Hocam şuan zymöl ün Amerika sitesinde %45 indirim var. Ben olsam Sampler kit 1 veya bütçe uyarsa Sampler kit 2 yi seçerdim.hocam ben de Zymol Titanium düşünüyorum, araştırma yaparken buraya düştüm Siz nerden temin ettiniz acaba?
konudaki diğer herkese de sormuş olayım. Koyu mavi renkte aracım için uygun katı wax öneriniz ne olabilir?
http://www.golftutkusu.com/topic/788-en-güzel-golf-fotoğrafları/?do=findComment&comment=127989
Nasıl getirticemde derseniz. Amerikapostam gibi amerikdan ürün getiren bir siteye üye olup, getirebilirsiniz. Ben çocuğum için carters ürünlerini tr fiyatlarinin nerdeyse yarisina(tabi kampanyaları takip ederek) getirdim. Yaklaşık 15-16 kez işlem yaptım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. USD içinde size bir adres vericekler ve zymöl veya diğer herhangi bir siteye teslimat adresine bu adresi gireceksiniz ve genelde USD içi kargo ücretsiz. Ürünler ulaştığında size bir foto gönderiyorlar ve tartı üzerinde ağırlığını gösteriyorlar. Hacmi daha fazlaysa kutunun hacmine göre kargo ücreti alırlar. Daha sonra gümrük vergisi+kargo ücretini firmaya ödeyerek gönderimi sağlıyorsunuz. Tr ye ulaştığında kapınıza kadar UPS kargo teslim ediyor. Uğraşırım derseniz bu şekilde sipariş verebilirsiniz. Zymöl alicam derseniz.
Sampler kit ten bir örnek bırakayım. 3 tane wax 56gr herbir kutu, mikrofiber bez, HD cleanse (Wax öncesi yüzey temizleme).
Sampler 1 de carbon, titanium ve concours Wax karı mevcut.
Sampler 2 de concours, destiny ve atlantique.
Fotodaki tekli olan detail Wax o ayrı sipariş ediliyor. Piano black, maun kaplama, ahşap gibi iç trimlerde parlaklık ve koruma sağlar.
Moderatör tarafında düzenlendi: