Değerli Murat Hocam,MuratÇKRKÇ dedi:Merhaba arkadaşlar, abiler, kardeşler..
Ben İstanbuldan Murat.. 28 yaşındayım, teknikerlik yapıyorum..
Aracım Golf 7 1.6TDI Midline Plus..
Herkese keyifli forumlar..
Emrah hocam dostlar arasına Hoşgeldiniz.EMRAH ATTS dedi:emrah istanbul çatalca 1987 arabanın ledlerini fena karıştırdım mse hocamın paylaşımlarını tam okumadan yapmak istedim şimdi ise dış fren ledi iç sinyal ledi yanıyo dış sinyal led iptal oldu sağolsun mse hocam yardımcı olucak
Tesekkurler [emoji4][emoji4]mandufla dedi:
Golf 7 Tdi 110 Higline Kurşun grisi. Üniversite hazırlık arabam 4 gün sonra teslimata hazırDeğerli Golf tutkunu Dostlarımız;
Burada kendimizi tanıtmak başkalarını da tanımak mümkündür.
Belli bir formatı yok. Hayal gücünüze ve keyfinize kalmış.
Değerli Hocam,EMRAH ATTS dedi:emrah istanbul çatalca 1987 arabanın ledlerini fena karıştırdım mse hocamın paylaşımlarını tam okumadan yapmak istedim şimdi ise dış fren ledi iç sinyal ledi yanıyo dış sinyal led iptal oldu sağolsun mse hocam yardımcı olucak
Değerli Hocam,abdullahakyol dedi:Golf 7 Tdi 110 Higline Kurşun grisi. Üniversite hazırlık arabam 4 gün sonra teslimata hazırDeğerli Golf tutkunu Dostlarımız;
Hocam Emrah hocamızın kablosu şuan yanında değilmiş. Araçla kabloyu buluşturunca haber verecek düzelteceğiz inşallahOrhan Hoca dedi:ne yaptınız emrah hocam yaptınız mı ledleri?emrah istanbul çatalca 1987 arabanın ledlerini fena karıştırdım mse hocamın paylaşımlarını tam okumadan yapmak istedim şimdi ise dış fren ledi iç sinyal ledi yanıyo dış sinyal led iptal oldu sağolsun mse hocam yardımcı olucak
Abdullah hocam aramıza Hoşgeldiniz. Golf'ünüz şimdiden hayırlı olsun.abdullahakyol dedi:Golf 7 Tdi 110 Higline Kurşun grisi. Üniversite hazırlık arabam 4 gün sonra teslimata hazırDeğerli Golf tutkunu Dostlarımız;
Değerli Yasin Hocam aramıza hoş geldinizscorpion dedi:Herkese merhaba,
Aslında siteyi uzun zamandır biliyordum(dh'den), hatta arada girip girip okuyordum ama üye olmamıştım. Artık üye olayım dedim
İsmim Yasin, 28 yaşındayım bekarım. İstanbul'da yaşıyorum. Aylarca neredeyse her marka model araca baktıktan ve pazarlık yaptıktan sonra ağustos ayında Golf aldım. Açıkcası birazda şans işi oldu. Ben sipariş verip aylarca bekleyebilecek sabıra sahip birisi değilim. Şansıma bir de buraya bakalım diye girdiğimiz maslak doğuş'ta çok hoşuma giden bir aracın ellerinde olduğunu öğrendim. Hemen pazarlık, kredi, ödeme, fatura aşamalarını geçip aracı görmeden satın aldım Açıkcası renkten dolayı (kurşun gri nasıl bir renk bilmiyordum) korkum vardı ama aracı teslim alınca rengide baya hoşuma gitti.