Aslında hafif hibrit, var mı var. Yine de eski focus dizel otomatik aracıma göre Benim golf 1.0 etsi aracım şehir içi aynı yakıyor. Uzun yolda tek başıma yüksüz Ankaraya 4,7 lt ortalama ile gittim 4,2 lt ortalama ile geldim. Ortalama hızım çok düşüktü. Uzun yola şöyle yüklü tatile gidince tam kıyaslama yapabilicemHocam Toyota zaten tam hibrid bunlar yarı hibrid onla karşılaştırma yapmayalım bence.
Ben de istanbuldayım 1.4 tsi 6.2 gün içindeAksine yakıtı dusurmek için cok uysal sakin kullanıyorum sehir içinde en dusuk 7 litre görebildim şehir içinden kastım istanbul trafigi
merhaba. Herkes bir şeyler söylemiş ama taktırdığınız jantın orijinal mi replika mı olduğunu soran olmamış. ilk jantınızın ağırlığı neydi şu an üzerindeki jantın ağırlığı nedir ? ilk lastiğinizin marka modeli neydi şimdikilerin ne ? bence farkı buradan yorumlamak daha tutarlı olacak.Merhabalar 1.0etsi kullanıcısı olarak arabam sehir icinde dur kalklı trafikde 7-8 litre bandında geziyor, akıcı uzun yolda 5-6 litre bandına dusuyor (aracımın jantları standartta 16inchdi 18 yaptım) jantları büyüttükden sonra eski jantlara göre 1-1.5litre fazla yakıyor gibi bu durum normal mi ?Sizlerin yakıt durumu nasıl?
yakit tüketimi ana konu başlığı altına atıyorum aslında ara ara.Mk8 de yakıt tüketimi ekran fotosu atılmıyor nedense??
Sözle degil gözle hesab etmek gerekir
Orjinalinde yoktu hocam. Obd eleven ile açılıyor. Açtığım ozellikler;@Mustafabh
Golf 8 'ler de (şanzıman yağı sıcaklığı göstergesi) mi koymuşlar..? yoksa gizli özellikler ile mi açtırdınız.?
Anladım güzel özellikler olmuş., şanzıman yağı sıcaklığı normal sürüş koşullarında kaç derecelerde dolaşıyor.?Orjinalinde yoktu hocam. Obd eleven ile açılıyor. Açtığım ozellikler;
Torkmetre
G meter
Sanziman ve motor sicakliklari
Hp meter
+2 farkli gösterge
Teker açısı
Kalan yakit gostergesi
Scandinavian gunduz farlari (gunduz fari ile arka parklarin yanmasi)
İlk halinden emin degilim hocam. Sadece motor suyu sicakligi vardi ya da dediginiz gibi yag+su sicakliklari vardi. Ama net hatirlayamadim.Anladım güzel özellikler olmuş., şanzıman yağı sıcaklığı normal sürüş koşullarında kaç derecelerde dolaşıyor.?
(motor sıcaklığını) normalde göstermiyor mu? eğer öyleyse vw biraz saçmalamış