Bakamadım hocam, malum yasak var ve araba evin önünde değil maalesef.@Acemi tamda bundan alacakken üzücü haber oldu biraz elden geçirsek sürtünmeyi gideremez miyiz? @frknyldrm hocam siz bakabildiniz mi kapıya zarar vermiş mi?
Hocam gerek yazı tipi ile gerekse logonun en-boy oranının bozuk olması ile baya amatörce gözüküyor bu bence. Daha eli yüzü düzgün bir yazı tipi ile yazılırsa ve logo düzeltilirse belki daha hoş durabilir ama ben yine tercih etmezdim.@Acemi hocamın kullandığı eşiği ben de çok beğendim, yapılacaklar listesine ekledim. Başlık “krom kapı eşiği” ama alternatif olması açısından başka bir uygulamayı paylaşmak istedim. Ben bundan yaptırır mıydım yakından görmeden bir şey diyemem ama herkesin zevki, amacı, bütçesi farklı. Çok basit diyenler de olabilir beğenenler de çıkabilir. Kimisi herkesin beğendiğini beğenmez ya da bütçesine uygun seçenekler araştırır. Farklı şeyler araştıranlara fikir olması için paylaşıyorum.
(İlanlarda araç araştırırken denk geldim)
Ekli dosyayı görüntüle 31617
Uygulama facia zaten. İlandaki araba (815748995) çok güzel ve dolu olmasına rağmen ufak bi detay ile göz zevkini bozabiliyor. Dediğin gibi, geliştirilebilirse güzel görüntüler ortaya çıkabilir.Hocam gerek yazı tipi ile gerekse logonun en-boy oranının bozuk olması ile baya amatörce gözüküyor bu bence. Daha eli yüzü düzgün bir yazı tipi ile yazılırsa ve logo düzeltilirse belki daha hoş durabilir ama ben yine tercih etmezdim.
Hocam bayadır arabaya gitmiyorum, yarın inşallah çıkacağım. Unutmazsam bakayım.@frknyldrm bakabildiniz mi hocam arka kapı eşiklerinin durumuna?
Tamamdır, unutmazsam bakacağım yarın. Ben de merak ediyorum.@frknyldrm aldım artık ama yine de sizden de haber bekliyorum