2016 golf sipariş durumları...

silvershadow dedi:
benim anlamadığım, bugün telefonda bana başka bir araç teklif ettiler act higline epey dolu bir araçtı ve mart ortası geleceğini söyledi,  demek  fabrika bir süre sipariş aldı sonra kesti, bu her yıl olan bir şey mi acaba?
Kıymetli Emre Hocam;

Nasıl bir konfigürasyonmuş?  merak ettim.
115 bin tl civarıydı

cam tavan, ergo, acc, u led vs vs vs 150 act

maniax dedi:
@Sefik

hocam boşverin makyajı. mangallı buluşmaya golfünüz olmadan gelmeyin. :D

bu arada hocam buluşma günü yazdığım mesajda size özel olarak teşekkür ettim mi hatırlayamadım ama, golf buluşmasına maddi manevi pay ayırarak taksiyle geldiğiniz için gerçekten çok hoş ve fedakarca bi davranış sergilediniz.

unuttuysam tekrar teşekkür ederim. çok ince ve tutku dolu bir hareketti. ;)
Murat hocam, kaçarı yok bir sonraki buluşmaya mutlaka aracımla gelmek gelmek istiyorum, umarım bir aksilik çıkmazsa.

Teşekküre gerek yok, benim için bir zevkti sizlerle tanışmak, o güzel golfleri görmek [emoji4]

Mangallı buluşmayı iple çekiyorum [emoji4] bir de semaverde çay olacak [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

eakuder dedi:
@SefikAracınız hayırlı olsun...Lakin müdürün makyaj için ''yok öyle birşey'' demesi ilginç. Mevcut siparişlerin iptal olmasından çekiniyor herhalde...Aynı şekilde ben de dün satış temsilcim ile konuşmuştum ve ben daha makyajın m sini söylemeden evet makyaj geliyor siparişleri en geç mayıs ayında alınacak demişti.
Teşekkür ederim @eakuder

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar bu sene itibariyle comforline da standart olarak sunulan  arka-ön park sensörü ve connectivity paketi opsiyon olarak siparişlerinize ekletiyormusunuz yoksa gerek yokmu ben bu hafta sipariş geçmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım?

necokyar86 dedi:
arkadaşlar bu sene itibariyle comforline da standart olarak sunulan  arka-ön park sensörü ve connectivity paketi opsiyon olarak siparişlerinize ekletiyormusunuz yoksa gerek yokmu ben bu hafta sipariş geçmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım?
Değerli Hocamİ

isteseniz bile ekletemezsiniz. Çünkü var olan standart donanım listesindeki her seçenek seçilemeyecektir.

Bu hafta durum güncellemesi olur diye ümit ediyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:
o adam hep aynı fara mı bakıyor?

@magic hocam ben ACT Lere hiç ılımlı bakmıyorum ileriye dönük sorun çıkacakmış gibi geliyor tabiki bu benim görüşüm

Emrah dedi:
Bu hafta durum güncellemesi olur diye ümit ediyorum..

siparişi ne zaman geçtiniz?

ben 30 aralıkta geçtim hala üreticiye iletildi yazıyor :-

Moderatör tarafında düzenlendi:
@firadiko

hocam hosgeldiniz foruma. 4 ocakta iletilen siparişin planlanması icin 7 gün çok iyimser bir süre. ben şahsen 20 gün kadar beklemiştim. aracınızın anahtarını elinize almak icin 60-70 gün bir vaktiniz var iyi ihtimalle

@firadiko

Foruma hoş geldiniz bu arada..

Evet sabretmek şart..  23 kasım da aracımı satmıştım.. bir hafta sonra siparişimizi verdik hala bekliyoruz ki üretime girsin diye :)

Emrah dedi:
@firadiko

Foruma hoş geldiniz bu arada..

Evet sabretmek şart..  23 kasım da aracımı satmıştım.. bir hafta sonra siparişimizi verdik hala bekliyoruz ki üretime girsin diye :)
Allah kolaylık versin bize o zaman :)

Geri
Üst Alt