2016 golf sipariş durumları...

Melul mahzun okuyorum şimdilik, daha çok var bizimkinin gemiye binmesine... hayırlı olsun şimdiden herkese...

merhaba bugun araci teslim aldim. resim cektiremedim. aksam ya da yarin sabah cekip buraya upload ederim. su an icin mesai saatleri icerisinde ve de uygun olmadigim icin fazla test yapamadim. 50 km ye yakin yol gittim bugun. 100 tl kik benzin aldim henuz depoyu fullemedim. zaman buldukca yazacagim. saygilar

mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin.

@bravo32@maniax@Emrah mujdemi isterim [emoji41]

Neptune Thalassa gemisi garip bir şekilde Çanakkale boğazı'nın girişinde 3 saattir bekliyor hemen hemen aynı saatlerde yanaşacak olan Hellas gemisi ise Marmara'nın ortalarına kadar geldi umarım güncellemede bir sorun vardır :)  Bende bu şansla gemi arıza vs. yapar :)
Hocam güvenlik gerekçesiyle gemilere sinyal kesici uygulanıyor. Bu yüzden bir süre radarda kesinti yaşananiliyor.

Az mı zaman geçirdik bu başlıkta.. ey gidi :)

Gemimiz artık derince sularında yavaşlıyor sanırım bir süre açıkta demirleyecek ve limandaki bir başka araba gemisi olan suzuka gemisinin kalkmasını beklicek o gemide yarın'a kadar kalkmış olur hain suzuka :)

Beyler bu koper limanında ki gemi sabah demir atmıştı geminin yüklemesi nezaman bitip demir alır limandan?bizim arabanın durumu o hareket edince ancak anlaşılacak belli ki

@Erdi Betis hocam bu nasıl bi şansdır ben anlamadim gemi bi türlü gelemedi yanaşamadı ya.diğer gemiler son hızla gidip limana yanaşıyor bize gelince milim milim ilerliyor hayırlısı olur inş.

@necokyar86Beyler bu koper limanında ki gemi sabah demir atmıştı geminin yüklemesi nezaman bitip demir alır limandan?bizim arabanın durumu o hareket edince ancak anlaşılacak belli ki
Koperden 1.5-2 günde yüklüyorlar gemiyi, gemi hareket ettikten yaklaşık 3 saat sonra volkwagenim sayfası güncelleniyor.

@Erdi Betis hocam bu nasıl bi şansdır ben anlamadim gemi bi türlü gelemedi yanaşamadı ya.diğer gemiler son hızla gidip limana yanaşıyor bize gelince milim milim ilerliyor hayırlısı olur inş.
@Sezai Çalan Ben demiştim bizde böyle bir şans var hellas gemisi bizim gerimizdeydi çanakkale boğazına girişte biz bekledik o geçti gitti yanaştı direk bizim limanda gemi bolluğu var yanaşamadık yarını beklicez artık veya gece yanaşacak :)

@Erdi Betis valla aynen öle..dört aydır golf bekliyoruz daral geldi artık..işimizi gücümüzü de ona göre ayarlıyoruz insanın beklentileri kırılıyor şans olsa süper loto bize çıkar araba beleşe gelirdi ??

@HaK

hocam neptune galene adlı gemi bu sabah yanaştı koper limanına şayet bizim araçlar bugün yüklenmezse en iyi ihtimal 4-5 gün sonra gelecek olan gemiye yüklenecektir. s=aman

Gemimiz artık derince sularında yavaşlıyor sanırım bir süre açıkta demirleyecek ve limandaki bir başka araba gemisi olan suzuka gemisinin kalkmasını beklicek o gemide yarın'a kadar kalkmış olur hain suzuka :)
Arkadaşlar VW Tamaş bayisi ile olan görüşmemde kapora verdikten kaç gün sonra siparişi fabrikaya iletiyorsunuz dediğimde bana 15-20 günü buluyor dediler.. Bana bu kadar uzun olması mantıklı gelmedi.. Yanlış hatırlamıyorsam forumumuzda daha önce sipariş geçen arkadaşlarımıza 2-3 maximum en 4 gün içinde sipariş takip numarası verildiğini., ve aracın siparişini fakrikaya iletildiğini söylediklerini hatırlıyorum.. Sizin siparişlerinde bu zaman ne kadar dı acaba..?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@forzaGilles

hocam 15-20 gün çok uzun bir zaman.mevcut siparişlerinde günceleme yapıp sizin siparişinizi verecek bir bayii ye gidin verin kaparonuzu alın hemen sipariş numaranızı. okadar süre sakın beklemeyin.

@forzaGilles 2 gün içinde iletilmişti zaten bize verilen aracın özelliklerinin yazdığı formun en üstünde sipariş numarası yer alıyordu 2 gün sonra o numaradan sorgulayınca cıktı

@necokyar86 

@Erdi Betis

Teşekküler arkadaşlar.. bayinin mevcut siparişlerinde günceleme yapıp benim için siparişi güncellemesi hiç aklıma gelmemişti :)

Necmi hocam; sizin imzanıza yazdığınız 16 Ocak tarihi --> siparişin fabrikaya iletildiği tarih mi yoksa bayiden sipariş geçildiği tarih mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

@forzaGilles

hocam 16 ocakta ben bayiye gittim mevcut siparişte güncelleme yapılıp sipariş numaramı aldım zaten 5 gün sonrada sipariş üreticiye iletildi bu sayede kısa sürede bu aşamaya gelebildim yoksa yeni sipariş açılmasını beklerseniz kafadan 1 ay daha ekleyin bu süreye.

Geri
Üst Alt