Demin bu kodlamayı @fettahoğlu Erkanın araca yaparken plaka aydınlatması ve bagaj kapağı üzerideki lambalar için olan kodlamaları yapamadım, çünkü kanal yok error gibi bir kırmızı yazı vardı? neden acaba?
Kapatıp açmayı denediniz mı uygulamayı. Belki de led falan takıldı hata vermemesi için de araya birşeyler bağlandı ise ondan olabilir.Demin bu kodlamayı @fettahoğlu Erkanın araca yaparken plaka aydınlatması ve bagaj kapağı üzerideki lambalar için olan kodlamaları yapamadım, çünkü kanal yok error gibi bir kırmızı yazı vardı? neden acaba?
Error Channel .... bişeyler mi dedi?Demin bu kodlamayı @fettahoğlu Erkanın araca yaparken plaka aydınlatması ve bagaj kapağı üzerideki lambalar için olan kodlamaları yapamadım, çünkü kanal yok error gibi bir kırmızı yazı vardı? neden acaba?
Aynen error channel dedi Eren [emoji28]Error Channel .... bişeyler mi dedi? Programı kapatıp yeniden açsaydınız. Olmadı bir ara beraber bakarız.
Hocam her güzelin bir kusuru vardır. Ben aracı yıkamaya vermediğim için dert etmiyorum iç aydınlatma düğmesini kapatarak teslim etmeyi denediniz mı. O zaman da yanıyor mu.Merhaba arkadaşlar bende bu özelliği yaptım ama sanki sakıncalı gibi geldi bana her seferinde gece gündüz yanması iç ışıklara bağlı olduğu için. mesela arabayı yıkamaya verdiniz adamlar kapıları açıyor kapıyor siliyor ediyor o arada farlar iç ışıklar yanıyor hep buda aküyü zayıflatıyor. Yarın öbür gün bu özellik bize akü masrafı açar bence.
Yanıyor diye biliyorum.Hocam her güzelin bir kusuru vardır. Ben aracı yıkamaya vermediğim için dert etmiyorum iç aydınlatma düğmesini kapatarak teslim etmeyi denediniz mı. O zaman da yanıyor mu.
Fog Light olan seçeneği Low Beam yaparak sisler yerine kısa farların yanamsını sağlayabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba ben coming leaving home da sis farlarının çalışmasını istemiyorum nasıl deactivate edebilirim Tşkler
Teşekkürler deneyeceğimFog Light olan seçeneği Low Beam yaparak sisler yerine kısa farların yanamsını sağlayabilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam
(4) Comfort İllumination... kanalı idi.