Manevra fren bence kesinlikle deger hocam cok istedim benim abs beyni maalesef desteklemedi[mention=13394]CemK[/mention] Detaylı açıklama için teşekkür ederim Cem hocam.
Bu durumda ACC zor, PLA lar için cam gerekli benim için imkansız gibi.
Manevra için de değer mi bilemedim!
Millet camı neden değiştiriyor o zaman? Onu anlayamadım.
Bunlar nasıl ne kadara temin edilebilir?Park Modülü'nun ve Arka Abs sensorlerinin değişmesi gerekir, sonrasi kodlama.
Üzüldüm adınıza.Manevra fren bence kesinlikle deger hocam cok istedim benim abs beyni maalesef desteklemedi
Parcalari almistim taktik cok denedik
Ben zulal e sipariş vermistim gecen sene 600 tl civarinaBunlar nasıl ne kadara temin edilebilir?
Kim yada nerede değiştirtebilirim?
@Terms pla ya geçtiğim icin benim manevra frenlemeli modul duruyor, abs sensoru yok ama maalesef, bakmak lazim.
@CemK Hocam, pla için kullanacağım "5QA919298B-C-D" kodlu modülün manevra frenleme desteği var diye biliyorum. Arka abs sensörlerini de "WHT 003864B" kodlu olarak çıkma araştırıyorum. Kendi sensörlerimi kontrol ettiğimde sadece WHT003864 yazıyor sonunda herhangi bir harf yok, Bu da desteklemediğini gösteriyor sanırım.@Zafer bu arada sadece abs nin desteklemesi yetmiyor, başka etkili parçalar da var, ama arac 2016 highline ise %99 calisir manevra frenleme, modul ve abs sensoru değişimi ile.