Golf 8 Trim Sesi


MK8

Yeni Üye
Katılım
23 Nis 2022
Mesajlar
8
Tepkime puanı
15
Konum
Konya
İsim
Mükramin Kart
Araç
Golf 8 impression
Yaklaşık 9 aydır golf 8 impression sahibiyim, aracımda sürekli bi trim sesi meydana gelmesinden çok yoruldum. Kış şartlarından kaynaklandığını düşündüğüm bazı sesler kesildi ancak dikiz aynısının arkasında bulunan far sensörünü kapatan parçanın yerinden oynaması kaynaklı gelen ses ve ön tavan aydinlatmadan gelen sesler bir türlü kesilmedi. Şimdide havaların ısınmasıylabirlikte kapılarin üzerinde bulunan piano black parçalar kapıyı açıp kapatirken ve seyir halindeyken sinir bozucu şekilde gıcırdıyor ve bu ses içeri giriyor. Bu ve benzeri şikayetleri olup çözebilen varmıdır şimdiden teşekkürler
 


benim de sürücü kapısındaki cam kontrollerinden acayip gıcırtı sesi geliyor silikon sprey sıktım ama nafile
 
Upvote 0
Dikiz aynasının arkasındaki sert plastikten gelen sesi kesebilen oldu mu ? Minik bir parça kağıt falan sıkıştırsak ses kesilir mi acep ?
 
Upvote 0
Benimde sol kapıdan ve şoför emniyet kemerinden titreşim sesi geliyor. Servis garanti kapsamında yardımcı oluyor mu?
 
Upvote 0
Merhaba arkadaşlar,

Emniyet kemeri direklerinden gelen sesten ben de muzdariptim ve sorunun cam fitillerinden kaynaklandığını tespit ettim. Özellikle çapraz dönüşlerde, otopark girişlerinde sanki b sütunu içindeki bir parça ağa sola vurup ses çıkarıyormuş gibi oluyordu. Aracı servise bıraktım, cam fitillerini temizleyip yağladıklarını söylediler. Öncesinde cam fitilleri esnekken şimdi sertleşmiş durumda. Ses sorunu giderilmiş ancak servis garanti vermedi, ileride tekrar oluşabileceğini iletti. Servis öncesi ve sonrası vidyoları ekliyorum.


Öncesi

Sonrası
 
Upvote 0
sağ ön yolcu koltuğu kemer direğinden 1 haftadır ses geliyor kafayı yicem çözümü illa sökmek dimi
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt