Sıfır Araç Teklifi Alanlar

Manuel golf gerçek binici için , avrupa için epey mantıklı fiyatta fakat iş saati metropol trafiğinde yaşayan hiçbir canlının önceliği olmaz gibi.. Otomatik clio manuel golf seçiminde otomatik clio oranı epey fazla çıkar. Avrupada manuel seviliyor filan bizde çalışmaz..

Golf 8.5 life paketini 3 hafta önce 1.688’e aldım arkadaşlar fiyatlar bayii bayii değişmekde herkez sağlam bir araştırma yapıp öyle hareket etsin…

Şuanki aracım tiguan ama golfümü çok özledim. Bir fırsat olursa golfe dönecem. Golf candır.
Hocam kaç model hangi paket tiguan var sizde ? Bende golfü satıp 2020-2022 model arası tiguan alma niyetindeyim yeni tiguanlarda birçok yazılım hatası olduğunu öğrendim şuan için de halıhazırda bir çözüm yokmuş yazılım bekleniyormuş

Hocam kaç model hangi paket tiguan var sizde ? Bende golfü satıp 2020-2022 model arası tiguan alma niyetindeyim yeni tiguanlarda birçok yazılım hatası olduğunu öğrendim şuan için de halıhazırda bir çözüm yokmuş yazılım bekleniyormuş
Görmüşken yazayım. 2023 Tiguan Elegance kullanıyorum.

2023 life . 15 bin kmde. bence golf bambaşka bir araç :))

Normalde vwde işler kötü gitmese bu id4 ü getirmezlerdi. baktılar trde ilgi çok getirdiler.

kendi yorumun bir yerde görmedim yanlış da olabilir arabayı da incelemedim. ama plug in hybrid getirseler onu bekliyorum.

Normalde vwde işler kötü gitmese bu id4 ü getirmezlerdi. baktılar trde ilgi çok getirdiler.

kendi yorumun bir yerde görmedim yanlış da olabilir arabayı da incelemedim. ama plug in hybrid getirseler onu bekliyorum.
Saçma fiyat politikası eseri hocam. Kur neredeyse yerinde sayıyor dediğimiz zamanda golf 8.5 lansman fiyatından 200.000 lira zam yedi. Golf 8 style araçtan 8.5 style araca geçeyim diye düşünüyordum. Saçma sapan fiyatları görünce ve satış danışmanlarının tavrını görünce direkt başka bir arayışa girdim. Bu süreçte elektrikli için de koşullarım uygun oldu. Doğrudan gidip ioniq 6 aldım. Şu anda ciddi manada çok memnunum.

Saçma fiyat politikası eseri hocam. Kur neredeyse yerinde sayıyor dediğimiz zamanda golf 8.5 lansman fiyatından 200.000 lira zam yedi. Golf 8 style araçtan 8.5 style araca geçeyim diye düşünüyordum. Saçma sapan fiyatları görünce ve satış danışmanlarının tavrını görünce direkt başka bir arayışa girdim. Bu süreçte elektrikli için de koşullarım uygun oldu. Doğrudan gidip ioniq 6 aldım. Şu anda ciddi manada çok memnunum.
golfe göre kalite sessizlik nasıl hissettiriyor

golfe göre kalite sessizlik nasıl hissettiriyor
Hocam golf vergisizde 1 milyonluk C segment bir araç, Ioniq 6 vergisizde 1.350 bandında d segment bir araç. Ioniq ön arka çift cam, açıkçası araç kalitesi olarak kapı üstlerinin sert plastik malzeme oluşu hariç ioniq epey ileride. Hissiyatı sürüşü de öyle diyebilirim. Matrix Led farlar gerçekten ileri sürüş konforu sağlıyor.

Ancak beni bir yandan şaşırtan bir yandan da vw adına üzen asistan sistemler oldu. Kendi adıma Vag grubun asistan sistemlerini iyi çalışan yapıda bilirdim, Hyundai Ioniq kullandıktan sonra çok şaşırdım. Ioniq aracımda asistan sistemler çok başarılı ve çok kararlı çalışıyor. Şerit ortalama vs olağanüstü başarılı çalışıyor, bu beni gerçek manada şaşırttı.

İmpression mk8,5 golf almak icin ilana çıkan arkadaşım

Bugün 2011 model 1.2 tsi manuel high jettasını (boya degisen yok , km 100 bin)

Bugün 750 bin den sattı

Daha önceki sayfalarda belirttigim üzere bekleyerek sabrederek edip edecegi anca 690-700 bin olan araca 750 bin veren olması bence enteresan oldu.

Güncel bugün icin doguş oto maslak 2024 mk8,5 golf impressiona 1265 veriyor du bugün.

2011 jetta manuel nasıl 750 etti hayret.?? Demek ki ben biraz ölücü düşünmüşüm.

İstiridye gri impression golfe kaporasını verdi önümüzdeki hafta teslim.

Hayırlı olsun !

Geri
Üst Alt