2016 golf sipariş durumları...

Şimdide kredi hakkında biraz bilgi vereyim. Şanssızlık o ki bugünlerde faiz oranları oldukça yüksek ama kaderimdir çekerim diyorum. Aracın aşağı yukarı yarı ücretini nakit verirken kalan kısım için (39300 tl) 48 ay vadeli kredi araştırmalarım sonuçlandı ve vdf de karar kıldım. Aylık ödemeleri ve total rakamı baz aldım sonuç olarak birbirine en yakın 3 seçenek vakıfbank / ziraat ve vdf oldu.

Ziraat: 1190 x 48 (kasko dahil) / Vakıf: 1156 x 48 (kasko hariç) / Vdf 1143 x 48 (kasko hariç)

Kaskoyu kendim yaptıracağım ve onun içinde teklif toplama aşamasındayım. Şuan sadece allianz dan aldım 1500 full kasko ve 570 sigorta. IMM: 50bin ve zorunlu sigorta sanırım 30bine kadar karşılıyormuş. Birde bu arkadaşlar ön camın kırılması halinde kasko delinmeden değişikliği yapıyorlarmış yılda bir defa.

Yarın anadolu, axa, groupama, mapfre vs. bakacağım.
@bravo32 hocam,

Kolay gelsin hocam inşallah en ekonomik fiyata en kaliteli seçimi yaparsınız. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Şefik oo çok iyi haber bu. 

bu arada Ankara'dan teslim alacak arkadaşların teslimatlarına gelebilirim zaman ve gün uygun olursa. 

ne dersiniz bilmem :)

@jajaja
@maniax hocam valla geldiğinde elimdeki checklist ile giderim diye düşünüyorum. Bugünün işini yarına bırakmayı sevmem, hemen çıksın aradan isterim. 

Uygun olursanız neden olmasın. 

nasıl yav? benim kafam karıştı şimdi. haftasonunu beklemek istemiyom belki. :)

hafta içi almak istiyorum, böyle bir şansm yok mu acaba ?
yok hocam yanlış anlaşıldı. 

haftasonu "da" olabiliyor teslimat. :)

@maniax estağfurullah hocam. hah şimdi oldu. teşekkürler. ;)

hocam benim makina henüz üretime girmemiş görünüyor bugün st ile görüştüm oda mart başı aracınız gelecek dedi nasıl yetişecekse artık sizinle aynı anda sipariş verdiysek sizin araç baya hızlı üretime girmiş şanslısınız ne diyim [emoji4]@mustafam33
Muhtemelen sizin aracın üretilmesini limanda bekleyecek :) 8-9 gündür limana sevk durumunda

Sent from my D6503 using Tapatalk

Muhtemelen sizin aracın üretilmesini limanda bekleyecek :) 8-9 gündür limana sevk durumunda

Sent from my D6503 using Tapatalk
Hocam inanki benim açımdan çok güzel söylüyorsunuz keşke üretilse bu haftada beraber gelse bizim canavarlar ne güzel olur ancak tahminimce sizin gemiden sonraya benim araç sarkacak:)

hocam limana sevk aşamasından bir sonraki safha olan gemiye yükleniyor aşamasnda 4 günde geçende var, benim gibi 7 günde geçende var. biraz bekleyin derim. 
hocam gemiye yüklendikten sonra aracıma ne zaman kavuşabilirim

@murat72 Hocam araç gemiye yüklendikten sonra 3 gün gemi yolculuğu ve 1-3 gün arası gümrükleme sonrası tır ile bulunduğunuz ilim getirilir, yani gemi ile sevkiyat aşamasında dedikten max 10 gün içinde aracınıza kavuşursunuz.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@murat72 Hocam araç gemiye yüklendikten sonra 3 gün gemi yolculuğu ve 1-3 gün arası gümrükleme sonrası tır ile bulunduğunuz ilim getirilir, yani gemi ile sevkiyat aşamasında dedikten max 10 gün içinde aracınıza kavuşursunuz.

teşekkür ederim istanbulda oturuyorum

@murat72 Rica ederim. Araçlar Gebze Dilovası Limanı'na iniyor, İstanbul yakın daha çabuk kavuşursunuz, şimiden hayırlı uğurlu olsun. :)

benim sipariş numarası ile ilgili sorum olacak kaç haneli verilen numara merak ediyorum

İyi günler abilerim hepinize benden selam olsun sonunda aracımı dün itibariyle teslim almış bulunmaktayım.golf cok baska bi aracmis dun onu cok iyi anladim arabaya asik oldum resmen . sira beklememek icin midline plus almistim ama keske sira bekleyip comfortline alsaymisim dedim ama olsun midline plusta cok konforlu ve guzel geldi bana fonksiyonel direksiyon cok cok iyi olmus kullanimi cok rahat cok sessiz calisiyor bi garibime gitti dizele alismisiz :) buradaki yorumlari okuyarak golf aldim hepinize tesekkur ediyorum aldigimda km 11di ceyrek depoda benzin vardi:) bunlar dikkat ettiklerim hediye olarakta kislik paspas aldim sirada kaput filmi ile cam filmi var onlarida yaptirdimmi islem tamam olacak:)

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi günler abilerim hepinize benden selam olsun sonunda aracımı dün itibariyle teslim almış bulunmaktayım.golf cok baska bi aracmis dun onu cok iyi anladim arabaya asik oldum resmen . sira beklememek icin midline plus almistim ama keske sira bekleyip comfortline alsaymisim dedim ama olsun midline plusta cok konforlu ve guzel geldi bana fonksiyonel direksiyon cok cok iyi olmus kullanimi cok rahat cok sessiz calisiyor bi garibime gitti dizele alismisiz :) buradaki yorumlari okuyarak golf aldim hepinize tesekkur ediyorum aldigimda km 11di ceyrek depoda benzin vardi:) bunlar dikkat ettiklerim hediye olarakta kislik paspas aldim sirada kaput filmi ile cam filmi var onlarida yaptirdimmi islem tamam olacak:)

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldniz hocam aramıza, aracınız hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)  

Geri
Üst Alt