Hangi durumdan sonra ortaya çıkı hocam peki ?1.2 tsi golf var aynı sorun bendede oldu son durum nedir çözüm bulabildinizmi
Triger kayışına hiç dokunuldu mu aracınızda ?
Hangi durumdan sonra ortaya çıkı hocam peki ?1.2 tsi golf var aynı sorun bendede oldu son durum nedir çözüm bulabildinizmi
aynı marka aynı model aracı kullanıyorum Aynı sorunu yaşıyorum triger değiştikten sonra oldu sente tutturamadılar dedim başka yerde yaptırdım yine de geçmedi buji bobin değiştirdim geçmedi üst kapak söküldü taşlama yapıldı sibop takımı değişti enjektörler değişti yine de geçmedi 25.000₺ masraf ettim çözüm bulamadım çözüm bulabildiniz mi son durum nedir acaba ? Bu gün servise gidip senteyi tekrar yaptırmayı düşünüyorum aracımın kilometresi 130.xxxArkadaşlar polo 1.2 tsi 2015 model araç aldım. Ekspertizde birşey cıkmadı. Buji ve bobin komtrolü yaptırın dedi. Cok dikkat etmedim. Araç 2000 devir altında düşünce Aşırı titreme yapıyot. Boştayken gaz verince de aynı şekilde. aracı götürdüm özel servise bujiler ve bobinler değiştirildi yinede çözüm olmadı. Bujiler ngk marka takıldı düzelmedi bosch takıldı. Snra bobinlerde değiştirildiğinde düzelmeyince onları tekrar söktürdüm usta işi çözemeyevek diye. Ki çözülmeyince yok siboplar yok enjEktörler denilip motor rektefiye etmeye kadar götürdüler işi aracı alıp cıktım. Aynı durumu yaşayan varda lütfen yardımcı olsun.
Özel servisler triger konusunda milimetrik iş yapamıyor.triger değiştikten sonra oldu sente tutturamadılar dedim başka yerde yaptırdım yine de geçmedi
Ezbere konuşuyor ustalar,sente kaçık ise hiç uyarı hata vermedimi ben de sente dediğimde uyarı verir epc yakar diyorlar burda
Hem vuruntu hem ses, düşük hızlarda gidemiyordum. Araca yolcu bile almak istemiyordum, her binen anında hissediyordu olumsuzluğu.. ustalar hariç@Kysr038 hocam aracın altında vites geçişinde devir düşüklüğünde sesler oluyormuydu ( bugüne kadar olmayan sesler )