2016 golf sipariş durumları...

Hayırlısı olsun @necokyar86 hocam. Araçlarımız gemidaş olabilirler. Bizimkisi zorluk çıkarmamış, 3 günde üretimden çıkmış  :masallah:

@HaK

Sizinde hayırlı olsun hocam sevindim adınıza.3 gün zaten olması gereken süre gayet iyi olmuş. ikimizin aracıda bugün itibariyle sevk aşamasına geçti dediğiniz gibi aynı gemide olacak büyük ihtimalle:)

Pazartesi gemiye binecek gibi duruyor sanki bizim makinalar siz ne düşünüyorsunuz hocam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gemi limandan ayrıldı sanırım benim aracım binemedi bu gemiye sıradaki gemi pazar günü yanaşacak ona binmesine kesin gözüyle bakıyorum çünkü st martın ilk haftası teslim edilir dedi

Çok teşekkür ederim @necokyar86 Hocam. 

Limanda bekleme süreleri ve güzergahları değişiklik gösterebiliyor gemilerin. ST'lerden gemi ismini alıp takip edebilir ya da "ST'lerinizle iletişime geçin" mesajı gelene kadar bekleyebiliriz. ST'ye bir mail atayım olmazsa, bakalım öğrenmiş mi gemi ismini?

Dediklerinizde haklisiniz 

Birde su var buarada araba fiyatlari arasinda cok fazla ucurumlar yok , en azindan yenilerde.

Aslinda ikinci el araba fiyatlari oldukca uygun ama iscilik cok maliyetli oldugu icin sifir almayi daha uygun gordum cunku tamir , bakim konularina hakim degilim.

Ocak ayi sonunda burda uluslararasi otomobil fuari oldu. Oldukca iyi indirimlere araba siparisleri verilebildi.

Ben size indirimli halleriyle fiyatlari yazayim . (donanimlar , motorlar asagi yukari ayni )

citroen C4 21.500 € ( shine ) 

Kia Cee'd 22.000 € ( full option ) 

Audi A3 25.700 € 

Golf 20.800 € ( ALLSTAR ) 

Opel Astra 23.800 € ( yeni astra ) 

Aslinda maas olarak bakarsaniz dogrudur fakat burda giderlerde ayni sekilde cok fazla.

Orn: Bruksel 

2 odali ev kirasi 750 € dan baslar

internet : 35 € 

elektrik - su -gaz : 90-110 € 

saglik sigortasi : 55 €

vs 

Yanliz su var faizler cok dusuk. Mesela benim aldigim aracin degeri 20.800 € ve 4 senede bankaya odeyecegim para 21.700 €. O yuzden kimse kolay kolay pesin birsey almaz. 

Sormak istedikleriniz varsa gene cevaplarim. 
Hocam bahsettiğiniz giderler, İstanbul'da oturan için normal. Oturduğum semte ( Batı Ataşehir)  2+1 kiraları 2000 tl den başlıyor , internet fiyatı limitsiz fiber 70 tl'den aşağı değil (oda akk'ye giriyor gene, akksiz isterseniz 100 tl)  ,  elektrik - su - gaz kış aylarında - 400 - 600tl arası , eğer sitede oturuyorsan aidat 350 tl'den başlıyor. Ne yazık ki İstanbul pek ucuz değil. 

Aracım bu sabah kalkan NEPTUNE THALASSA gemisine binmiş gemi önce pire limanına ardından derinceye yanaşacak artık heyecan dorukta artık martın ilk haftası teslim almak kaldı :)

Gemi kalktıktan yaklaşık 3 saat sonra güncellendi sipariş durumu 

Merhabalar @Orhan Hoca m. 

Bu alt yapıyı kursalar da halkı kişilerin oyuncağı yapmasalar diyorum hocam, Açık, delik, istismar olmasa da şu halk eşit hizmet alsa. Bir vatandaş'ın kendi ikamet ettiği ilçede boşta olan bir plakaya tahsis koyup alabilmesi kadar doğal ne var ki? Anlamakta zorlanıyorum gerçekten.

Bilgi olması için anlatıyorum, Son aracımı 2013 Aralık ayında alırken plakayı şu şekilde belirlemiş ve kolayca almıştım. Bayinin görevlendirdiği takipçi beni tel ile aramış, o an ikamet adresimin bulunduğu ilçenin tahsissin plaka nolarını okumuştu bana, ( 2-3 harf, 2-3 rakam mı gibi sorularla tercihlerimi filtre yaparak) ben de içinden seçmiştim. sadece bu süreci internette kendim yapmak istedim bu sefer, olmuyormuş demek ki... s=s19

Teşekkürler Hocam. Dertleştim bu konuda biraz Sizinle, Umarım bir gün yüzyüze de oturup sohbet etmek nasip olur. Saygılar...

@HaK @necokyar86 Benim aracimda bugun limana sevk konumunda ama st 12. Hafta dedi yani martin 3. Haftasi daha bir ay var erken mi gelicek sizce ?

@captain67 , @necokyar86

ST'niz siparişinizi verirken 12. hafta dediyse tekrar sorup güncelleyebilirsiniz bilgiyi. Bana en geç 25 Mart demişti ST, ama daha önce de gelebileceğini belirtmişti. Demek ki böyle olacak. Bunda, özel siparişlerin beklenenden düşük olması, stokların erime hızı ve makyajlı kasa bilgisinin açık siparişlerin iptaline neden olması etkili olmuş olabilir.

Az önce ST ile yazıştım. Aracımın henüz limana gidiş yolunda, transport konumunda olduğunu, bu yüzden gemi isminin henüz belli olmadığını, belli olunca bilgi vereceğini bildirdi.

Saygılar sunuyorum.

@captain67 hocam st bana aracın plana göre 11. hafta geleceğini söylemişti ancak 1 hafta erken gelme durumuda olabilir demişti ancak şuanki verilere göre benim beklentim inşallah 5-6 martta aracı almak.

Geri
Üst Alt