2016 golf sipariş durumları...

Yok hala limanda manzara izliyormuş muhtemelen el ele gelirler ben hayatım boyunca hangi konuda acele ettiysem hep olmadı hatta dahada uzar ondan gelmesin istemiyorum ;) hatta sizin ataçdan sonra gelsin

Sent from my D6503 using Tapatalk
ah be hocam git bir servisi yokla benim arac geldıgı halde 3 gun snra falan burada demiştiler gidip kendim buldum birazda sıtem ettim

O meşur sipariş numarası öyle diyor ;(

Selamın Aleyküm öncelikle arkadaşlar 

02.01.2016 tarihinde golfümün siparişini verdim 

GOLF 1.4 TSI BMT 125 PS HİGLİNE MAN.

SAF BEYAZ 

ERGOACTİVE KOLTUK 

nisan artasında sizde olur dediler zamanlama doğrumudur gerci bu benim 7 ci golfüm olucak bu süreçler cok keyifli bekleyişler ama birde ek olarak sizce indirim devam edermi 76.500 tl suanda bana verilen indirilimli fiyatı 

Selamın Aleyküm öncelikle arkadaşlar 

02.01.2016 tarihinde golfümün siparişini verdim 

GOLF 1.4 TSI BMT 125 PS HİGLİNE MAN.

SAF BEYAZ 

ERGOACTİVE KOLTUK 

nisan artasında sizde olur dediler zamanlama doğrumudur gerci bu benim 7 ci golfüm olucak bu süreçler cok keyifli bekleyişler ama birde ek olarak sizce indirim devam edermi 76.500 tl suanda bana verilen indirilimli fiyatı 
hayırlı uğurlu olsun. minik bi ayrıntı, ah bir de u-led ekleseymişsiniz 1600 TL'ye :)

indirimler bitecek, olmayacak vs dense de ben liste fiyatından golf alan görmedim daha. her türlü bi %3-4 yapılıyor en kötü ihtimalle.

fakat muhtemelen ekonomi ve kur dalgalanmaları bu şekilde giderse aracınız gelene kadar mutlaka bi miktar zamlanacak o fiyat

benimki 3 ayda 3000 TL kadar artmıştı. baştan dedikleri indirimi yaptılar yine ama pahalı almış olduk tabi

Merhaba Hocam 

bana uled fiyatına 3000 küsur bi rakam söylediler bayide o yuzden yaptırmadım aslında uled çok istediğim bir opsiyondu ama koltuktan yana yana opsiyonumu kullanmak istedim bakalım hayırlısı diyelim insallah dedikleri gibi nisanda elimde olur gerçi ben ilk golf siparişimde 7.5 ay beklemiştim :)

Merhaba Hocam 

bana uled fiyatına 3000 küsur bi rakam söylediler bayide o yuzden yaptırmadım aslında uled çok istediğim bir opsiyondu ama koltuktan yana yana opsiyonumu kullanmak istedim bakalım hayırlısı diyelim insallah dedikleri gibi nisanda elimde olur gerçi ben ilk golf siparişimde 7.5 ay beklemiştim :)
işte hep yaşadığımız bilgisizlik örneği.

malesef st'ler u-led'e 3300 TL deyip duruyorlar. halbuki highline'da sunulan standart xenon fiyatı tutardan düşüldüğü için size 1600 TL fark kalıyor.

keşke golftutkusu.com ile daha önce tanışsaymışsınız :)

yine de aracınız çok güzel bi konfigürasyonda.

hayırlısıyla gelir inşallah.

Aynen hocam 

belirtiğiniz ayrıntıyı satışlistesinde görünce anladım st ler zaten saolsunlar bizden daha cahiller siparişi verdikten sonra bütün sitenizi konuları nerdeyse okudum ama geç oldu dedğiniz gibi birde sormak istediğim  bi konu 2016 golflerde değişen yada standartlasan ek bir donanım varmı ?

Aynen hocam 

belirtiğiniz ayrıntıyı satışlistesinde görünce anladım st ler zaten saolsunlar bizden daha cahiller siparişi verdikten sonra bütün sitenizi konuları nerdeyse okudum ama geç oldu dedğiniz gibi birde sormak istediğim  bi konu 2016 golflerde değişen yada standartlasan ek bir donanım varmı ?

highline'da değişiklik yok hocam. anahtarsız giriş ya da geri görüş kamerası olur mu acaba dedik ama olmadı

Aynen hocam belirtiğiniz ayrıntıyı satışlistesinde görünce anladım st ler zaten saolsunlar bizden daha cahiller siparişi verdikten sonra bütün sitenizi konuları nerdeyse okudum ama geç oldu dedğiniz gibi birde sormak istediğim  bi konu 2016 golflerde değişen yada standartlasan ek bir donanım varmı ?
Sürüş konfor paketi ve ışık ? paketi sanırsam bir ara konusu geçti

Yok hala limanda manzara izliyormuş muhtemelen el ele gelirler ben hayatım boyunca hangi konuda acele ettiysem hep olmadı hatta dahada uzar ondan gelmesin istemiyorum ;) hatta sizin ataçdan sonra gelsin

gerçekten sizinkiside talihsiz bir durum hocam.bende de aracın geç gelmesinden dolayı oluşan sabırsızlığım yerini eurodaki artışa bağlı olarak oluşabilecek zam korkusu sardı.umarım bir an önce gemiye yüklenir ve en kısa sürede araçlara kavuşuruz:)

Belki de onun için bekliyorlar :)

Hocam hayırlı olsun. İndirim illaki bir miktar olacaktır. Hele makyaj kesinleşirse bence indirim artabilir bile

arkadaşlar gemi ile türkiyeye taşınmak üzere limana sevk ediliyor ne kadar sürüyor 10 gündür aynı mesaj yazıyor ne zaman elime ulaşır araç

Moderatör tarafında düzenlendi:

Neptune iliad limana gelmiş.@jajaja sizin araç da aynı gemideydi sanırım ? 

@Şefik hocam sizinki de bu gemide mi acaba ? 
Hocam benim aracın olduğu gemi neptune thalassa, Yalova açıklarında bekliyor. Yarın büyük ihtimal araçları indirmeye başlar. [emoji848][emoji848]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt