Selamlar herkese,
Bu hafta sonu pla 3.0 montajını yaptım. Park sensörleri, modül ve kablo tesisatını aliexpress, abs sensörünün de çıkma tedarik etmiştim. Kabloları orjinal yerlerinden geçirmeye çalıştım, bu sebep ile neredeyse 2 tam günümü harcadım diyebilirim. Hatta kablo tesisatında tampon ve araç içine geçişlerde farklı bir soket kullanmışlar, orjinale uygun olsun diye aracın mevcuttaki soketlerine uygun pim tedarik edip, mevcut soketlerdeki boş pilleri kullandım. Kısacası güzel oldu ama bayağı yordu beni.
Fakat malesef çalıştıramadım, iş kodlamaya gelince park modülünün uzun kodlamadaki tüm değerleri sıfır görünüyor. Yeni değerleri seçip modüle gönderdiğim de hata veriyor ve modüle yeni değerleri yazmıyor. ".... fault 31" gibi bir hata veriyor. Password girip felan da denedim ama olmuyor, nihayetinde eski modülü geri taktım şimdilik.
Bir ara bir konuda görmüştüm ama tekrar bulamadım o konuyu, modüle parametre yüklenmesi gerekiyor gibi birlşeyler yazmışlardı. Bendeki durum böylemidir yoksa modül arızalı olabilirmi? Tecrübeli arkadaşların yardımını rica ederim.