silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
1.4 konusunda ısrarınız yoksa...hgunaydin dedi:Murat Hocam,
Ben bayramdan önceye razıyım. 30 Haziran itibariyle işimden ayrılacağım için şirket aracını teslim etmem gerekiyor. Dolayısıyla temmuz başı acil araca ihtiyacım var. Eğer ağustos ayına sarkarsa başka çözüm arayışına gireceğim. Ya siparişini iptal edenlerden bir tanesini alacağım yada başka markalara yöneleceğim.
Sizi yakalamışken bir hususu daha danışmak isterim.
Araç zamları ile beraber kafam biraz karıştı. Siz ve arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Eğer aracı temmuz ayında temin edemezsem iki alternatifim var. Birincisi Ford Focus 1.5. TDCİ Powershift Titanium. Diğeri ise Audi A3 Sportback 125 BG Atraction.
Özellikle Focus kafamı kurcalıyor. Hem dizel (ki ben 15.000 km arası yol yaparım diye öngörüyorum 1 yılda) hemde donanım olarak gayet dolu. Tabi golfümde (ki halen benim değil X( ) olmayan panaromik cam tavan ve xeon farlar focusta yok.
Sözün özü max bütçem 80.000 TL idi. Ama zamlar ile rakam 85.000 ine doğru gidiyor. Çok para çokk
Hazır 1.2 TSI ve dolu araç vardır mutlaka.
Şu anda gümrükten geçenler değil de bir sonraki gemiyle Temmuz'un ilk haftası gelecek araçlardan bulunabilir.