Erdi Betis
Üye
- İsim
- Erdi
@Sezai Çalan @ismail hakkı Tamamdır abiler sorun yok gemi boğazı geçti şarköy civarlarında geliyor bir anlık korku yaşattı sadece herşey kontrolüm altında
Hocam güvenlik gerekçesiyle gemilere sinyal kesici uygulanıyor. Bu yüzden bir süre radarda kesinti yaşananiliyor.Neptune Thalassa gemisi garip bir şekilde Çanakkale boğazı'nın girişinde 3 saattir bekliyor hemen hemen aynı saatlerde yanaşacak olan Hellas gemisi ise Marmara'nın ortalarına kadar geldi umarım güncellemede bir sorun vardır Bende bu şansla gemi arıza vs. yapar
Koperden 1.5-2 günde yüklüyorlar gemiyi, gemi hareket ettikten yaklaşık 3 saat sonra volkwagenim sayfası güncelleniyor.@necokyar86Beyler bu koper limanında ki gemi sabah demir atmıştı geminin yüklemesi nezaman bitip demir alır limandan?bizim arabanın durumu o hareket edince ancak anlaşılacak belli ki
@Sezai Çalan Ben demiştim bizde böyle bir şans var hellas gemisi bizim gerimizdeydi çanakkale boğazına girişte biz bekledik o geçti gitti yanaştı direk bizim limanda gemi bolluğu var yanaşamadık yarını beklicez artık veya gece yanaşacak@Erdi Betis hocam bu nasıl bi şansdır ben anlamadim gemi bi türlü gelemedi yanaşamadı ya.diğer gemiler son hızla gidip limana yanaşıyor bize gelince milim milim ilerliyor hayırlısı olur inş.
@HaK
hocam neptune galene adlı gemi bu sabah yanaştı koper limanına şayet bizim araçlar bugün yüklenmezse en iyi ihtimal 4-5 gün sonra gelecek olan gemiye yüklenecektir. s=aman
Arkadaşlar VW Tamaş bayisi ile olan görüşmemde kapora verdikten kaç gün sonra siparişi fabrikaya iletiyorsunuz dediğimde bana 15-20 günü buluyor dediler.. Bana bu kadar uzun olması mantıklı gelmedi.. Yanlış hatırlamıyorsam forumumuzda daha önce sipariş geçen arkadaşlarımıza 2-3 maximum en 4 gün içinde sipariş takip numarası verildiğini., ve aracın siparişini fakrikaya iletildiğini söylediklerini hatırlıyorum.. Sizin siparişlerinde bu zaman ne kadar dı acaba..?Gemimiz artık derince sularında yavaşlıyor sanırım bir süre açıkta demirleyecek ve limandaki bir başka araba gemisi olan suzuka gemisinin kalkmasını beklicek o gemide yarın'a kadar kalkmış olur hain suzuka