Tıra yüklendiğine göre faturası kesildi mi?maniax dedi:Satış temsilcimle konuştum. Bu gece tıra yükleniyormuş. Bana vekaletname örneği yolladı noterden onaylatmak üzere. 3 ay kısmı huzursuz ediyor biraz sadece. Ödemeyi cuma yapıp aracı 7 temmuzdan sonra teslim alıcam bi aksılik olmazsa. Hem mtv de ödenmiş olacak
Değerli Alper Hocam;alper32 dedi:Tıra yüklendiğine göre faturası kesildi mi?Satış temsilcimle konuştum. Bu gece tıra yükleniyormuş. Bana vekaletname örneği yolladı noterden onaylatmak üzere. 3 ay kısmı huzursuz ediyor biraz sadece. Ödemeyi cuma yapıp aracı 7 temmuzdan sonra teslim alıcam bi aksılik olmazsa. Hem mtv de ödenmiş olacak
Ödemeyi bu cuma yapacağınıza göre aracı daha görmeden ödeme gerçekleşecek ?
Mtv temmuz mvt si heralde?
Kesinlikle..alper32 dedi:
yani sanırım kesilmiştir. şasi no sunu aldım wolfsburg üretimialper32 dedi:Tıra yüklendiğine göre faturası kesildi mi?Satış temsilcimle konuştum. Bu gece tıra yükleniyormuş. Bana vekaletname örneği yolladı noterden onaylatmak üzere. 3 ay kısmı huzursuz ediyor biraz sadece. Ödemeyi cuma yapıp aracı 7 temmuzdan sonra teslim alıcam bi aksılik olmazsa. Hem mtv de ödenmiş olacak
Sorun yok Murat Hocam...maniax dedi:yani sanırım kesilmiştir. şasi no sunu aldım wolfsburg üretimiTıra yüklendiğine göre faturası kesildi mi?Satış temsilcimle konuştum. Bu gece tıra yükleniyormuş. Bana vekaletname örneği yolladı noterden onaylatmak üzere. 3 ay kısmı huzursuz ediyor biraz sadece. Ödemeyi cuma yapıp aracı 7 temmuzdan sonra teslim alıcam bi aksılik olmazsa. Hem mtv de ödenmiş olacak
işte bu aracı görme mevzuu tam bir kapalı kutu. ödemeyi yapmak zorundasınız ki tescil edilsin. aracı görmek mümkün ama muhtemelen üzeri pis olacak, boyayı ne kadar kontrol edebilicem. en son görüp ödeme diye bişey de yok, hani alıp gitmeden ödesem. st ye rica edicem bakalım cuma günü. en azından kabaca bakıp uled i ve 6.5' mi bakarım. bi de 125 bg mi geldi gerçekten
hocam siz ne önerirsiniz bu kritik virajda? @silvershadow
hocam aslında duygularım çok karışık. sınav dolayısıyla pek heyecan yaşayamıyorum. aslında var gibi ama böyle arka planda sönük sanki. onun dışında bi de 5 senedir beni ordan oraya taşıyan aracımdan da inanın hiç ayrılmak istemiyorum. bugün hastaneye gittim geldim öyle hüzünlü hüzünlü. halbuki eşimde kalacak araba ama bi mahsunluk ortamı hakim. X(yusuf dedi:
takip edin hocamalper32 dedi:Nihayet gemi ile sevkiyat aşamasındayız s=captain
Geminin ismini nerede öğrenebiliriz acaba
O gemide olduğunu varsayarak takip ediyorum.maniax dedi:takip edin hocamNihayet gemi ile sevkiyat aşamasındayız s=captain
www.marinetraffic.com - neptune thalassa
Hocam dikkat ettiyseniz Neptune Thalassa Koreye gidiyor.Benim araç da gemiye yetişemedi maalesef, 18 hazirandan beri limana sevk durumunda.alper32 dedi:O gemide olduğunu varsayarak takip ediyorum.takip edin hocamNihayet gemi ile sevkiyat aşamasındayız s=captain
hocam sıkıntı yokalper32 dedi:O gemide olduğunu varsayarak takip ediyorum.takip edin hocamNihayet gemi ile sevkiyat aşamasındayız s=captain