2016 golf sipariş durumları...

@HaK sayın hocam bende bugün st ile bu konu hakkında görüşme yaptım size verilen bilginin aynısı bana da söylendi 5 martta gemi neptune thalassa gemisiyle istanbula geleceği ve 2-3 günlük gümrük işlemleri sonrasında aracın bayiye getirileceği daha sonrasında tahminen 10-11 mart gibide aracı alabileceğimi öngördü.Ben aracı neptune kefalonia da sanıyordum bu konuda biraz beklentimiz boşa çıkmış oldu neyse artık geç olsunda güç olmasın diyelim.

@HaK hocam benim arac N. Kefalonia ile geldi. St niz  gemi bilgisiniyanlış söylemiş olabilir. Zaten bu gemiyle gelenlerde 1 martta geldiği icin zammı yedi. Hayırlısı olsun.

@GolfSaver hocam, ST'ye yazdım tabii, gemi bilgisi hatalı olabilir mi, "gemi ile yola çıktı" mesajından 2 gün sonra bu gemi araç yüklemesi için limana yanaştı" diye ama "bizim ekran bilgilerimiz net ve doğrudur" diye dönüş yaptı bana. O yüzden fazla ısrarcı olamadım maalesef.

Size "hayırlısı olsun" dileklerimi iletiyorum, Sizin pazarlık ve teslim süreciniz yaklaşık 1 hafta önceden başlayacak sanırım. Alabildiğiniz indirim oranı netleştiğinde oran ve  o oranı almadaki başarı öykünüzü paylaşırsanız bizlere de ışık tutmuş olursunuz.

Teşekkürler, Saygılar...

@HaK arkadaşlar st ile konuştum maalesef yüzde 4 ten fazlasını vermiyorlar. Bence 3 ay bekledi bunlar Nasıl olsa alır dediler kendi kendilerine. Başka bayilerle iletişim halindeyim. Bana uyan donanım olursa yönelebilirim. Hayırlısı olsun.

@HaK arkadaşlar st ile konuştum maalesef yüzde 4 ten fazlasını vermiyorlar. Bence 3 ay bekledi bunlar Nasıl olsa alır dediler kendi kendilerine. Başka bayilerle iletişim halindeyim. Bana uyan donanım olursa yönelebilirim. Hayırlısı olsun.
Hocam ara çoğu bayi aynı. Daha yukarısını veren pek yok.

Veee Gönlümün Efendisi artık ellerimde :)

4r8a60.jpg

Araçta voice tuşu yok appconnect yok sürüm 19A shark anten ile geldi

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Erdi Betis Hayırlısı olsun, kazasız-belasız güle güle kullanın. 19A kötü olmuş, büyük olasılıkla bizim araçlarda öyle gelecek, indirim nedeni olarak kullanmayı düşünüyor musunuz? Fiyatı kaçtan kaça indiriyorlar, belli mi?

Saygılar...

Hayırlı olsun keyifle binin,

Sent from my iPad using Tapatalk

@HaK

@Erdi Betis Hayırlısı olsun, kazasız-belasız güle güle kullanın. 19A kötü olmuş, büyük olasılıkla bizim araçlarda öyle gelecek, indirim nedeni olarak kullanmayı düşünüyor musunuz? Fiyatı kaçtan kaça indiriyorlar, belli mi?

Saygılar...
Ocakta sipariş geçmiştik 29 şubatta parayı yatırdığımızdan dolayı zamdanda etkilenmedik yanlış hatırlamıyorsam 92.750'den 89.000'e düştüler

hayırlı olsun hocam tekerinize taş değmesin.Maşalllah

@Erdi Betis

Hayırlı olsun ailenizle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :Allah nazardan saklasın Bu arada araç hangi marka lastikle geldi dostum?

Veee Gönlümün Efendisi artık ellerimde :)

4r8a60.jpg

Araçta voice tuşu yok appconnect yok sürüm 19A shark anten ile geldi
hayırlı olsun Erdi hocam, güle güle kullanın...

19A olmasının sebebi, aracın stoktan olması mı şimdi Murat kardeşim? @silvershadow aslında gördüğüm kadarıyla standart bir araç da değil, şanssızlık olmuş...

Geri
Üst Alt