Acemi
Üye
- İsim
- Güneş Sevgi
Golf için gördüğüm en güzel kapı eşiği., orjinal olanından bile daha güzel duruyor..Ben de siparisi verdim ayni siteden. Sade ve guzel gorunuyorlar benim aracin rengi ile uyumlu olacaklar saniyorum. Bakalim ne zaman gelecek.
Ekli dosyayı görüntüle 31108
Ekli dosyayı görüntüle 31109
Hayırlı olsun hocam, benim arka eşiklerin kısa sayılabilecek bir sürede çizilmiş olduğunu farkettim ama birkaç sefer arkadaşlarım binmişti herhalde onlar ayaklarını sürtmüşler diye düşündüm.@metinkar benim elime ulastı. Guzel gorunuyor ve kaliteli. Ancak tek sorun arkalar yuksek oldu ve kapının altına hafif dokundu. Bu sebeple iptal ettim onlari sadece on kapilar için kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 31474
Ekli dosyayı görüntüle 31475
Ekli dosyayı görüntüle 31476
Ekli dosyayı görüntüle 31477
Ekli dosyayı görüntüle 31478
Sürtünme sesi duymayınca kapı altına bakmadım açıkçası ama bakacağım haftaya. İnşallah sürtmüyordur, sürtüyorsa genel bir problem demek ki bu, s dizayna söyleriz.@frknyldrm kapınin altina baktınız mı eğilip boyayı kaldırmış olabilir ya da çizik vardır.Eger yoksa sorun olmaz zaten ?
Tabi hocam eşik çizilsin sıkıntı yok, işe yaradığını gösterir ama kapıya sürtüyorsa sıkıntı. Canım sıkılır yani.@frknyldrm kontrol edin derim o durumu, birde sürtmüyorsa çizilmesinde sıkıntı yok bence. Araç çizileceğine kapı eşiği çizilsin, benim almamdaki bir sebepte bu. Ama sürtme varsa can sıkar