2016 golf sipariş durumları...

@Sezai Çalan

abi anlamadım valla acaba Hellas gemisinde olabilir mi oda bugün 11'de yanaşacak aynı limana vallahi şanssızlık ya :)  Neyse hayırlısıyla gelsin de sonuç olarak ST en geç haftaya çarşamba kontak çevirirsin dedi 
Kardeşim şimdi şöle bişe var benim araç ayın 12 sinden itibaren gemi ile sevkiyat yazıyordu.bende oradan kalkan gemiye yüklendi sandım.ama ST ile görüştüğüm de daha yeni işte bu thalassa gemisinde olduğunu öğrendim yeni geliyor dedi.şimdi de bu güncelleme geldi bende tam olarak süreci bilemiyorum.veya derinceye mi inecek Dilovasına mı inecek onu da bilmiyorum..veya indi bayiye mi geldi de onun için. Böle bi güncelleme var onuda bilemiyorum.

arkadaşlar golf gelmeden mevcut aracımı satmak için plan yapıyorum,

aktardığınız deneyimlerden "üretime planlandı" aşamasından sonra teslim almaya 40-45 gün kalıyor gibi bir sonuç çıkardım, bu sonucu teyid edebilir misiniz?
Sevgili dostum aynı durumu ben yaşadım sana anlatayım.ben 30 Ekim 2015 de sipariş verdim.ve nihayetinde golf gelecek diye işte gemiye sevk edildi felan güncelleme olunca mevcut aracımın fiyatını değiştirip acele ile sattım. 16 aralık 2015 de.daha sonra siparişin eksik geldiğini öğrenince hem arabasız kaldım hemde bekledigimle kaldım.mağdur oldum açıkçası 25 Aralık 2015 de sıfırdan sipariş verdim ve süreç bu hafta felan bitmek üzere.benden sana tavsiye aracını satmak için acele etme üretime planlandı yazısından sonra limana sevk ediliyor güncellemesinden itibaren hiçbir aksilik çıkmazsa kendine 1 ay ver.artık eskisi gibi değil araçlar seri üretimde ve çabuk geliyor.

23 Kasım da aracımı satıp 28 Kasım'da sipariş vermiştim..

Araç 15 Ocak'da üretime girdi 13 Şubat'ta ise bayiye geldi..

Yaklaşık 3 ay arabasız kaldım yani.. ama insan alışıyor bir zamandan sonra :)

@forzaGilles merhaba benim siparişimde tamaş üzerinden yapıldı ilkj arabamında 2. aracımında siparişlerini hep burdan verdim malesef tamaş st kısmı sıkıntılı ürünler rotarlı geliyor hep bende siparişimi ocağın son haftası verdim ancak 2 hafta sonra üretime planlandı yazısı çıktı ve hala o yazıda bana nisan ortasıuna gün verdiler ama formdaki arkadaşların sipariş süreçlerini izlediğpimde nerden bakarsan bize 1 ay gibi bir süre gec geliyor araclar sanırım bütün siparişlerini aylık olarak geçiyorlar.

@forzaGilles merhaba benim siparişimde tamaş üzerinden yapıldı ilkj arabamında 2. aracımında siparişlerini hep burdan verdim malesef tamaş st kısmı sıkıntılı ürünler rotarlı geliyor hep bende siparişimi ocağın son haftası verdim ancak 2 hafta sonra üretime planlandı yazısı çıktı ve hala o yazıda bana nisan ortasıuna gün verdiler ama formdaki arkadaşların sipariş süreçlerini izlediğpimde nerden bakarsan bize 1 ay gibi bir süre gec geliyor araclar sanırım bütün siparişlerini aylık olarak geçiyorlar.
Hocam o zaman bayi değiştirmenizin zamanı geldi demektir bu ;)

@yusufAslında hocam haklısınız ama bir kere ordan aldık güzel çıktığı mantığı aynı yerden alıyoruz kapuz misali oldu biraz ama malesef öle oluyo :)

@Sezai Çalan abi ST tekrar aradım bugün geçen gün bana yanlış gemi adını vermişler şimdi tekrardan bir isim verdi Neptune Dynamis diye bu gemi perşembe sabah 04:00'e yanaşıcak :(

@Erdi Betis aynen dedim sana bende de aynı Problem oldu neyse beklemeye devam geç olacak o kesin ama güç olmasın hayırlısıyla kontağı çevirelim inş.bnm araba muhtemelen bir iki güne bayiye geçer herhalde.

Gemi sabah yanasti ne zaman afyon bayide olur bilen varmi yada bu gemideki araclardan bekliyeniniz varmi

@cihat5Anladım dostum tok satıcılar mı bilmiyorum ama açıkçası alabilecek okdar bayi varken bu şekilde onlardan almayı düşünmüyorum.. bilgi için teşekkürler..

@Sezai Çalan abi ST tekrar aradım bugün geçen gün bana yanlış gemi adını vermişler şimdi tekrardan bir isim verdi Neptune Dynamis diye bu gemi perşembe sabah 04:00'e yanaşıcak :(
Neptune Dynamis gemisinde benim passatımda çarşamba günü en geç teslim alıcaz gemi perşembe inicek cuma günü vergileri vs yatırılakmış haftasonuna yetişebilir denildi ancak ufak bi ihtimal kartal doğuş otodan aldım ben aracımı 

@kaan3341

Neptune Dynamis gemisinde benim passatımda çarşamba günü en geç teslim alıcaz gemi perşembe inicek cuma günü vergileri vs yatırılakmış haftasonuna yetişebilir denildi ancak ufak bi ihtimal kartal doğuş otodan aldım ben aracımı 
Merhaba bizde kartal doğuştan aldık izede çarşamba en geç teslim edilir perşembe veya cuma parayı yatırırsınız denildi.

Geri
Üst Alt