Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cam tavanlı aracın görüntüden başka artısı yok. Bir de satarken soruluyor ne hikmetse. Tutup da kimse oradan hava mava almıyor.

Geçen hafta bayiden 2024 0 km style 116ps aldım metalik gri. Şubat kampanyasıyla 2.130dan 1.925e geldi. O dönem sahibindende 2024 style golfler 1.900den başlayıp 2 hatta daha üstüne kadar çıkıyordu. İkinci el ne yaşadığını bilmediğim arabaya bu parayı vereceğime 0ını alırım diyip bayiden aynı donanımın daha ucuzunu ve daha temizini aldım. 2.el araba almadan önce bayileri arayıp bilgi almakta fayda var.

Geçen hafta bayiden 2024 0 km style 116ps aldım metalik gri. Şubat kampanyasıyla 2.130dan 1.925e geldi. O dönem sahibindende 2024 style golfler 1.900den başlayıp 2 hatta daha üstüne kadar çıkıyordu. İkinci el ne yaşadığını bilmediğim arabaya bu parayı vereceğime 0ını alırım diyip bayiden aynı donanımın daha ucuzunu ve daha temizini aldım. 2.el araba almadan önce bayileri arayıp bilgi almakta fayda var.
Evet şuan 8.5 da hepsi bayi fiyatı ve üzerinde satılıyor 1 tane bayi fiyatından düşük gördüm o da kaza yaşamış sol arka kapı boyalı çamurluk lokal boya

Bu 2. El fiyatlarının saçmalığının sebebi nedir anlamadım. Eskisi gibi araba da yok değil ki?

2023 eski kasa Tiguanlar da benzer şekilde 2024 yeni Tiguanlardan daha pahalı 2. elde.

Bu ilanları verenler 0 km fiyatları ve stok da olduğunu bildikleri halde neden böyle fiyatlar yazıyorlar ben anlamadım.

Bu 2. El fiyatlarının saçmalığının sebebi nedir anlamadım. Eskisi gibi araba da yok değil ki?

2023 eski kasa Tiguanlar da benzer şekilde 2024 yeni Tiguanlardan daha pahalı 2. elde.

Bu ilanları verenler 0 km fiyatları ve stok da olduğunu bildikleri halde neden böyle fiyatlar yazıyorlar ben anlamadım.

Olta atıyorum!!! Artık oltaya kim takılırsa.

Kafası

Peugeot bu hafta içi fiyatları güncelleyecekmiş , geçen hafta 2008 allure cam tavanlı için 1540 250bin sıfır faiz veren bayi bu haftasonu 1585 200bin sıfır faiz diyor, yarın da fiyatlar tekrar güncellenecekmiş….

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Güncel alıntı fiyat teklifleri

2025 Golf Style 1933 tl

Q3 Advanced 2780 tl
Sline 2980

Kamiq 1.5 Premium 150Ps Dsg + Cam Tavan 1650 tl

Countryman electric 1910 tl

Clio evo 1150
alpine 1230

Juke Tekna 1370 tl

Corsa edition 1160 tl

e208 1280 tl
Clio için iyi fiyat vermişler, şuan liste fiyatı Evo paketin 1260, yaklaşık 4 ay önce 1180 gibi bir rakamdı.

Katılıyorum ama 2. elde boş a3 satmak ciddi işkence millet 1.0 motorlu golf 8lerde bile style donanım ve üstünde cam tavansız almıyor 100k daha ucuz piyasası olmasına rağmen.Yoksa benim şuan öbür aracımda cam tavan var inanın 1 kere açmadım.Koltuk ısıtma aranmıyor o olmasa da olur hele de benim yaşadığım iklimde 1 kere bile lazım olmuyor,eski arabamda vardı.
Adana'da cam tavan zulümdür hocam :)

Cam tavansız araba balkonsuz eve benzer :) Uzun yolda zaten tamamen açılmaz sadece arka kısmı açılır ki içeriye rüzgar ve ses almadan temiz hava akışı sağlasın. Şehir içinde tamamen açabilirsiniz size kalmış bir şey. Gerçekten ferah oluyor ben sürekli açarım. Rutin bakımlarını yaptırdığınız sürece bir sorun da yaşamazsınız. Cam tavanı neden bu kadar kötülüyorsunuz anlamak mümkün değil. Zevkler ve renkler diyelim :)

Sunrooflu araba kapısız eve benzer, içeriye neyin kimin gireceği bilinmez, unutulur aralık kalır su girer, it kopuk izmarit atar, fitiller eskir yağmur girer, pas yapar , açılır kapanmaz, kapanır açılmaz,hele ki ikinci el daha da kötü sizden önceki sahibi nasıl baktırmış mı bakılmamış mı bilemezsin…
En iyisi sunroofsuz aracım, ağrısız başım 😁👍🏻

Araç almayı düşünenlerin dikkate alması gereken bir video

Araç almayı düşünenlerin dikkate alması gereken bir video

Phev gelicek diyor
Hesap kitap yapıyor
Phev in Fiyatları yine karadüzen benzinliler le aynı çıkarıyor
%30 ötv nin anlamı kalmıyor bu durumda

Phev kenarda dursun

Elegance tayron bugün alınan fiyat 2750

Bu durumda tiguan elegance anca 2500 eder

Phev gelicek diyor
Hesap kitap yapıyor

Phev kenarda dursun

Rakamlara bak hocam ya…
Bizim bir kaç blok aşağıdaki apartmanda 50m2 net 2.700 satıldı…
Ev mi alınır araç mı alınır ne günlere kaldık…

Phev gelicek diyor
Hesap kitap yapıyor

Phev kenarda dursun

İzlemeden yazıyorum.

Phev Golf gelse fiyatı style dan pahalı, donanımı life a yakın getirir vw tr.
Elindeki diğer araçları öldürmeyecek bir yere oturtur o da bize çok cazip olmaz.

Hadi diyelim cazip fiyat ve iyi donanımla geldi, bu sefer de dolu dolu stok bulamayacağımıza eminim.

İmpression Golf te balı ağzımıza sürdüler çekildiler kenara.
İmpression Golf ün bana göre en büyük cazibesi 4 silindirli motoru ve manuel şanzımanı (inşallah sorunsuzdur) yoksa kamerasız bir 2025 araca binmek bana çok garip geliyor, alırsam ilk fırsatta kamera ekletirim.

Otomatik - Manuel savaşı başka konuda idi üzeri de kapandı ama burada gizli gizli belirteyim; otomatikten inip manuel golf 7 ye bindiğimde daha bir keyif alarak sürdüğümü farkediyorum aracı. Bizim anadolu coğrafyasında manuel yormuyor.

bu Kıçı kırık phev bmw 2.30 ??? (%30 ötv li 2.150 ye veriyolar)

2150 ye

Bu bmw 2.30 mu ?

R line golf mk8,5 mu ?

Buradaki 100 üyeden 100 ü de rline mk8,5 golfü alır

%30 ötv oltasına gelmiş millet bmw 2.30 da.

bu araç %80 ötv li anca 2500 eder

%30 ötv ile ederi gideri 1800 ....fazlası yok

Bmw tayfası fena oltaya geldi gelmeye devam ediyor. Haberleri yok. (Ha yok bu arabanın kıçı kırık başı yamuk yanı eğri durumunu görmezden geliyorsan iş değişir)

Son düzenleme:

Geri