2016 golf sipariş durumları...

Vag kodlamalar bölümünü inceleyin hocam. Acıkabilecek bayağı bisey var. Ankara gurubu buluşuyor sürekli yardımcı olurlar size [emoji6]
Bayramdan sonra bakalim

Genc ve heyecanli kardesimize.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Semih Hayirlis olsun, burada aracina kavusanlari gordukce daha da heyecanlaniyorum :)  Sabredecegiz artik.

Abiler merhaba iyi haftalar. Ben simdi siparisimi verdim tekrar gorüstük st ile ancak geri gorüsü ekledi ancak apple connectle alakalı suanda ekranda cıkmıyor ona hazır gelebilir sadece arac burda tekrar aktive ettirmeniz gerekiyor dedi. Dogru dimi bir aksilik yok? Benim asil amacım zaten shark antenli gelmesi :) Siparis nomu bekliyorum

@umermer Iyi haftalar, ben de Car Play icin geri gorus kamerali siparis ettim, bayiye geldiginde actiracagim. Tekrar dan hayirli olsun.

Evet aracımı satın almış bulunuyorum. Tüm işlemler bitti ve yarın plaka çıkacak teslim alacağım.

Aracın maliyeti:

Golf 1.4 Tsi 125 Bmt Dsg Highline + Panoramik can tavan 93300 tl

İndirimli aldığım fiyat : 89900 Tl

Kasko 2200 tl

Trafik sigortası 2400 tl

Siparişi hazır araca verdim. Kapora yatırdığımda limanda gemiye yüklenmek üzere bekliyordu. Pazar günü dün ankaraya indi. 

Dikiz aybası yeni modelden. St ilk defa gördüğünü söyledi sattığı golfler içinde. Birazda fotoğraf ekleyim.

GzG7VV.jpg

6nMBO3.jpg

WYoz5N.jpg

3og50r.jpg

pP2AZq.jpg

NEGXvY.jpg

aEgvOB.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet aracımı satın almış bulunuyorum. Tüm işlemler bitti ve yarın plaka çıkacak teslim alacağım.

Aracın maliyeti:

Kasko 2200 tl

Traif sigortası 2400 tl

Siparişi hazır araca verdim. Kapora yatırdığımda limanda gemiye yüklenmek üzere bekliyordu. Pazar günü dün ankaraya indi. 

Dikiz aybası yeni modelden. St ilk defa gmrdüğünü söyledi sattığı golfler içinde. Birazda fıtoğraf ekleyim.

Maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız.

@cptmetin Hocam kaskon ve trafiğin baya çıkmış tam 2 katı ankara farkı yapacak bişey yok tekrar hayırlı olsun...

Aracın maliyeti:

Kasko 2200 tl

Trafik sigortası 2400 tl

Dikiz aybası yeni modelden. St ilk defa gördüğünü söyledi sattığı golfler içinde. Birazda fotoğraf ekleyim.

Maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

@cptmetin Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız insallah.. Yeni dikiz aynası nedir acab ozelliği neymiski? ve shark anten var sanırım tepede gerigorüs olmadan nasıl oyle geldi ki arac? @silvershadow

Moderatör tarafında düzenlendi:

Araçlarını yeni alacak olan arkadaşlar fabrikadan tr ye gelene kadar ki süreçte birçok yerden geçiyorlar.Benim aracımda da demir tozları bayağ mevcuttu.Tavsiyem ilk yıkama esnasında demir tozu temizleyicisi uygulanamanızı öneririm.Yoksa üzerine kurulama veya wax yaptığınızda çizilmeler olabilir.Yüzey pütürlü kalıyor.

Geri
Üst Alt