2016 golf sipariş durumları...

Teşekkürler silvershadow üstad. ben beklemeye devam ediyorum. heyecan yok halen. Bu şekilde bekleyincee zaman çabuk geçiyor.

araç durumuna bakan çıksın beyler sayfa kasıyo  &:

@ansolak hocam güldürdünüz beni  :D keşke öyle yapabilsek ama biliyorum sipariş verdim hergün opsiyon listeme bakıyorum hergün golf videosu izliyorum. Ahh daha marta çok var s=captain

Abim icin bir golf daha alacagiz, 2016 bekleyecektik fakat 1.4 manuel highlime beyaz bulmuslar sanirim fakat 72bin tl demis st.. İndirim var ama az, ne yapalim karar veremedik.

@ansolak durayım durayım diyorum ama olmuyor, kendimi kaç zamandır polyanna ile avutuyorum [emoji3]

Ama hala bir hareket olmayınca inan yerimde duramıyorum, bir de üstüne üstlük golf almasına vesile olduğum arkadaşım (hemen hemen aynı tarihlerde sipariş verdik ama o 2015 tercih etmişti) bugün arabasını alınca iyice huysuzlaştım [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hala bir hareketlilik yok.. üretime planlandık bekliyoruz..  oysa ki ben ocak ayının ilk haftasında üretime girer diye düşünüyordum.

henüz Türkiye'ye gönderilecek araçların standart donanımında değişiklik olup olmayacağı belli olmadığı için üretim yapılamıyor anladığım kadarıyla...

@magic ben de öyle düşünüyorum ama ST hala Şubat ayı ortasına yetişecek diyor..

@Emrah aynen bende sizin gibi, yeni yıl ile beraber üretim aşamasına sokarlar diye düşünüyordum. Zira Kasım sonundan beridir özel üretim sipariş de almadılar. Benim st de şubat 2. haftası teslim alırsınız dedi ama pe inanasım gelmiyor. 1 ayı aşkındır üretime planlandı bilgisi var.. Hayırlısı  ne diyeyim..

magic dedi:
henüz Türkiye'ye gönderilecek araçların standart donanımında değişiklik olup olmayacağı belli olmadığı için üretim yapılamıyor anladığım kadarıyla...
Tamamen katılıyorum.

Lakin; beklemekten harap ve bitap düştük.. s=s19

Bu haftadan geçti artık..

Haftaya inş. diyelim.

Geri
Üst Alt