İlk sorunuzun cevabı;Gerçekten güzel konu olmuş katkılarından dolayı herkese teşekkürü borç bilirim. Ben şunu sormak istiyorum : yokuş yukarı veya aşağı meyilli bir yolda bazen adım adım ilerlemek veya öndeki arac geriye kacirirsa bizim de biraz geriye bırakmamız gerekebiliyor . Otomatik te bunları nasıl yapicam . Bir de her durduğumda frene basmaya gerek var mi ?
Değerli Hocam;@fcsrn çok teşekkür ederim. Kış ayında diyelim ikinci viteste kalkış yapmam gerekiyor patinaj yapmaması için manuel modda vitesm bir iki diye ayarlanabiliyor mu ? 1 veya ikide olduğunu nasıl anlayacağım ?
+1yalnız golfün tadı manuel modda cıkarılıyor.. nasıl desem en sevdıgınız yemegi önünüzde bir anda alınması gibi tekrar oto moda dönmek...
Araç dursun ve hareket halinde olsun, vitesi sağa çektiğinizde manuel moda geçer, aracın hangi viteste olduğunu, manuel modda mi otomatik modda mı, otomatikdeyse Sport modda mı Normal modda mı olduğunu yol bilgisayarı ekranının sağ üst kısmında size bildiriyor araç.@silvershadow sıkışık trafiklerde araç durduğu zaman yani kontak çalışıyor dsg ömrü için manuelde kullanın deniliyor. Araç durunca manuel mode çalışır değil mi ?
değerli hocam;@silvershadow sıkışık trafiklerde araç durduğu zaman yani kontak çalışıyor dsg ömrü için manuelde kullanın deniliyor. Araç durunca manuel mode çalışır değil mi ? DSG kullanim ayrıntıları çok karışık