silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam;styxd dedi:Golf hakkında herşeyi öğrenebileceğimiz böyle güzel bir site için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben de bir golf 7 siparişi verdim ve 20 Mayıstan beri gelmesini bekliyorum. Bugün ST ile görüştüm aracın Temmuz sonu - Ağustos başı geleceğini söyledi. Kalan 1 aylık süre nasıl geçecek bilemiyorum Sizlere sormak istediğimi bu Doğuş Oto indiriminin ne kadar devam edeceği hakkında kesin bir bilgi var mıdır ? Benim aracım geldiğinde İndirim olmaması durumunda başka bir marka ve modele yönelmek zorunda kalacağım ne yazıkki X(
İndirimin geleceği hakkında konuşmak ekonomik gelişmeleri öngörmek kadar imkansız.
Sanırım Euro'nun Dolar paritesine ve satış rakamlarına bakılarak karar veriliyor.
Facebook indirimi olarak adlandırılan bu indirim kampanyası Facebook'tan şifre alınarak yapılabiliyordu bir zamanlar. Fakat bu şartnamedeki koşul neredeyse hiç uygulanmadı ve %3 indirim uzun süredir devam ediyor.
Bir dostumuz bu ay son demişti...
Ama bugün paylaştığım gazete haberlerine bakarak sürer sanırım..
Ay sonu bitecek olduktan sonra yarım sayfa ilan masrafına değmeyecektir bana kalırsa