Volkswagen'im Nerede? Sipariş sürecinin adımları, mesajları ve yaklaşık süreleri?

@HaKmobilde yok fakat nette sıkıntı var bide oradan denermisin @HaK hocam..

@Semih Hocam, yukarıda okumuştum bu bilgiyi, beklemeye devam ediyorsun o halde. Yarın bir uğramayı düşünüyorum Alsancak VOSMER'e hem Golf Hakkı'nda stok bilgisi almak, hem de Yeni Tiguan'ı dokunarak incelemek için. Park pratikliği, tüketim, temizlik V.b. işletme giderlerinin, getirisinden yüksek olacağı düşüncesindeyim ama merak işte, bir incelemeden olmuyor. Bir bilgi lazımsa Golf ile ilgili, sorup soruşturur Sana dönerim istersen.

Saygılar...
Değerli Hocam 

Sizin nev-i şahsınıza münhâsır kılı kırk yaran detaycı bakış açınızdan Tiguan ın incelemesini okumayı çok isterdim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Semih dun aksamdanberi halen kayit bulamiyor benimkide. St ye sordum aracin durumu guncelleniyordur ondandir dedi. Ekranim bu sitedede ayni mobildede. En son dun saat 16.00 gibi bakmistim limana sevkediliyordu, aksam 20.00 den itibaren budur ;

image.png

@HaKhocam bu aracı buldum en uygun ama hız sabitleme yok die içime sinmedi

vatandaş ulet led stop orj jant dsg renkli cam araç sipariş vermiş 

orjnal jant yerine sürüş komfort olsaydı bizim olacaktı ama nasip değilmiş ilgilenen olursa araç buakşam satılmamıştı kdz.EREĞLİ Yazıcıoğlunda...

tornadoyu beklemeye devam

Ekli dosyayı görüntüle 4026

Ekli dosyayı görüntüle 4027
@Semihbu araç için fiyat konuştunuz mu acaba? ne kadar bıraktılar?

11 Nisan' da verilen siparişte bugün itibari ile durum bu;

Adsız.jpg

@Semihfiyat iyiymiş aslında. Benim arac teklifi resimde görüldüğü gibi yuksekmi sizce fiyat yoksa normalmi ne dersiniz ?

image.jpeg

@HaKmobilde yok fakat nette sıkıntı var bide oradan denermisin @HaK hocam..
@Semih Hocam, sipariş süreç bilgilerimi Sitede de uygulamada da sorunsuz izleyebiliyorum. Hiç değişmediği için sorun da çıkmıyor anlaşılan. :)

Az önce döndüm eve ve vakit kaybeden hemen yazayım dedim Size.

Aynen dediğiniz gibi kırmızı araç ve U led birlikte yok stoklarında Vosmer'in, yolda gelecek stoklar dahil taradık birlikte ST ile.

İsteğinize en yakın stok için teklif aldım.

Renk: Kurşun Gri.

1.2 TSI BMT 110ps Comfortline Manuel.

Kum beji

Işık görüş ve sürüş konfor paketi

Sürüş konfor paketi.

70.075 den 67.500'e indi. 

Ne diyorsunuz?

Saygılar.

@HaK gönlünüze sağlık hocam bukadar bekledik hazır zammıda yedik yapacak bişey yok beklemeye devam tekrar teşekkürler

saygılar....

@HaK gönlünüze sağlık hocam bukadar bekledik hazır zammıda yedik yapacak bişey yok beklemeye devam tekrar teşekkürler

saygılar....
U Led ve renk tercihi önemli Semih Hocam. Bunu Golf5 aracını sadece renk yüzünden satmış biri olarak söylüyorum. Fiyata göre 1000-1500 TL arasında bir zam gelecek ve tahminim o ki sipariş aracınızı bu yeni fiyat listesi üzerinden alacaksınız. Semih Hocam, aksesuar fiyatlarını sordunuz mu? Aynı fiyattan devam mı?

Saygılar...

@HaK hocam sadece cam tavanı sordum 11.05.2016 itibari ile 3100 dedi yani bi değişiklik yok gibi duruyor inşaallah önümüzdeki günlerde bi zamda onlara gelmez

şuanda ortalama 750 civarı bi zammı yedik teslimata kadar başka bi zam yemesek bari...

saygılar...

@evrenby sizin araç 1.4 di yanlış hatırlamıosam

bizim 1.2 ler olduğu yerde duruyor... 

Şimdiden gözünüz aydın..

