Kurt Knispel
Üye
Ben vpower'dan şaşmıyorum ama daha hızlı tükenen bir yakıt.Genelde shell bazen petrol ofisi
Shell Fuel Save ve Total deneyimleyebilirsiniz.
Ben vpower'dan şaşmıyorum ama daha hızlı tükenen bir yakıt.Genelde shell bazen petrol ofisi
16 dan 18 e geçiş 1,5 litre artırmaz
1 litrede artırmaz
Aynı marka / aynı desen lastik olmak kaydıyla 0,7-0,8 litre arttırır.
16Sert hamurlu lastikten 18 yumusak hamurlu lastige gecisle +0,3 litre daha artabilir
Eder 1,1 fark . Dediginize varmış oluruz az çok.
Bir yakıt aldıktan sonra verisi fotosu ekleyin bakalım tüketimle ilgili. (Yakıt MR , Tomografi yani)
Hayır kadıkoyde oturuyorum burda genelde adım adım ilerliyor trafik@Khosgeldi Aracınız uzun süre rölantide çalışıyor mu?
16Km/s çok düşük ortalama o nedenle merak ettim.
O zaman arabam çok yakıyor demeyin bence tüketiminiz normal.Hayır kadıkoyde oturuyorum burda genelde adım adım ilerliyor trafik
Aracınız daha yeni doğan bebek gibi., sıfır km araçlarda ilk 10 bin km yakıt tüketimi biraz yüksek olur., ilk bakım sonrası tüketim düşecektir.Hayır kadıkoyde oturuyorum burda genelde adım adım ilerliyor trafik
Peki bu kadarcık yakıt farkı için hbrid motor ne kadar mantıklı? Biz bu hbrid kelimesine araca verdiren pili kaç yıl sonra kaç tl'ye değişeceğiz? Basit bir akü bile 2.000 tl lere gelmişken bu pil ne kadar eder? Tasarruf bunun neresinde? . Ben mi yanlış düşünüyorum?Şu ana benim sağdan soldan burdan
Gözlemlerime göre
1.0 tsi / 1.0 e-tsi
Arasında 25 den az ortalama hızlarda sehirici %10 e-tsi ların az yakma durumu var gibi
Yani aynı güzergahlarda
1.0 tsi 7,7 iken
1.0 e-tsi 7,1 gibi ???
Jant ebadı + Passatın tonajı farkettirir hocam.Mk 7.5 1.0 tsi 115 bg 16 inchlik jantlarla sehirlerarasi 4.5-4.8 yakiyordum, passat 1.5 tsi 17 inch jantla ile 5.5-5.8 yakiyorum, E-tsi fazla yakiyor gibi geldi, jant o kadar fark ettirirmi?
Istanbul trafigi kisa mesafe full trafik 1.0 tsi ile 8 lt yakiyordum, hybrid daha az yakmali.
Bütün arabalar DSG ve 10 bin km altindaydi.
Bu kadar-cık evet ! (%10)Peki bu kadarcık yakıt farkı için hbrid motor ne kadar mantıklı? Biz bu hbrid kelimesine araca verdiren pili kaç yıl sonra kaç tl'ye değişeceğiz? Basit bir akü bile 2.000 tl lere gelmişken bu pil ne kadar eder? Tasarruf bunun neresinde? . Ben mi yanlış düşünüyorum?