2016 golf sipariş durumları...

@enpisagor

tüketiciyi yanıltmak suçtur en başta,

bu da reklam vs yoluyla duyurulan indirimin  yanlış uygulanmasıdır,

biz öyle yapıyoruz vs türden savunma komik olur,

bana yapacakları gün,

gauss'dan girer pisagordan çıkarım

oran kaçsa doğru yöntemle hesaplatıp alırım,

şimdiden söyleyeyim, sonra ne bağırıyorsun falan demesinler..

:D

magic dedi:
@enpisagor

tüketiciyi yanıltmak suçtur en başta,

bu da reklam vs yoluyla duyurulan indirimin  yanlış uygulanmasıdır,

biz öyle yapıyoruz vs türden savunma komik olur,

bana yapacakları gün,

gauss'dan girer pisagordan çıkarım

oran kaçsa doğru yöntemle hesaplatıp alırım,

şimdiden söyleyeyim, sonra ne bağırıyorsun falan demesinler..

:D
En doğrusu zaten yaptığınız hakkınız olanı almak, ekstra bir şey istemiyoruz.

Merhaba dostlar. 14.12.2015 tarihinde ben de kaporamı verdim. Detaylar şu şekilde.

1.4 tsi act highline dsg

Ergoactive koltuk

Panoramik açılır cam tavan

18 " durban jant

Geri görüş kamerası

Anahtarsız giriş ve çalıştırma

Adaptif şasi kontrolu dcc

Dynaudio exite ses sistemi

U led far

Tornado kırmızı

Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum. Her gün golf inceliyorum hala. Sipariş formu şu an için oluşturamıyorum dedi bana st. Ama aracın tahmini geliş tarihi sistemde 15 mart 2016 olarak görünüyormuş. Henüz bi kod falan vermediler bana takip için. Bakalım bekliyoruz hayırlısıyla. Allah herkesi hayaline kavuştursun inşallah.

@yusuf 

xMaganda dedi:
Merhaba dostlar. 14.12.2015 tarihinde ben de kaporamı verdim. Detaylar şu şekilde.

1.4 tsi act highline dsg

Ergoactive koltuk

18 " durban jant

Geri görüş kamerası

U led far

Tornado kırmızı

Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum. Her gün golf inceliyorum hala. Sipariş formu şu an için oluşturamıyorum dedi bana st. Ama aracın tahmini geliş tarihi sistemde 15 mart 2016 olarak görünüyormuş. Henüz bi kod falan vermediler bana takip için. Bakalım bekliyoruz hayırlısıyla. Allah herkesi hayaline kavuştursun inşallah.

@yusuf
Değerli Hocam;

Her donanımı incelikle düşünülerek ve detaylar üzerine kafa yorularak  oluşturulmuş bir sipariş listesi.

Rüya gibi olmuş tek kelimeyle.

Ancak ACC neden yok merak ettim açıkçası.

Şehir içinde dikkatsizlikten kaynaklanan ufak tefek çarpmaları önlemek yanı sıra uzun yolda konfor demek.

Eh.. ACC alınınca park Assist 485 liraya geldiğine göre düşünülebilirdi.

@silvershadow dediğiniz gibi çok uzun araştırma ile kurdum listeyi. 2015 mayıs ayında kapora verip ertesi günü geri aldım kaporamı. Bu zamana kadar da baya araştırdım. hocam acc ye gelecek olursak valla çok güzel bir opsiyon ama fazla uzun yol yapmıyorum.  Bana daha çok uzun yolda işe yarar gibi geldi. genelde ş.içi kullanımım olacak. Ben de pek lazım etmez diye düşünmüştüm. Biraz inceleyeyim yetişirse ekleyebilirim aslında.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@silvershadow  valla hocam inceledim okudum iyice güzel sistem de bana uygun değil. Ben buna alışırım sonra bana zararı dokunur farklı araçlar da kullanıyorum :) fazla rahatlık batar bana :)

@bravo32  abi hem de ne rüya benimki varya. 2012 den beri hayallerini kuruyorum. Golf 6 alacaktım üretim bandı durmuştu zamanında astra j almıştım... Tabi gerisi pişmanlık..  2 haftada bir bayiye gidip golflere binip koltuk direksiyon ayarı bile yapıyorum. Ahh ahhh.  :) )))

xMaganda dedi:

1.4 tsi act highline dsg

Ergoactive koltuk

18 " durban jant

Geri görüş kamerası

U led far

Tornado kırmızı

@yusuf
Hocam çok güzel araç sadece renk hariç tam almak istediğim araç diyebilirim. ACC konusunda da düşüncelerimiz aynı ;)

@yusuf hocam o kadar çok araştırdım ki ne fazla ne eksik olsun istedim kendime göre. Benim kırmızıya aşırı bi tutkum var. Bu tungstem griyi de herkes çok seviyo da bi ben sevemedim.  Pasifik mavi ve günbatımı da efsane güzel bence. Ama kırmızı bi başka ahhh.. :)

xMaganda dedi:
@yusuf hocam o kadar çok araştırdım ki ne fazla ne eksik olsun istedim kendime göre. Benim kırmızıya aşırı bi tutkum var. Bu tungstem griyi de herkes çok seviyo da bi ben sevemedim.  Pasifik mavi ve günbatımı da efsane güzel bence. Ama kırmızı bi başka ahhh.. :)
Hocam kırmızı gerçekten çok güzel. Hatta belki de benim en sevdiğim pasifik maviden güzel ama benim o kadar cesaretim yok ;)

Pasifik maviye kadar cesaretim var :D

Selam arkadaşlar..

Nasıl gidiyor bekleyiş ? Araçlarımızın üretime girmesine bir şey kalmadı..

Herkese merhaba... Ben de bugün kaporamı verdim ve aracımı sipariş ettim. Aracım ve opsiyon donanımlarımı paylaşmak istedim.

1.4 TSI ACT150 PS DSG Highline

Opsiyon donanımlarım:

Saf Beyaz

Titanyum siyah döşeme

ergoActive koltuklar

Adaptif şasi ve sürüş profili seçme

Adaptif hız sabitleyici ve şehir içi acil fren desteği

Dinamik Light Assist ve  beraber alındığı Bi-Xenon farlar, led gündüz farlar ve dinamik far asistanı

Geri park kamerası

line assist i vag.com kodlamasıyla açtırmayı düşündüğüm için ekletmedim.

st bayan aracımın mart sonu gibi geleceğini söyledi

cuma gününe kadar opsiyon listemi değiştirme şansım var. Tecrübeli Hocalarımdan fikirlerini bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba.

2 hafta önce kaporasini yatırdığım araç için henüz bir sipariş kodu veya araç teklif formu alamadım. Ortalama ne kadar surede alınabiliyor. Önce sipariş numarası sonra mi teklif formu alıyoruz? süreç nasıl işliyor... Cevablariniz için teşekkürler.

Geri
Üst Alt