2016 golf sipariş durumları...

1.2 TSI alacagim. Bruksel'de trafigin Istanbul'dan kalir yani yok. Fiyat farki sadece 1000 € idi ama senelik vergisinde yaklasik 250 € fark var. Birde senede 15 bini gecmiyorum.  Bunlari goz onune alarak benzini tercih ettim. Dogrudur yanlistir tabiki tartisilir. 
Yaşadığınız ülkede benzin ⛽ fiyatları uygunsa bişey diyemem yanlız motor olarak C4 dü arayabilirsiniz ama konfor olarak golf bence şimdiden hayırlı olsun alınmış alınmıştır

Sent from my D6503 using Tapatalk

Yaşadığınız ülkede benzin ⛽ fiyatları uygunsa bişey diyemem yanlız motor olarak C4 dü arayabilirsiniz ama konfor olarak golf bence şimdiden hayırlı olsun alınmış alınmıştır

Diesel 0.94 € = 3.09 Tl

Super 95 1.12 €  = 3.68 tl

Super 98 1.21 €  =  3.98 tl 

bugunku guncel fiyatlar bu sekilde. 

Neredeyse aynı fiyatlar. Keşke bizde de dizel benzin bu kadar yakın olsa.
277524da56a624f0b7f5d964b24a8a6b.jpg

Aslında çok da uzak değil

sıkıntı şu ki; orada bir kişi 3000 euro maaş ile çalışırken 0,94 euro'dan dizel alıyor, bizde 3000 TL maaş alan bir kişi 3,48 TL den

o orana hiç bir zaman erişemeyiz

belçika'da asgari ücret 1500 euro, bizde 1300 TL. benzin fiyatları da ortada

Moderatör tarafında düzenlendi:
sıkıntı şu ki; orada bir kişi 3000 euro maaş ile çalışırken 0,94 euro'dan dizel alıyor, bizde 3000 TL maaş alan bir kişi 3,48 TL den

aynen öyle bu sadece yakıt için değil araba fiyatları içinde öyle ülkemize getirilmeyen 2.0 motor golf olsun Gti olsun R modeli olsun orada yaşam standartları geliri çok az olanlar dahi binebiliyor hatta çoğunluk genç nesil ama biz burada 70bin 80 binlere 1.2-1.4 motorlara talim ediyoruz:)

Amerika da dizel benzinden pahalidir mesela. Ve dizel kompakt araclara cevreci ve torku seven insanlar biner gonulluluk hareketi gibi. Emisyon degerleri dusuk oldugu icin.

Amerikada iken chrysler 300M kullanirdim 3.5L V6 250 beygir. Otomatik tank gibi araba patinaja kalirdi bazen :)

Onun tadıni cogu aracta alamam. Koltuklari cok rahatti ozellikle.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belçika'da asgari ücret 1500 euro, bizde 1300 TL. benzin fiyatları da ortada
Dediklerinizde haklisiniz 

Birde su var buarada araba fiyatlari arasinda cok fazla ucurumlar yok , en azindan yenilerde.

Aslinda ikinci el araba fiyatlari oldukca uygun ama iscilik cok maliyetli oldugu icin sifir almayi daha uygun gordum cunku tamir , bakim konularina hakim degilim.

Ocak ayi sonunda burda uluslararasi otomobil fuari oldu. Oldukca iyi indirimlere araba siparisleri verilebildi.

Ben size indirimli halleriyle fiyatlari yazayim . (donanimlar , motorlar asagi yukari ayni )

citroen C4 21.500 € ( shine ) 

Kia Cee'd 22.000 € ( full option ) 

Audi A3 25.700 € 

Golf 20.800 € ( ALLSTAR ) 

Opel Astra 23.800 € ( yeni astra ) 

Aslinda maas olarak bakarsaniz dogrudur fakat burda giderlerde ayni sekilde cok fazla.

Orn: Bruksel 

2 odali ev kirasi 750 € dan baslar

internet : 35 € 

elektrik - su -gaz : 90-110 € 

saglik sigortasi : 55 €

vs 

Yanliz su var faizler cok dusuk. Mesela benim aldigim aracin degeri 20.800 € ve 4 senede bankaya odeyecegim para 21.700 €. O yuzden kimse kolay kolay pesin birsey almaz. 

Sormak istedikleriniz varsa gene cevaplarim. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dediklerinizde haklisiniz 

Birde su var buarada araba fiyatlari arasinda cok fazla ucurumlar yok , en azindan yenilerde.

Aslinda ikinci el araba fiyatlari oldukca uygun ama iscilik cok maliyetli oldugu icin sifir almayi daha uygun gordum cunku tamir , bakim konularina hakim degilim.

Ocak ayi sonunda burda uluslararasi otomobil fuari oldu. Oldukca iyi indirimlere araba siparisleri verilebildi.

Ben size indirimli halleriyle fiyatlari yazayim . (donanimlar , motorlar asagi yukari ayni )

citroen C4 21.500 € ( shine ) 

Kia Cee'd 22.000 € ( full option ) 

Audi A3 25.700 € 

Golf 20.800 € ( ALLSTAR ) 

Opel Astra 23.800 € ( yeni astra ) 

Aslinda maas olarak bakarsaniz dogrudur fakat burda giderlerde ayni sekilde cok fazla.

Orn: Bruksel 

2 odali ev kirasi 750 € dan baslar

internet : 35 € 

elektrik - su -gaz : 90-110 € 

saglik sigortasi : 55 €

vs 

Yanliz su var faizler cok dusuk. Mesela Banka senelik benim aldigim aracin degeri 20.800 € ve 4 senede bankaya odeyecegim para 21.700 €. O yuzden kimse kolay kolay pesin birsey almaz. 

Sormak istedikleriniz varsa gene cevaplarim. 
Hocam kredi çok müthişmiş. Oradaki bankadan kredi çekmek için ne yapmak lazım :D

İrtica edesim geldi :)

Geri