silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Murat Hocam;maniax dedi:@silvershadow
hocam çok soru sordum size ama yarın malum ödeme olacağından bunlar hep aklıma geliyor.
araç manuel de olsa led ünitelerinde bir sıkıntı çıkması açısından garanti uzatmalı mıyım? kredi kullanmayacağım için uygun fiyat vermeyebilirler sanırım. bi de kasko yarın yapılmalı mı? yoksa teslim almama yakın yapılsa olur mu?
Size proforma fatura göndermediler mi?
Bununla üç beş yerden teklif almalısınız ve hesabınıza uyan hangisiyse o firmaya poliçe düzenletmelisiniz.
Led üniteler ömür boyu garanti kapsamındadır zaten, buna gerek yok hocam.
-Şimdi sizi arayıp yok boya koruma paketimiz vardı da..
-Yok size özel indirimimiz olacaktı da... (artık siz beni nereden tanıyorsunuz da bana özel davranıyorsunuz sorusunun sessizlikle kaşılanarak beyhude olacağı anlardan birini yaşamamak için susmalı...)
-Boya koruma, yetmedi koltuk koruma, yetmedi, motor koruma, yetmedi evdeki kedinizi koruma diye bişeyler satmaya çalışacaklar...
tam da heyecan tavandayken aralar insanlar mantıklı karar veremesinler diye ve "indirim" ve "size özel" ve "koruma" kelimeleri bolca özensiz biçimde cümlelere serpiştirilince elden ne gelir.....
Evlilikle araç almak birbirine özdeştir....
Taa çocukluktan beridir bütün erkeklerin hayallerinin en önde geleni... sevdiği kızı atının terkesi olmayacağından arabasının sağ koltuğuna atmak...
Bunca yıl çalışıp başlık parasını biriktirir gibi peşinat biriktirdiğiniz
ve sizden önce hiç kimselerin eli değmeden sizin olacak, (sıfır kilometre ayıptır söylemesi)
Bu derin aşkın mutlu sonla bitmesine ramak kala...
kapının önünü kesen verdikçe doymayan daha fazla bahiş isteyen muhteris, münasebetsiz ve yıllarca nefretle anacağınız kapıyı tutan bir akrabayı defetmek için içten içe söylediğiniz... " hayatta bir defa oluyor böyle şeyler" modunda;
kendi kendinizi kandırmanıza müsaade etmeyiniz.
Evlenmiyor araç alıyorsunuz...
Sonra işin ehline yaptırırsınız.
İndirimin de %3'ü garanti nasılsa...
Ne diyelim...
Allah bir yastıkta kocatsın misali, Allah güle güle eskitmek nasip etsin... ama daha iyisini alasıya kadar