Teşekkür ederim hocam, aynen bükerek yaptım mecbur ama bükülen kısmı daha çok arkaya doğru uzattım oranın eğimi daha az diye umarım bir sıkıntı çıkmaz @mustafacagri
nette gezerken gördüm aklima bu konu geldi tr de kalmadi falan diye konusulmustu@mustafacagri ürünün linki var mı acaba?
Hocam Golf yazılı aliexpress ürünü için söylenmişti o.nette gezerken gördüm aklima bu konu geldi tr de kalmadi falan diye konusulmustu
https://www.s-dizayn.com/urun/volkswagen/golf-7/krom-kapi-esik-korumasi-my8721-pkcr4
Hayırlı olsun hocam, yakışacağına eminim.Ben de siparisi verdim ayni siteden. Sade ve guzel gorunuyorlar benim aracin rengi ile uyumlu olacaklar saniyorum. Bakalim ne zaman gelecek.
Ekli dosyayı görüntüle 31108
Ekli dosyayı görüntüle 31109
Birde omsaline diye bir marka var, Renault'un kromlarını o firma yapıyor falan diyorlardı, bilginiz var mı@caglar_61 Hocam bunlara hiç bakmayın, s dizayn alın bence. İlla golf yazısı olsun diyorsanız bir reklamcıda kestirip yapıştırın; yazı tipini, boyutunu, rengini de istediğiniz gibi ayarlarsınız. Beğenmezseniz, kısılırsanız söker atarsınız yazıları.
Omsa line markasını da biliyorum. Kapı eşiğini kullanmadım ama yazısız veya Golf yazılı var mı bilmiyorum. Yazısız belki vardır ama Golf yazılı yoktur zannımca.Birde omsaline diye bir marka var, Renault'un kromlarını o firma yapıyor falan diyorlardı, bilginiz var mı
@Acemi şık durmuş hayırlı olsun, arka neden öyle oldu satıcı ile görüştün mü standart üretim olması gerek...@metinkar benim elime ulastı. Guzel gorunuyor ve kaliteli. Ancak tek sorun arkalar yuksek oldu ve kapının altına hafif dokundu. Bu sebeple iptal ettim onlari sadece on kapilar için kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 31474
Ekli dosyayı görüntüle 31475
Ekli dosyayı görüntüle 31476
Ekli dosyayı görüntüle 31477
Ekli dosyayı görüntüle 31478