Değerli Hocam 

Sizin nev-i şahsınıza münhâsır kılı kırk yaran detaycı bakış açınızdan Tiguan ın incelemesini okumayı çok isterdim :)
Değerli Murat Hocam, buram buram güven kokan düşüncelerinize karşı mahçup olmamak, aynı zamanda beklentilerinize de yanıt verebilmek üzere gittiğim Alsancak Vosmer, beklediğim gibi çok hareketliydi, zamsız satışların son günü olduğu için.

Park yerine girebilmek mümkün değildi, 2.el araç satış pazarına dönmüştü sanki park yeri, hareket orada başlıyordu. Yolun karşı tarağına park edip, park yerine geçtiğimde satış pazarı benzetmesi konusunda yanılmadığımı anladım. Zammı duyan gelmişti, araçlarını DOD'a satıp, sıfır araç almaktı niyetleri, zamdan etkilenmeden. VW yetkilileri araçların etrafında dönüyorlar, fiyat hesaplaması yapıyorlardı.

Levent Bey'i gördüm, koşuşturup duruyordu, içerisini de görünce anladım ki, gerine gerine araç inceleyecek günlerden değil bugün. Hemen her ST'nin masasında müşteri vardı, zam gelecek ya. O zaman daha iyi anladım ki; en az ayda 4 kez zam söylentisi çıkarıp, en az 2 kez de küçük küçük zamlar yapmak gerekiyor Türkiye'de. Ayda en az 6 gün Full satış performansı garanti bu şekilde, "zam yoksa iş de yok, çünkü satın almanın acelesi yok" mantığı işliyor yani. Millet zam öncesi mal alınca bedavaya aldığını, hatta cebine para girdiğini sanıyor tövbeler olsun...Şirketler de Müşterisini düşünüyor, öyle sansın, mutlu olsun diye sebepsiz periyodik zamlar yapıyorlar, üşenmiyorlar, "müşteri her zaman haklıdır." diyorlar.  :)

Neyse... Levent Bey, "gördüm Sizi" dedi, "aman karşıda bırakmayın aracı, Trafik..." Sözünü bitirmesini beklemedim, hemen dışarı attım kendimi, aracı aldım, yan taraftaki mini onarım şirketinin bomboş park yerine parkettim, araçtan çıktım, aynı anda binadan da iri yarı bir usta çıktı, sol elimi havaya kaldırdım, avucumu sıkıp baş parmağım ile gökyüzünü gösterdim, O da aynısını yaptı, içim rahat bir şekilde showroom'a girdim nihayet..

Direkt içerdeki tek ve girişte duran Yeni Tiguan'a yöneldim. Tiguan düşünsem bile onu düşünmeyeceğim TDI 2000 duruyordu orada, özelliklerinin detayına bakmadım, 156.000 TL fiyat etiketi vardı üzerinde. Neden bakmadım? İçeride oturan ve orta yaşın üzerinde olan çift incelemelerine devam ederken dışarıda da yakın yaşlarda diğer bir çift "inseler de binsek" diye sıra bekliyordu, heyecanla. Sanki Onlara, 2.Bahar'larını yaşatacakmış gibi..  İçeriye girip dışarıda bekleyenleri unutturabilecek bir kabiliyet geliştiremediğim için, detaylı incelemeyi, zam kelimesinin ortalarda dolaşmadığı sakin bir güne bırakmayı tercih ettim. 

Araç Beyazdı ve çıplak gözle görebildiğim en önemli fark bende oluşturduğu histi. Şöyle anlatayım; önceki Tiguan'ı bir el 20 mt. yukarıdan bıraktığında yerde 4-5 kez zıplayacak izlenimi yaratıyordu bende. Ama Yeni Tiguan düştüğü yere GÜM! diye oturacak, zamk gibi yapışacak gibi. Bu hissi çok daha köşeli olan dizayn verebilir, ya da boyutlarının büyümesi, ama iyi olmuş, Abisine çok daha fazla benzemiş.

Yazmaya başlayınca gidiyo, uzadıkça uzuyo. Bence Golf stok durumu kısmına hiç girmeyeyim, gereği olursa yazılır sonra..

@Semih Hocam'a bu konuda yazdım, olan stoğu bildirdim, beklemeyi tercih etti kendisi, bence de doğru yaptı, istenen renk olması önemli çünkü, almadan önce daha az önemli gibi geliyor ama değil. Büyük olasılıkla yarından geçerli olacak fiyat listesindeki fiyat üzerinden sahip olacak aracına, hayırlısıyla..

Saygılar...

@HaKsüper anlatmışsın hocam

zam arifesi cidden bizim buradaki vw de yoğundu sanki %50 indirimin son günü havası vardı bi aydır aynı arabalar vardı 2-3 günde yarısı satıldı neyse...

Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun demek düşer bize...

Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt