az kalmış hocam. Biraz daha sabır.UMUT dedi:Merhabalar,aktif olmasam da iletileri büyük ölçüde okumaya çalışıyorum.İnşallah aracımı aldıktan sonra bu güzel forumda güzel paylaşımlarda bulunacağım.Bugün itibarı ile limana sevk aşamasındayız.Umarım ağustosa girmeden araç gelir...Keyifli forumlar...
Değerli Murat Hocam;maniax dedi:@yusuf @silvershadow @alper32 @eyo_men
eveet bekleyen ve merak eden tüm arkadaşlar;
bugün 11 gibi Doğuş otoya gittim işlemler ve pazarlık yapıldı. Aracın liste fiyatı 77400₺ olmuş opsiyonlarla. 73500₺ dedi. O arada bir aracı vasıtasıyla Doğuş iç Anadolu bölge müdürüne arattırdım Orayı ve inanın hiç bişey değişmedi. Daha doğrusu şu an %3+%1,5 indirim politikaları var. Bu Ankara'nın doymuşluğundan olabilir. Bilemiyorum. Bana denilene göre filo indirimi yapılmış. Aracı görmeye gittik beraber. İpadden nasıl foto koyulduğunu bilen varsa 6,5' ekranı çektim. Yoksa akşam koyucam. Gözüme çarpan bir sıkıntı yoktu zaten o heyecanla pek bakamıyosunuz
Lastikler dunlop sportmaxx gelmiş cinturato bekliyordum. Iyi ki ergo almışım, ortasındaki kumaş inanılmaz kaliteli
Üstün körü bakabildim, heryerinde bant, plastik, folyo vs vardı. Teslimde daha güzel fotolar çekerim inşallah.
Sonrasında havale Yaptım telefondan ücretsiz olarak
Şimdi plâka seçmek kaldı. Teslim 10 Temmuz inşallah. Tabi bu benim isteğim. Yoksa 3 iş gününde hazır oluyor.
Kasko için axa 1750₺ dedi.
Trafik Sigortası henüz yapmadı bişey de demedi
Ben bir Satıcı olarak garanti uzatmayı çok tavsiye etmiyorum çünkü LED'ler için 2 yıl sonrasında iyi niyet garantisi var ve dsg gibi büyük meblağlı bir probleminiz olmadığı için acele etmeyin düşünün dedi şimdilik bu kadar.
Soru isteklerinize her türlü cevap veririm
Değerli Umut Hocam;UMUT dedi:Merhabalar,aktif olmasam da iletileri büyük ölçüde okumaya çalışıyorum.İnşallah aracımı aldıktan sonra bu güzel forumda güzel paylaşımlarda bulunacağım.Bugün itibarı ile limana sevk aşamasındayız.Umarım ağustosa girmeden araç gelir...Keyifli forumlar...
Yapılan karşılaştırmada yer alan değerlendirmeler kullanıcı yorumlarından derleniyor ve yabancı kaynaklı sitelerden devşirilmiş.maniax dedi:@silvershadow
hocam şimdi bilgisayarıma ulaştım. resimlerin icloud a geçmesini bekliyorum. hizliresim den yapayım birazdan. bu arada o karşılaştırmada sport maxx rt gürültü 9.9/10 diyor ama aşağıdaki resimde db olarak cinturatodan ikisi de daha düşük. 9.9 derken daha iyi puan anlamında mı? yakıtım artar diye düşünüyordum ama efficiency olarak cinturato f, sport maxx'lar c miş o da ilgincime gitti.
Değerli Murat Hocam;maniax dedi:@alper32 @yusuf
sağolun. Hani biraz daha indirim beklerdim ben de ama dümdüz hesapladığımızda 3900₺ inmiş. 3900/77400 dersek %5 yapıyor. araç açık bir alanda duruyor diğer arkadaşlarıyla. Teslimden bir gün önce bayiye geliyormuş
Bayi logosunu ilk kez duydum söyleyeyim
Tamponu ve fırça ile yıkamamalarını söyledim. Sadece tazyikli su kullanıyoruz dedi.
MTV temmuzu yatıracaklar
Kasko için araştırma yapıcam daha bakalım