Kapi gozu led ambiyans aydinlatma

@Redgti tavana yıldız efekti yapmayın da. :lol:

Yukarıda ton farkını yazdım. Benim de aklıma oje vs. ile boyamak geldi  :)  ton tutturulabilir.

Işık oranı fazla evet. Onun için daha yüksek bir direnç eklemek lazım ki daha loş yansın (y)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ogzogz  bez bant çözer bence hocam oje yanıcı madde nolur nolmaz yapmayın öyle şeyler :)

tavan siyah olsa yapardım :D

@ogzogz  başka nerelere takabiliriz :D çok hoşuma gitti bu iş
Emin olmamakla birlikte kapı içi reflektörünüz ışıklı değil ise ortası led geçecek kadar delinerek aşağıya bakacak şekilde ayarlanabilir. Kapıyı açınca aydınlatma sağlanabilir.  

@ogzogz  onun elektriğini almak sıkıntı galiba nereden alınır bilmiyorum  cam açma tuşundan  alsak sürekli yanar :D

@ogzogz  onun elektriğini almak sıkıntı galiba nereden alınır bilmiyorum  cam açma tuşundan  alsak sürekli yanar :D
Evet galiba sadece öne yapılabilir. 

Şu bir gerçek ki t10 ampulden daha kullanışlı diye düşünüyorum.

Isınan bir malzeme değil ben de denedim. Mat bir vernik yapmak ya da biraz zımparalayıp buzlu cam efekti vererek daha loş bir aydınlatma sağlanabilir.

@ogzogz  ayna altı aydınlatma var zaten gerek yok bence ön için arka için olsa güzel olurdu ama :)

hocam ben bez bant ile deniyeceğim bakalım sonuç ne olacak atarım buraya.

evet sıfır ısınma çok şaşırdım.

@ogzogz 

Hocam fotoğrafını çektim fakat belli olmuyor o yüzden paylaşamıyorum.

O linkteki ürünü alın direnci bağlayın ve üstüne 1 kat bez bant atın kesinlikle başka bişey aramanıza gerek yok yaptım oldu çok güzel durdu orjinale yakın oldu tonu da.

O linkteki ürünü alın direnci bağlayın ve üstüne 1 kat bez bant atın kesinlikle başka bişey aramanıza gerek yok yaptım oldu çok güzel durdu orjinale yakın oldu tonu da.
Çözümlendiğine sevindim.

Deneme yapabilirim. O zaman buradan yardım alırım. Bi kenarda dursun.

@Redgti  hocam yeni led çalışması var mı? Herhangi bir sorun vs. olumsuz bir durum var mı kullandığınız süreçte? 

@ogzogz 

Hiç bir olumsuz durum yok. Yeni led çalışmam arka ayak aydınlatma olucak.

Fakat ben çok pimpirikli bir insan olduğum için ledleri koltuk süngeri ile değil direk arka koltuk demiriyle temas edicek şekilde ayarlamaya çalışıyorum şuan da bununla uğraşıyorum :)

bundan sonraki de bardaklık olucak.

@ogzogz 

Hiç bir olumsuz durum yok. Yeni led çalışmam arka ayak aydınlatma olucak.

Fakat ben çok pimpirikli bir insan olduğum için ledleri koltuk süngeri ile değil direk arka koltuk demiriyle temas edicek şekilde ayarlamaya çalışıyorum şuan da bununla uğraşıyorum :)

bundan sonraki de bardaklık olucak.
Işık tonu yeterli olacaktır ayak aydınlatma için. Bende arka ayak aydınlatma var sonradan ekledim çin üretimi.  

Ben de tam arka ayak aydınlatma yoksa oraya olabilir diye yazacaktım. 

Biraz daha uğraşmak isterseniz koltuk altı çekmece varsa oradan iyi izole edilerek ek yapılabilir.

Geri
Üst Alt