@Ömer Kahraman yapmisken hepsi aktif olsun diye düşündüm kodlamaya gerek varmı peki bunları yaptıktan sonra
Kodlama gerektirmiyor.[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] yapmisken hepsi aktif olsun diye düşündüm kodlamaya gerek varmı peki bunları yaptıktan sonra
Bu yaptıklarınız alakalı değil bunlarla ama. Hepsi birbiri ile bağlantılı çalışacak acc ve şerit takip de pla ile gtw üzerinden haberleşecek.[mention=4484]Ömer Kahraman@Ömer Kahraman[/mention] teşekkürler yardımın için bunlardan sonra ACC ile şerit takip yapacam bunlarda sorun çıkmaz ins
Set tusuna kablo çekecekseniz bence esp icin de kablo cekin ikisi ayni yere gidiyor. Bazi araclarda esp kablosu ic kisim tuil konektorune kadar hazir. Bazilarinda ise hat bulunmuyor. Bu abs 39. Pin boşsa iki kablo getirin iceriye@Ömer Kahraman sorun çözüldü ABS kısmındaki hatayı duzeltince pla çalıştı fakat şuan tek sorun pla ile gelen tuş takımında set tuşunu nasıl aktif edebilirim
Hiç bir bağlantısı yok hocam. Değişim yada uyumsuzluk gerekmez.Şerit takip için ABS değişimi şart mı? Şerit takipte ABS ile ilgili bir adaptasyon ve kod göremedim.
Hayir hocam etraf açıksa hic uyari çıkmıyor. Tahminim sizin arac lastiği görüyor. Tamamen tahmin.@ZaGani Direksiyonu tam sağ yada tam sol yapıp geri geldiğinizde herhengi sersör uyarı vermiyor sanırım. Montajı kendinizmi yaptınız.