2016 golf sipariş durumları...

Öyle görünüyor ki, bu zam işi, yapılacak bir indirim ( halihazırdaki dost da ki indirim oranın arttırılması yada başka bir isim altında bir reklam indirimi) reklamı öncesi hazırlığı,,, en azından sipariş vermeye hazırlanırken kalbimden geçen böyle olması yönünde ,,

Sent from my iPad using Tapatalk

Evet sevgili arkadaşlarim çoğu arkadaşlarımızın düşünceleri doğru yönde bana söylenen ÖTV nin artacağı..umarım doğuş artış ile birlikte yüzde beş yüzde altılara kadar indirim yapılması sizin için çok normal gerçekten fiyatlar uçar eger ÖTV yüzde elli olursa..herkes için hayırlısı olur inşallah.gerçekten bayiler şu bir kaç gündür müşterilerinin zamdan etkilenmemesi için akşam sekizlere kadar mesai yaptığını gördüm.bilginize.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrıca makyaj kasa olacagi için mi bu artış felan dedim yok dediler ÖTV yüzde elli olucak dediler.faiz oranıda 1.29 dan 1.34 olacak dediler..

Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :)  

martta gelecek zam 1.5 diyelim otv de Nasıl bir artış oluyor? 1.2 Comfortline manuel 67900 şuan, yüzde 1.5 zamlı olursa 68900 oluyor. Yanı otv de zamlı olursa fiyat daha mı fazla olcak? 

Bitde dost drive indirim ile ilgili birşey soydiler mi? Yıl sonu çok zam yapınca indirimi yüzde 6 yapmışlardı.
Hocam dost driverle ilgili bişe demediler ancak bana kalırsa sizler için özel etkilenmemeniz için yüzde beş yüzde altı indirim yapacaklarını düşünüyorum.ama sadece Aralık ayında sipariş geçenler için.diğerleri için Olmaz diye düşünüyorum.

@Sezai Çalan hocam doğuşun yaptığı keyfi keder bu zamları anlarımda ötv artışıyla ilgili internette hiçbir şey göremedim sonuçta ötv artışını yapacak hükümettir. neden haber bültenlerinde bununla ilgili bir şey yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
27 şubatta yanaşacak olan neptune galene şu anda nerde bilen var mı

ÖTV zammının asparagas olduğunu düşünüyorum. Her sene bir çok markanın bayisi böyle asparagas ötv haberleriyle milleti panikletip araç satmaya çalışıyor. Yıllardır değişmedi bu taktik.

ÖTV'nin %36'dan %50'e çıkması %14 vergi artışı demek. Bunun fiyata yansıması %1.5'dan çok daha fazla olur bu arada. ÖTV'de ara kademe çıkarmadan 0-1600cc %50 ötv yapamazlar. Zaten euro kuru sebebiyle araç fiyatları çok yüksek, banka faiz oranları çok yüksek. Üstüne ötv'nin artması sektöre ciddi darbe indirir.

ÖTV sisteminin hastalıklı olduğu açık ve net. Her taraf 1.6L benzinli lüks araç doldu. Mercedes E serisinden, BMW 5 serisine kadar 1.6 motorlu araç var. Sistem çoktan öldü bitti de bunu kurtarmanın yolu ötv zammı olamaz.

Sevgili arkadaşlarım çok özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum. gelen bu zam doğuş otomotiv in yaptıgı bit zammış.hepinizden özür diliyorum.bi yanlış anlaşılma var.ötv ile ilgili bi değişiklik yok.ama faiz oranı değişikliği ve zam olayı tamamen doğrudur tekrar özür dilerim.bu arada arabayı teslim aldim geziyorum.ve tam beklediğim gibi özelliklerini taşıyor.DSC_0324.JPG

@Sezai Aracınız hayırlı olsun. 

Mediaplayer - Appconnect menüsü sizde görünmekte midir?

Mediaplayer sistem bilgilerini paylaşabilir misiniz? 

Yeni tiguan nezaman gelecek? Haberi olan varmı?
Haziran en erken. Yalniz suanki tiguan fiyatlariyla alakasi olmayacak diyorlar. Ciddi bir yukselis olacakmis.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar yaklşık 1 haftadır bu durumda ama st yola çıkmış dedi bazı arkadaslardada gemi sevkiyatında yazıodu merak ettim de normal bi durummu 

image.png

Geri
Üst Alt