklı geliyor şimdilik...,Tartışmasız Golf her zaman doğru bir tercihtir tabiki (kalite,sürüş zevki ,  güven ,şıklık) 2. el değerini koruması ve ben ortalama 1-2 yıl arasında borcu biten aracımı yatırım olarak değişteren birikimini araba hevesimle birleştiren yapıdayım amaç Golf kalitesine maddi imkanlar dahilinde kavuşmak fakat sonuç itibari ile de yakıt ve Sıfır  araç tan zarar konusunda karşılaşacaklarım konusunda tavsiye ve fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Şİmdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ERKAN aramıza hoş geldiniz. Ben de dsg için verilen parayı fazla görüyorum. Alacak olsam yine manüel alırım. Aracini aldığı fiyatın altında satan çok görmedim. Araç donanımlarınız gayet güzel. Hayırlı olsun şimdiden. 

@cem85 Anahtar teslim fiyat 70.474 indirimlerle %3+%2.5 : 66.600 Tl bugünki listeden

Çok ıyı fiyat vermişler bazı bayıler %1 den fazla ındırım yapmıyorlar 2,5 cok iyi hayırlısı olsun

Geri
Üst Alt