2016 golf sipariş durumları...

aracınız gelmesine artık kısa zaman kaldı benim satış temsilcisi işten ayrılmış bende ki şansa bak arkadaş:) 

bu durum da istediğim satış temsilcisiyle devam edebilirmiyim  arkadaşlar yoksa herhangi bir st ye verilirmi aracın satış işleri benden habersiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Veeee....

Artık gemiden iner ve satış temsilcinizle iletişime geçin yazısı görünür :)

Arkadaşlar dün polo lounge almaya gittim,araca sığmadım açıkcası rahat edemedim.Golf 7 aldım.İnş yarın aracı teslim alacağım.1.4 tsi 125 beygir manuel comfort kurşun grisi renk.69700Tl para verdim.

20160224_151956.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar dün polo lounge almaya gittim,araca sığmadım açıkcası rahat edemedim.Golf 7 aldım.İnş yarın aracı teslim alacağım.1.4 tsi 125 beygir manuel comfort kurşun grisi renk.69700Tl para verdim.
Hayırlı olsun Hocam :)

Aramıza hoşgeldiniz, teslimat anı fotoğrafları bekliyoruz yarıno halde ;)

Hayırlı olsun.. 2 bin tl indirim almış oldunuz sanırım.

@necokyar86 benim st de isten ayrılmış :(  arac 1 martta gelecek. Zam mı var indirim mi var durumlar karışık...

@cumali korkmaz Aramıza hoş geldiniz. Memnun kalacağınıza eminiz ;)  Aldıktan sonra pişmanım diyene rastlamadık forum hayatımız boyunca. Teslim anında bir foto alabilirsek çok seviniriz ;)

@yusuf hocam haklısınız galiba. Arkadaşların teslim alma anındaki mutlukları bizlerin de içini ısıtmıyor değil. Foto bekliyoruz, hayırlı olsun şimdiden.

Sevgili forum üyeleri arkadaşlarım.şu an itibariyle işlemlerimizi tamamladık.ve yarın aracı teslim aliyorum.arabayı bizzat bayide kendim gördüm.tam istedigim gibi özellikleri felan hersey tam bi sekilde yarın kontak çeviriyoruz.bu arada yeni araç bekleyen arkadaşlar bir Mart itibari ile faiz oranları 1.34,araba fiyatlarinada %1.5 zamlanacaktır.ötv artmış kesin bilgidir.umarim ki hersey istediginiz ve kalbinize göre olması dileğiyle.sabır çok önemli arkadaşlar.foto işlemlerini bizzat sizlerle paylaşacağım.herhangi sorusu olan varsa 4 ay araç bekleyen biri olarak elimden geleni yaparım.esenle kalın.

Geri
Üst Alt